×
سیاسی
شناسه خبر : 41913
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/11/16 ساعت 10:38
بدعهدی سازمان ملل در مسئله انتقال بیماران یمنی یک رسوایی است

صنعا:

بدعهدی سازمان ملل در مسئله انتقال بیماران یمنی یک رسوایی است

دولت صنعا اعلام کرد که رفتار سازمان ملل در پایبند نبودن به تعهدات خود برای انتقال مداوم بیماران صعب العلاج به خارج و انتقال تنها 30 نفر در ماه آن هم با هواپیماهایی بدون تجهیزات پزشکی یک رسوایی است.

سخنگوی وزارت بهداشت یمن رفتار سازمان ملل در قبال قضیه انتقال بیماران یمنی به خارج از کشور  را «رسوایی» خواند.

«یوسف الحاضری» در گفت‌وگو با شبکه المسیره یمن گفت: «آنچه سازمان ملل انجام داد بیشتر آبرویش را برد به خصوص که هواپیمایی که روز سه شنبه بیماران را انتقال داد اصلا مجهز به تجهیزات برای انتقال بیماران نبود».

او افزود: «چیزی که ما تقاضا داریم این است که روزانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ بیمار صعب العلاج برای درمان به خارج منتقل شوند تا ظرف یک سال همه این بیماران انتقال داده و مداوا شوند».

«مازن غانم» رئیس سازمان هواپیمایی یمن هم روز سه شنبه تاکید کرد که سازمان ملل برنامه‌ای برای انتقال ۳۲ هزار بیمار باقیمانده ندارد.

به گزارش المسیره، سازمان ملل به سازمان هواپیمایی در صنعا گفته که ماهیانه فقط با چهار پرواز 30 بیمار با هواپیماهایی که مخصوص رفت و آمد فرستاده سازمان ملل است و نه هواپیماهای مخصوص انتقال بیماران، منتقل می‌شوند.

غانم از سازمان ملل خواست به تعهدات خود درباره ایجاد پل هوایی بشردوستانه پزشکی برای نجات جان هزاران بیمار بلاتکلیف در صنعا پایبند باشد به خصوص که سازمان ملل بر ائتلاف سعودی هم برای گشودن فرودگاه بین المللی صنعا فشار نمی آورد.

ائتلاف عربی از آگوست ۲۰۱۶ تمام پروازها در فرودگاه بین‌المللی صنعا را ممنوع کرده است به استثنای پروازهای انسانی ویژه سازمان ملل و برخی نهادهای بشردوستانه که گه‌گاه از این فرودگاه انجام می‌شود.

سازمان ملل متحد از سال ۲۰۱۸ میلادی، وعده  ایجاد «یک پل هوایی بشردوستانه پزشکی» را برای انتقال غیرنظامیانی داده بود که به دلیل ابتلا به بیماری‌های سخت نمی‌توانند در این کشور جنگ زده  و تحت محاصره درمان شوند.

در پی حملات ائتلاف متجاوزان به یمن و محاصره مداوم این کشور از سوی این ائتلاف به سرکردگی عربستان سعودی بیش از میلیون میلیون و چهارصد هزار نفر دچار سوء تغذیه هستند.

وزارت بهداشت یمن اعلام کرده است که با اقدام عربستان به محاصره یمن تاکنون چهل‌وسه هزار بیمار به علت آنکه نتوانستند برای درمان به خارج سفر کنند، جان خود را از دست دادند و بیش از ۳۲۰ هزار بیمار یمنی برای درمان، نیازمند سفر به خارج هستند و محاصره و تعطیلی فرودگاه صنعا موجب جان باختن بیش از ۲۸ هزار بیمار سرطانی به دلیل نبود تجهیزات مورد نیاز پزشکی شد.

در نوامبر ۲۰۱۹ ائتلاف عربی تحت فشارهای شدید بین المللی وعده داده بود که پروازهای هوایی را با کمک سازمان بهداشت جهانی برای انتقال بیماران از صنعا و از طریق فرودگاه بین الملل این شهر تسهیل می‌کند.

ائتلاف سعودی از ششم مارس ۲۰۱۵ (ششم فرودین ماه سال ۱۳۹۴) با تجاوز به خاک یمن که به بهانه بازگرداندن قدرت به عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی و فراری فقیرترین کشور عربی در منطقه انجام داد، چیزی جز آوارگی، بیماری و قحطی برای مردم آن به ارمغان نیاورده است.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی
چرا دیدار ترامپ و شی‌جین‌پینگ شکست خورد؟