×
فرهنگی
شناسه خبر : 41905
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/11/16 ساعت 09:52

اورژانس تهران برای مقابله با کرونا در فرودگاه امام مستقر شد

اورژانس تهران اعلام کرد به منظور کنترل شرایط مسافرانی که از چین وارد تهران می شوند، چند تیم تخصصی را در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) مستقر کرده است.

« پیمان صابریان» رییس مرکز اورژانس تهران صبح امروز چهارشنبه گفت: به همین منظور، از شب گذشته تکنسین ها و پزشکان مرکز اورژانس تهران در قالب ۵ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در فرودگاه امام خمینی (ره) مستقر شده اند و تمامی مسافرانی را که از کشور چین وارد می شوند، کنترل می کنند.

وی افزود: نیروهای عملیاتی اورژانس در صورتی که مورد مشکوکی را در میان مسافران ببینند، آنها را  معاینه کرده و ضمن ارایه خدمات لازم، آنها را به مراکز تعیین شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منتقل خواهند کرد.

صابریان گفت: نیروهای اورژانس تنها اقدامات اولیه پزشکی را روی مسافرانی که از کشور چین به تهران می آیند، انجام می دهد و در صورت نیاز به خدمات درمانی بیشتر، آنها را به مراکز درمانی وزارت بهداشت اعزام می کنند.

رئیس مرکز اورژانس تهران تصریح کرد که چند تیم  عملیاتی اورژانس کشور نیز به چین اعزام شده اند تا به بازگشت ایرانیان ساکن استان بحران زده ووهان کمک کنند.

به گفته وی، به محض بازگشت این هواپیمای مسافربری به تهران، افرادی که دارای علائم مشکوک باشند تحت اقدامات اولیه قرار خواهند گرفت.

بنا به اعلام مسئولان وزارتخانه های راه و شهرسازی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، یک فروند هواپیمای ایرانی روز گذشته عازم چین شده است تا شماری از اتباع و بویژه دانشجویان ایرانی ساکن در شهر قرنطینه‌شده «ووهان»، مرکز شیوع بیماری ویروسی کرونا بیماری را به تهران منتقل کند.

این اقدام با هماهنگی وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و همراهی تیمی کامل از پزشکان صورت می گیرد.

تاریخ بازگشت این هواپیما هنوز اعلام نشده است.

بنا بر آخرین گزارشها، ویروس کرونا در جهان از ماه گذشته تاکنون جان 425 نفر را گرفته و حدود 25 هزار نفر را مبتلا کرده است که بیشتر آنان، چینی هستند.

در بسیاری از کشورهای منطقه جنوب شرق آسیا و نیز، آمریکا، استرالیا، کانادا، سوئد، اسپانیا، فرانسه و امارات متحده عربی این بیماری مشاهده شده است.

این وضعیت باعث شده است بسیاری از کشورهای جهان، شهروندان خود را از چین بویژه منطقه بحران زده ووهان خارج کنند.

دوره کمون یا نهفتگی نسبتا طولانی این بیماری تنفسی مرگبار بین چند روز تا دو هفته متغیر است و همین امر موجب می‌شود مبتلایان تا پیش از بروز علائمی چون تب و تنگی نفس به مراکز درمانی مراجعه نکنند.

این ویروس برخلاف ویروس سارس که در سال ۲۰۰۳ در چین شیوع یافت و پس از سرایت به ۲۶ کشور جهان ۸ هزار و ۱۰۰ نفر  را مبتلا کرد، در دوره نهفتگی نیز از فرد به فرد قابل انتقال است.

رئیس مرکز اورژانس تهران گفت: خوشبختانه، تاکنون مورد مشکوکی از بیماری کرونا در پایتخت و دیگر نقاط کشور مشاهده نشده است.

وی افزود: با این حال، حدود ۳۰۰ دستگاه آمبولانس این مرکز در تهران به تجهیزات لازم برای مقابله با این بیماری مجهز شده  و تیم های اورژانس در آماده باش کامل بسر می برند.

صابریان از شهروندان خواست در صورت نیاز به خدمات درمانی بصورت ۲۴ ساعته مراتب را به سامانه ۱۱۵ اطلاع دهند.


ایرنا
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی