×
سیاسی
شناسه خبر : 41900
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/11/16 ساعت 09:15
سخنرانی شب گذشته ترامپ چه تفاوتی با نطق‌های پیشین او داشت؟

سخنرانی شب گذشته ترامپ چه تفاوتی با نطق‌های پیشین او داشت؟

رئیس‌جمهور آمریکا شب گذشته به منظور توجیه تصمیمش در خصوص ساخت دیوار مرزی مکزیک سخنرانی کرد.

 به گزارش نورنیوز- دونالد ترامپ ، رئیس جمهور آمریکا در حالی اولین سخنرانی خود از دفتر بیضی کاخ سفید در سال 2019 را ایراد کرد که بن‌بست بوجود آمده در مذاکرات او با دموکرات‌ها بر سر بودجه ساخت دیوار مرزی، دولت فدرال را وارد سومین هفته از تعطیلی خود کرده است. با این حال چند نکته مهم از سخنرانی شب گذشته ترامپ قابل بررسی است. عقب‌نشینی کاخ سفید آنچه از سخنرانی شب گذشته ترامپ به نظر می‌رسید این است که کاخ سفید در حالت عقب‌نشینی است و دموکرات‌ها فشار جدی برای سازش با رئیس جمهور احساس نمی‌کنند. ترامپ دیشب درباره اینکه این وضعیت را تغییر دهد، سخنی بر زبان نیاورد.

بلکه ترامپ بار دیگر استدلال‌هایی را که اخیرا در توئیتر و کنفرانس‌های خبری بیان کرده بود، مطرح کرد. رئیس جمهور آمریکا اوضاع در مرزهای جنوبی این کشور را بحرانی توصیف کرد و گفت دموکرات‌ها نگرانی در خصوص امنیت مرزی ندارند. او باز هم ادعاهای متضاد را در این سخنرانی مطرح کرد. از جمله اینکه با خواست دموکرات ها برای ساخت دیوار فولادی به جای دیوار بتنی موافق است. این در حالیست که تاکنون هیچ نماینده دموکراتی چنین موضوعی را مطرح نکرده است. حالت فوق‌العاده ملی اعلام نشد ترامپ، ستاره تلویزیونی سابق آمریکا به خوبی می‌داند که چگونه در بیان موضوعی تعلل کند.

ترامپ پیش از سخنرانی شب گذشته بارها از اعلام حالت فوق العاده در آمریکا صحبت کرده بود. انجام این کار عمیقا بحث برانگیز بود و می توانست زمینه‌ای را برای تامین بودجه ساخت دیوار مرزی از طریق کنگره ایجاد کند. احتمال اعلام حالت فوق‌العاده ملی در سخنرانی دیشب از سوی نزدیکان ترامپ از جمله مایک پنس، معاون او مطرح شده بود. با این حال ترامپ دیشب حتی به احتمال اعلام حالت فوق‌العاده نیز اشاره‌ای نکرد. دموکرات‌ها کاری را که نیاز داشتند، انجام دادند نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و چاک شومر، رهبر اقلیت سنا نیز سخنرانی‌های کوتاه تلویزیونی داشتند. شومر در اظهارات خود ترامپ را متهم کرد که او بیشتر از آنکه خواهان اتحاد باشد به دنبال تفرقه است. دموکرات ها مطمئن هستند در این جدال دست بالا را در اختیار دارند.

حتی نظرسنجی‌های اخیر در خصوص تعطیلی دولت نیز به نفع دموکرات ها بوده و بیش از نیمی از مردم آمریکا ترامپ را در این باره مقصر می‌دانند. تکرار حرف‌های قبلی دونالد ترامپ باز هم در سخنرانی خود به میزان بالای جرائم مهاجران غیرقانونی در آمریکا اشاره کرد. رئیس جمهور آمریکا گفت سیاستمداران در اطراف خانه های خود دیوار می کشند نه به خاطر نفرت از افراد بیرون از دیوار بلکه به خاطر دوست داشتن کسانی که در درون خانه دارند. ایجاد تردید برای شبکه‌های تلویزیونی آمریکا وقتی ترامپ اعلام کرد قصد سخنرانی تلویزیونی دارد احتمالاتی مطرح شد که شاید شبکه های تلویزیونی اصلی این کشور از پوشش آن خودداری کنند. اینکه ترامپ هیچ خبر مهمی را در سخنرانی دیشب خود مطرح نکرد ممکن است مدیران اجرایی شبکه های تلویزیونی آمریکا را برای پوشش سخنرانی‌های بعدی او بیش از پیش به فکر وادارد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند
قیمت جدید گندم تا هفته آینده اعلام می‌شود
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود/مذاکره فقط با تضمین واقعی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی