×
فرهنگی
شناسه خبر : 41863
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/11/15 ساعت 17:36
پروازهای رفت و برگشت چین در فرودگاه امام متوقف شد

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اظهار کرد:

پروازهای رفت و برگشت چین در فرودگاه امام متوقف شد

از توقف کامل پروازهای رفت و برگشت چین در فرودگاه امام خمینی (ره) خبر داد.

 به گزارش نورنیوز- محمد مهدی کربلایی در حاشیه نشست معرفی فرصت های سرمایه گذاری در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در جمع خبرنگاران درباره کاهش پروازها به فرودگاه امام خمینی (ره) گفت: پس از اتفاقی که برای هواپیمای اوکراینی رخ داد، ۳۰ درصد کاهش پرواز داشتیم که در پی آن، با خطوط هوایی کشورهای دیگر نشستی برگزار کردیم و شرایط ایران را برای آنها توضیح دادیم و آنها نیز بازدیدهایی از منطقه مورد نظر داشتند. وی افزود: ایرلاین های خارجی انگیزه استفاده از کریدور هوایی ایران را دارند و اتفاقی که افتاد، سبب کاهش موقتی پروازها شد که امیدواریم تا قبل از سفرهای نوروز ۹۹، شرایط به حالت عادی بازگردد.

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در مورد ویروس کرونا گفت: این واقعه شرایطی را برای پروازهای چین ایجاد کرد که در حال حاضر تجهیزات لازم در فرودگاه نصب و مراقبت های لازم به دقت انجام می شود. وی با تاکید بر اینکه پروازهای چین و بالعکس قطعا متوقف شده، گفت: با هماهنگی وزارت خارجه، وزارت بهداشت و سازمان هواپیمایی، پروازهایی برای انتقال دانشجویان و ایرانیان مقیم چین با رعایت ایمنی کامل و با حضور پدافند غیرعامل و نیروهای وزارت بهداشت برای انتقال این افراد، انجام می شود که این پروازها در رسته پروازهای برنامه ریزی شده، نیست.

به گفته کربلایی، فرودگاه امام خمینی برنامه ریزی کرده ایرانیان مقیم چین که با این پروازها به کشور برمی گردند وارد ترمینال اصلی نشده و از مسیر خاص به قرنطینه می روند که این قرنطینه در فرودگاه مستقر نیست. مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با بیان اینکه این منطقه یک مجموعه لجستیک است که برنامه ریزی شده هاب اول لجستیک و هاب دوم مسافری منطقه باشد، افزود: شهر فرودگاهی در ۴ فاز طبق طرح جامع در حال توسعه است که در پایان فاز چهارم به ظرفیت ۹۰ میلیون مسافر در سال می رسد.

وی به برنامه ریزی شهر فرودگاهی برای بهینه سازی ترمینال های موجود و ساخت ترمینال جدید اشاره و اظهار داشت: در یکی، دو سال اخیر تعداد مسافران به دلایلی کم شده بود که در یکی، دو ماه آینده تعداد مسافران ورودی به این فرودگاه افزایش می یابد. وی با بیان اینکه به دنبال راه اندازی فعالیت ترانزیتی در فرودگاه امام هستیم تا مسافران از کشورهای دیگر به این فرودگاه آمده و از آنجا به سایر کشورها سفر کنند، یادآور شد: ایرلاین های خارجی در حال بازگشت به این فرودگاه هستند و شرایط مسافری به زودی به حالت عادی بازمی گردد. وی از دیگر فعالیت های شهر فرودگاهی را توسعه بخش اقتصادی و کارفرآینی در آن دانست و گفت: صنایع های تک صنایع حمل و نقل بخش خدمات، صنایع تعمیر قطعات و پشتیبانی هواپیما در این شهر فرودگاهی راه اندازی خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
«نردبان»، امروز به مدرسه میناب رسید
تهرانی ها منتظر وزش باد و گردوخاک باشند
ائتلاف دریایی، آغاز امنیت یا مقدمه بحران بزرگ‌تر؟
نبیه بری: اسرائیل قصد خروج از خاک لبنان را ندارد
بازنشستگان بخوانند؛افزایش اعتبار خرید از فروشگاه‌های زنجیره ای
حریق نخل و انبار ضایعات، عامل دود شرق بندرعباس
قیمت دینار عراق امروز جمعه 9 مرداد 1405 | دینار اربعین چقدر ارزان شد؟
25 کشته در حادثه معدن پاکستان
روایت ماموریت تاریخی خلبانان شیراز در جنگ تحمیلی سوم
حذف ایران از رقابت های جهانی سپک تاکرا پس از 20سال
استقلال به دنبال جذب دو بازیکن خارجی
ارائه 36 هزار خدمت امدادی به زائران اربعین
زمان پخش زنده کشتی فرنگی قهرمانی نوجوانان جهان امروز جمعه 9 مرداد
زلزله 4.6ریشتری دامغان را لرزاند
بازگشایی جاده سیل‌زده گلستان در 16 ساعت
2نفتکش متخلف هدف قرار گرفتند و 4نفتکش بازگشتند
بازنشستگان کشوری بخوانند، آغاز ثبت نام وام اربعین
توصیه به زائران؛ بازگشت را به روزهای پایانی موکول نکنید
ایران چگونه معادلات آمریکا و اسرائیل را تغییر داد؟
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت معوقات بازنشستگان را مشخص کرد
تنش های خاورمیانه سفرهای هوایی جهان را کاهش داد
میوه ارزان شد یا گران؟ + قیمت
مستاجران بخوانند؛ افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن
زمستان سخت اروپا؛ پیامد تنش‌های داغ خاورمیانه
عربستان مدعی تشکیل ائتلاف دریایی در دریای سرخ شد
گسترش همکاری، محور رایزنی ولیعهد عربستان و الجولانی
بازداشت یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران
5 مسافر در آب‌های ساحلی رامسر غرق شدند
دیدار رئیس سازمان الحشد الشعبی با سفیر ایران در بغداد
چه کسانی بیشترین بیت‌کوین جهان را دارند؟
برخورد قاطع با گران‌فروشی و تخلفات بلیت اربعین
خسارت 7 میلیاردی دانشگاه هرمزگان در جنگ
پرونده پل آق‌ قلا پیگیری قضایی می شود
فیفا: فوتبال، فروشی نیست
طلسم چهار ماهه قیمت طلا شکست
جزییات پیش‌نویس خلع سلاح حماس در غزه
تردد بیش از 2.9 میلیون زائر اربعین در مرزهای کشور
4 کشته در واژگونی پژوپارس در جاده دهلران
محرومیت نوه دیکتاتور خونین اوگاندا در مسابقات بوکس
کامبک تیم ساپینتو در مقدماتی لیگ اروپا
تعداد قربانیان زلزله ژاپن به 34 نفر رسید
ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور
توسعه زنجیره صنعت مس شتاب می گیرد
ابداع پانسمان گیاهی هوشمند برای مقابله با عفونت زخم
پاکستان: مذاکرات میان تهران و واشنگتن ادامه دارد
چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟
فرانکو بارزی زنده است؛ میلان به شایعات درباره اسطوره فوتبال ایتالیا پایان داد
زنجان، پیشگام طرح نهضت ملی مسکن
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 9 مرداد 1405+ وضعیت استانها