×
فرهنگی
شناسه خبر : 41768
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/11/14 ساعت 18:53
مدیرعامل ایران خودرو: تا خرداد 99 همه متقاضیان محصول خود را دریافت می کنند

مدیرعامل ایران خودرو: تا خرداد 99 همه متقاضیان محصول خود را دریافت می کنند

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: در سه ماه گذشته افزون بر 150 هزار دستگاه خودروی تولیدی به مردم تحویل شد و تامین مابقی خودروهای ثبت نامی به متقاضیان نیز با همین روال و سرعت در دست انجام است به گونه ای که تا خرداد سال آینده همه تعهدات را به صفر خواهیم رساند.

به گزارش نورنیوز-«فرشاد مقیمی» عصر دوشنبه در حاشیه افتتاح 2 طرح توسعه قطعات خودرو در شهر صنعتی کاوه (ساوه)، اظهار داشت: با همت شرکت های قطعه ساز و شبکه تامین گروه صنعتی ایران خودرو اکنون ظرفیت تولید خودرو در این شرکت به 2 هزار دستگاه رسیده و اخیرا هم نشستی با قطعه سازان برگزار کردیم و میثاق نامه ای برای افزایش ظرفیت تولید به 2 هزار و 500 در گام نخست و سه هزار دستگاه در مرحله بعد امضا کردیم.

وی در مورد پرداخت مطالبات شرکت های قطعه ساز، گفت: در مورد تامین مالی و مطابق با مصوبه دولت، پرداخت تسهیلاتی برای تامین نقدینگی شرکت ایران خودرو در دست اقدام است و امروز هم با یکی از بانک های عامل جلسه ای داشتیم تا بتوانیم هرچه زودتر این مبالغ را در اختیار بگیریم و به شرکت های قطعه ساز تزریق کنیم. به گفته مقیمی بر اساس سیاستگذاری شرکت ایران خودرو، تمام منابع حاصل از تسهیلات دولت به قطعه سازان پرداخت خواهد شد و حتی یک ریال از آن در حوزه خودروسازی مورد استفاده قرار نمی گیرد؛ علاوه بر این از روش های دیگری برای تامین مالی در شبکه تامین شرکت استفاده می شود اما تعهداتی از قبل باقی مانده که در این راستا مجموعه ساپکو با همه قطعه سازان به تناوب هماهنگی های لازم را انجام می دهند تا مطالبات معوقه آنها را تامین کنند.

مدیرعامل ایران خودرو اظهار داشت: در حوزه استفاده از ظرفیت های داخلی برای تولید قطعات، دستاوردهای مثبتی داشته ایم و این گروه صنعتی نیز تلاش می کند بخشی از مطالبات شرکت های قطعه ساز را برای ایجاد انگیزه در زمینه تقویت تولید داخلی پرداخت کند. مقیمی گفت: امروز با شرکت های قطعه ساز فعال در شهر صنعتی کاوه نیز قراردادهایی برای افزایش تولید منعقد کردیم و تلاش می کنیم که مطالبات آنها را نیز برای اوج گیری تولید پرداخت نماییم. وی گفت: اکنون توان تولید 50 قطعه مخصوص انواع خودروها در داخل کشور که قبلا آنها را وارد می کردیم، ایجاد شده و تلاش می کنیم که ظرفیت تولید 100 درصدی قطعات را در داخل فراهم کنیم.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در پاسخ به سئوالی در مورد تولید دناپلاس اتوماتیک، گفت: تا چند روز آینده خط تولید این خودرو را با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت رونمایی خواهیم کرد و مطابق برنامه از فروردین این محصول را به بازار عرضه می کنیم و در ادامه نیز محصولاتی جدید در دست تولید است که از آنها نیز رونمایی خواهیم کرد.

امروز با حضور مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، مدیر شرکت ساپکو و فرماندار ساوه 2 طرح توسعه قطعات خودرو در شرکت های یدکی موتور ایران و یدک نوید به بهره برداری رسید که انواع سوپاپ و همچپنین قطعاتی مانند سیت و گاید خودرو را تولید می کنند. این طرح ها با سرمایه گذاری یک میلیون دلاری به نتیجه رسید که زمینه اشتغال 130 نفر را فراهم کرده است. ساوه با داشتن چهار شهر و ناحیه صنعتی و فعالیت افزون بر 550 کارخانه از قطب های صنعتی ایران به شمار می آید.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
زخمی شدن 5 آمریکایی در حمله موشکی ایران به پایگاه علی السالم
بازار نفت کاهشی شد؛ معامله‌گران در انتظار سیگنال‌های رسمی ماندند
چالوس وآزادراه تهران–شمال یکطرفه شد
نوراینفو | علائم و درمان گرمازدگی
بنزین و گاز گران نمی‌شوند؛ مدل جدید دولت برای کاهش مصرف انرژی چیست؟
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ تحریم‌های جدید آمریکاهمزمان باادامه محاصره دریایی
گرانی مصالح مدرسه‌سازی را دشوار کرد
واردات 300 مگاوات برق از ترکمنستان و ارمنستان در اوج بار تابستان
هشدار مجلس درباره گرانی بلیت پروازها
امکان سفر قسطی با «کارت سفر» برای مردم فراهم می شود
اتصال سامانه فروش بلیت قطار به پایگاه اطلاعات هویتی کشور
دستگیری متهم به جاسوسی در تهران
شروع ماموریت والیبالیست‌های ایران در برزیل
جزئیات برگزاری دوباره کنسرت‌ها تا قبل از محرم ؛ حمایت مالی از اجراها در دستور کار
نورنما | کشف لاشه هواگرد منهدم شده در قشم
رکورد تاریخی بورس ایران؛ برای نخستین بار حتی یک سهم منفی هم نبود
جام جهانی 2026؛ چرا فرانسه یکی از اصلی‌ترین مدعیان قهرمانی است؟
تهران صدرنشین کم‌بارشی کشور شد
صدای انفجار کنترل‌شده در جنوب اصفهان امروز شنیده می‌شود
فرونشست زمین به 300 دشت کشور رسید؛ اضافه‌برداشت، چالش اول آب ایران
تخفیف 30 درصدی قبض برق برای مشترکان کم‌مصرف
با صرفه جویی 10 درصدی مصرف برق تخفیف 30 درصدی پاداش بگیرید
چرا خوردن توت درخت‌های کنار خیابان خطرناک است؟
تفاوت اخراج موجه و غیرموجه کارگر چیست؟
قطر: ترافیک تنگه هرمز 80 درصد کاهش یافت
بیانیه پنتاگون درباره نشست نظامی لبنان و اسرائیل
پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 9 خرداد 1405/ نبض بازارهای مالی به مذاکرات گره خورد
گودرزی باردیگر سخنگوی هیات رئیسه مجلس شد
زمان کنکور سراسری 1405 اعلام شد/ آزمون کارشناسی ارشد 18 و 19 تیر برگزار می‌شود
حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام؛ سه نفر کشته شدند
کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول قرار دارد
قیمت گوشت قرمز امروز 9 خرداد 1405 + جدول
شوک بزرگ به بازنشستگان و کارگران ؛ آیا بیمه کارگران دولتی می‌شود؟ + جزئیات تغییرات
هشدار روسیه به غرب درباره پیامدهای جنگ اوکراین
پاکستان: به توافق ابراهیم نمی‌پیوندیم
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 9 خرداد 1405 / معاملات هفتگی اونس با خوش‌بینی سیاسی بسته شد
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو از امروز + پیش‌پرداخت، موعد تحویل و مدل‌ها
حمله به چاه آب در اردوگاه فلسطینی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 9خرداد 1405 + جدول
شلیک 8 موشک از جنوب لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال بازگشایی شد
فشار جدید در پارلمان عراق برای خروج نیروهای آمریکایی
جزئیات شکست مذاکرات لبنان و اسرائیل در پنتاگون؛ مخالفت تل‌آویو با آتش‌بس
درس‌هایی از آتش‌بس غزه برای ایران
راز کبودی دست های ترامپ فاش شد!
واکنش تند رئیس‌جمهور برزیل به تصمیم جنجالی واشنگتن
چرخه بحران دیپلماسی و بازتولید عملیات تاکتیکی
جایزه جهانی «قلم طلایی» به خبرنگاران غزه رسید
ریشه ناکامی امریکا در جنگ ها
اقدام بی‌سابقه کاپیتان تیم ملی ایرلند پیش از بازی با رژیم صهیونیستی