×
سیاسی
شناسه خبر : 41752
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/11/14 ساعت 17:26
دولت سعودی از رژیم صهیونیستی سلاح می‌خرد

دولت سعودی از رژیم صهیونیستی سلاح می‌خرد

یک نشریه صهیونیستی از قصد دولت سعودی برای خرید موشک‌های ضد زره از یک شرکت اسرائیلی خبر داد.

 به گزارش نورنیوز- دولت سعودی از رژیم صهیونیستی سلاح می‌خرد یک نشریه اسرائیلی در گزارشی خبر داد که دولت سعودی تمایل خود را برای خرید سلاح از شرکت اسرائیلی «رافائل» اعلام کرده است.

به نوشته وبگاه العربی الجدید، به نقل از نشریه عبری زبان «اسرائیل دیفنس»، شرکت رافائل که به تولید موشک‌های زمینی ضد زره «اسپایک» معروف است، در حال کسب مجوزهای لازم از طرف‌های رسمی است تا از طریق شرکت تابع خود در آلمان به نام «یورو اسپایک» این سلاح‌ها را به دولت سعودی بفروشد.

به ادعای «اسرائیل دیفنس» در همین حال دریافت مجوز از دولت صهیونیستی برای امضای قرارداد با دولت سعودی، با موانعی رو به رو است و وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در خصوص فروش این سلاح‌ها به دولت سعودی نظر مساعدی ندارد، از این رو که می‌ترسد روزگاری از همین سلاح‌ها علیه خود او استفاده شود و با تغییر هرم قدرت در عربستان، ریاض بخواهد سیاست ضد اسرائیلی در پیش بگیرد.

این نشریه اما نوشته است که علی رغم نگرانی‌ها، تل آویو ممکن است که به شرکت رافائل مجوز لازم را بدهد، از این رو که عمر موشک‌های ضد زره «اسپایک» بیش از ده سال نیست و این مدتی است که به نظر نمی‌رسد هیچ گونه درگیری نظامی میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی رخ دهد.

«اسرائیل دیفنس» در ادامه نوشت که دولت سعودی قصد دارد تا منابع خرید سلاح خود را متنوع سازد و نمی‌خواهد که صرفا بر موشک‌های «تاو» که از شرکت «ریتیون» خریداری می‌کند؛ تکیه کند. در همین حال شرکت رافائل نیز به خصوص پس از پیشرفتی که در رابطه تل آویو با ریاض با روی کار آمدن محمد بن سلمان رخ داده، تلاش می‌کند تا از طریق شرکت‌های تابع خود از جمله «یورو اسپایک» یا هر شرکت دیگری دست به بازاریابی در عربستان و دیگر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بزند و در این رقابت تسلیحاتی، از اینکه شرکت‌های آمریکایی تمامی بازار سلاح کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس را به دست گیرد، هراس دارد. موشک ضد زره «اسپایک» که در شش نوع و قابلیت مختلف از سال ۱۹۹۷ در ارتش صهیونیستی عملیاتی شده، مجهز به سیستم «شلیک کن و فراموش کن» است بدین گونه که پس از شلیک نیازی به هدایت از سوی کاربر ندارد.

این موشک در کلاس‌های مختلف خود می‌تواند دوش پرتاب باشد یا به وسیله بالگرد و یا نفربر و خودرو نیز شلیک شود. شلیک موشک اسپایک مدل NLOS از نفربر فرانسوی البته این برای اولین بار نیست که دولت سعودی به همکاری در زمینه نظامی و امنیتی با رژیم صهیونیستی تمایل نشان می‌دهد.

در مرداد ماه سال ۹۷ نیز رئیس یک شرکت امنیتی اسرائیلی به نام «انتو ویو» از فروش تجهیزات شنود و خدمات سایبری به ریاض همراه با کسب موافقت تل آویو خبر داد. از سوی دیگر روی آوری ریاض به سمت خرید تجهیزات نظامی اسرائیلی در حالی است که تسلیحات آمریکایی و اروپایی در طول پنج سال گذشته در جنگ یمن، نتوانسته برتری میدانی را از آن ائتلاف سعودی کند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
وزیر فرهنگ لبنان: ابتکار دیپلماتیک پاکستان شامل توقف درگیری‌ها در لبنان می‌شود
تکذیب خروج مواد غنی‌شده از کشور از سوی منبع آگاه
تنها چینی‌ها از تنگه هرمز گذشتند
اقدام خصمانه جدید ایالات متحده علیه ایران/هدف قرار دادن شبکه‌های صادرات نفت ایران به چین
مقررات جدید بیمه ای بانک مرکزی برای واردات
حمایت مجدد چین از مواضع ایران و محکومیت فشارهای اقتصادی ایالات متحده
دیدار معاون وزیر خارجه نروژ با غریب‌آبادی
انتقاد مقام اسرائیلی از تبدیل فرودگاه بن‌گوریون به پایگاه نظامی آمریکا
شکاف عمیق میان کی‌یف و واشنگتن با «جدایی» زلنسکی و ترامپ
پیوستن معاونان وزرا به جبهه مخالفان کی‌یر استارمر
صعود هانسی فلیک به تالار مشاهیر نیوکمپ
موافقت مشروط وزارت جهاد کشاورزی با صادرات مرغ حذفی
ادعای آکسیوس درباره بررسی گزینه‌های نظامی علیه ایران
قالیباف: برای تمام گزینه‌ها آماده‌ایم؛ شگفت‌زده می‌شوید
اعدام عامل نفوذی در پروژه‌های ماهواره‌ای
شیخ نعیم قاسم خطاب به دولت لبنان: دل به سراب مذاکرات مستقیم نبندید
ادعای وجود پایگاه مخفی در صحرای غربی هم‌زمان با تکذیب رسمی
رودریگز: رویای ترامپ تعبیر نمی‌شود
آسوشیتدپرس خبر داد؛ خشم ترامپ از مطالبه غرامت جنگی ایران
انتقادهای بی‌سابقه رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» از نتانیاهو
اعتراض به توقیف دو نفتکش و وضعیت خدمه ایرانی
ترامپ: از سرگیری «پروژه آزادی» را بررسی می‌کنم/ «بهترین طرح» را ارائه دادیم
تغییر نام رختکن کمپ به یاد 168 شهید مدرسه میناب
بلومبرگ: تنگه هرمز همچنان مسدود است
سایه جنگ بر فراز کارائیب
کرملین: پوتین از میزبانی ترامپ خوشحال خواهد شد
پایان فیلمبرداری «عشق در انفرادی» مسعود کیمیایی
ولایتی خطاب به ترامپ: ما شما را در «میدان» شکست دادیم
اختصاص 150 میلیون دلار برای واردات دارو و مواد اولیه
«کول توماس آلن» اتهامات خود را رد کرد
ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران با تکیه بر تجربه چنددهه‌ای اروپا
پیام تشکر پزشکیان از آیت‌الله العظمی سیستانی بابت حمایت از ایران
خروج 2.4 همتی پول از صندوق‌های درآمد ثابت
وزیر نفت: تولید بنزین در دوران جنگ کاهش نیافت
عکس های منتخب ایران،دوشنبه 21 اردیبهشت 1405
حضور دو داور بین‌المللی ایران در قهرمانی آسیا/محمدی در ژوری، طغیانی روی تخته
اولیانوف: چرا ایران باید خواسته آمریکا را بپذیرد؟
گام بلند دولت برای نوسازی مناطق جنگ‌زده با منابع 60 هزار میلیارد تومانی
آغاز تایید ثبت‌سفارش‌های معطل‌مانده از زمان شروع جنگ
تصمیم نهایی در دست پرس؛ «آقای خاص» در راه برنابئو
بازی با کلمات وزیر دفاع ایتالیا: کشتی‌ها نزدیک شدند اما وارد هرمز نمی‌شوند!
گروه C زیر ذره‌بین AFC/ تلاش ایران برای شکستن طلسم نیم‌قرن ناکامی
پیام کاخ سفید به تهران: «برای مذاکره عجله‌ای نداریم»
جزئیات تحریم‌های جدید علیه شهرک‌سازی افراطی
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه نهادهای مالی ایران
اسلامی: غنی‌سازی تحت هیچ شرایطی قابل مذاکره نیست
مرگ تلخ جوان 31 ساله زیر آوار انفجار در اراک
جوهور دارالتعظیم به رکورد جاودانه استوا بخارست رسید
نورنما | برخورد هواپیما با کامیون
حمله موشکی حزب‌الله به تجمع نظامیان صهیونیست در «رشاف»