×
سیاسی
شناسه خبر : 41731
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/11/14 ساعت 13:26
ربیعی: دولت فشاری به صدا و سیما برای عدم پخش زنده ثریّا و جهان‌آرا وارد نکرده‌ است

ربیعی: دولت فشاری به صدا و سیما برای عدم پخش زنده ثریّا و جهان‌آرا وارد نکرده‌ است

سخنگوی دولت گفت: ما فشاری به صدا و سیما برای عدم پخش زنده برنامه‌های ثریّا و جهان‌آرا وارد نکرده‌ایم و نماینده ما در هیئت بر نظارت بر صدا و سیما گفت که اصلا موضوع این برنامه‌ها در جلسه مطرح نشده بود.

 علی ربیعی سخنگوی دولت امروز دوشنبه 14 بهمن در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران گفت: این هفته مصادف با چهل‌ و یکمین جشن پیروزی انقلاب اسلامی، چهلمین سالگرد برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی و بهار انتخابات است.

وی ادامه داد: استقرار نظام جمهوری اسلامی با حکم شخص یا گروهی خاص اتفاق نیفتاد بلکه خواست عمومی بود.

ربیعی گفت: همه باید در پای صندوق‌های رای حضور داشته باشیم؛ مطالبی که این روزها رییس جمهور و من به عنوان دولت گفته ایم در همین راستا بوده است.

وی افزود: انقلاب اسلامی با حضور مردم به پیروزی رسید و با همین حضور می‌تواند تداوم داشته باشد و انتخابات به عنوان یکی از ارکان نظام، بستر حضور مردم است.

سخنگوی دولت گفت: شاید در هیچ دوره ای فشار بین المللی بر ایران به این حد نبوده است.

ربیعی در مورد سفر مسئول سیاست خارجی اروپا گفت: این اولین سفر ایشان به ایران است و امیدواریم این سفر بتواند در مورد مسائل اخیر درباره برجام که علت آن هم عدم تعهد اروپا به تعهداتش است مفید باشد؛ ما نمی خواهیم اروپا را به سمت آمریکا هل دهیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا دولت به صدا و سیما برای عدم پخش تعدادی از برنامه های صدا و سیما فشاری وارد کرده است؟ بیان داشت: ما فشاری به صدا و سیما برای عدم پخش زنده نداشته‌ایم؛ نماینده قوه مجریه در هیئت بر نظارت بر صدا و سیما به من گفت اصلا موضوع برنامه جهان آرا در جلسه مطرح نشده بود. 

ربیعی گفت: امیدوارم همه برای پاسخ به نقدها در صدا و سیما امکان صحبت داشته باشند؛ 20 و 30 چند شب پیش بخشی از یادداشت مرا به شکلی بیان کرد که گویی صدای آمریکایی‌هاست؛ ای کاش خنده‌های نتانیاهو در موقع خروج آمریکا از برجام را نیز نشان می داد!

ربیعی در مورد نوع پرداخت خسارت هواپیمای اوکراینی گفت: ما به روش های بین المللی این کار را انجام می دهیم.

سخنگوی دولت در مورد حذف پاراگراف سوم مصوبات شب گذشته هیئت دولت درباره مقابله با ویروس کرونا گفت: من ندیدم.

ربیعی در مورد تحویل دارو به ایران توسط کشور سوییس گفت: انتظار ما از اینستکس فراتر از این نیست و قطعا برآورده کننده خواسته های ما نیست.

وی ادامه داد: جالب است که آمریکا در کمال وقاحت و دورویی از اینستکس حمایت کرده است، در حالی که خود آمریکا تحریم را صورت داده است و قطعا این موضوع را جنایت علیه بشریت می دانیم و حق پیگیری حقوقی داریم.

سخنگوی دولت گفت: از دولت سوییس تشکر می کنیم، پول این داروها هم برای خود ما بوده که آمریکا اجازه ورود به کشور را نمی‌داد.

وی در مورد نقش انتخابات در کشور افزود: امروز نشان مقاومت در برابر فروپاشی ایران و نیز نشان اینکه صندوق آرا تعیین کننده آینده این کشور است چیزی جز اینکه ما به پای صندوقهای رای برویم نیست. ما همه تلاش خود را برای فراهم آوردن چنین بستری فراهم می کنیم بستری که در آن انتخابات با سلامت کامل صورت پذیرد.

ربیعی ادامه داد: اگر چه برخی دغدغه‌هایی درباره امکان حضور برخی جریان‌های سیاسی در این انتخابات را بر زبان آورده اند، اما ما با احترام به این دغدغه ها و نگرانی‌ها معتقد هستیم که حضور معنادار در انتخابات برای پاسخ به تهدیدات الزامی است و همه باید در پای صندوق ها حاضر شویم.

سخنگوی دولت تاکید کرد: ما مطالبی را که در این روزها مطرح کرده ایم همه در راستای دلسوزی برای ایران و انقلاب بوده است چرا که معتقدیم اگر انتخابات پرشورتر باشد و صدای مردم در داخل کشور در داخل بلندتر باشد و شنیده شود صدای بیگانه که خیر ملت را نمی خواهد از بیرون و رسانه‌های وابستگان به آنها کمتر و اصلا شنیده نخواهد شد.


خبرگزاری فارس
کلید واژگان
سخنگوی دولت
نظرات

آخرین اخبار
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا
غریب‌آبادی: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی باشد
مراسم تشییع دو شهید نیروی پدافند هوایی ارتش برگزار شد
بازگشت بیش از 20 هزار حاجی به کشور تاکنون
سیتی‌بانک: احتمال افت 20 درصدی قیمت طلا در تابستان