×
سیاسی
شناسه خبر : 41704
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/11/14 ساعت 11:06
نظامیان ترکیه، ارتش سوریه را در جنوب سراقب ادلب هدف قرار دادند

نظامیان ترکیه، ارتش سوریه را در جنوب سراقب ادلب هدف قرار دادند

همزمان که وزارت دفاع ترکیه از کشته شدن چهار نظامی خود در استان ادلب سوریه خبر داد، برخی منابع خبری در ترکیه نیز از درگیری نظامیان این کشور با ارتش سوریه خبر دادند.

 وزارت دفاع ترکیه امروز دوشنبه (۱۴ بهمن) در بیانیه‌ای اعلام کرد که دست‌کم چهار نظامی این کشور در حملات «ادلب» سوریه کشته و نُه نظامی این کشور هم زخمی شده‌اند (جزئیات بیشتر).

هم‌زمان با این خبر، وبگاه خبری «ترکیا الان» خبر داد که «فعالان سوری و برخی رسانه‌های محلی در سوریه، یکشنبه‌شب از وقوع درگیری میان نظامیان ارتش ترکیه و نیروهای نظام سوریه در جنوب شرق استان ادلب خبر دادند». 

به گزارش رسانه‌های ترکیه، «ابراهیم کالین» مشاور ریاست جمهوری ترکیه در واکنش به کشته شدن چهار نظامی ترکیه در ادلب، ارتش سوریه را تهدید کرد و در توییترش گفت «خون نظامیان، روی زمین نمی‌ماند و جنایتکاران، بازخواست خواهند شد».

اخیرا ترکیه برای جلوگیری از پیشروی ارتش سوریه در جنوب استان ادلب که به آزادی شهر معرة النعمان پس از چهار سال منجر شد، تلاش می‌کند اقداماتی انجام دهد که ارتش سوریه نتواند به این پیشروی ادامه دهد. برای نمونه در روزهای اخیر، ارتش ترکیه به بهانه اجرای توافق آستانه و کاهش تنش، سه نقطه دیدبانی جدید در اطراف شهر مهم سراقب ایجاد کرد.

ارتش سوریه در پی پیشروی روزهای اخیر، دیروز دو روستای «سان» و  «جوباس» را در جنوب غرب شهر سراقب آزاد کرد تا مسیر ارتباطی و امدادی غرب تروریست‌ها در سراقب را زیر قدرت آتشباری خود قرار بدهد (جزئیات بیشتر). 

حساب توییتری «حلب الیوم» امروز این خبر را تأیید کرد و نوشت: ارتش ترکیه که در نقطه دیدبانی منطقه «صوامع» در جنوب سراقب مستقر شده، با آتش‌ توپخانه نیروهای رژیم [سوریه] را در محور روستای دادیخ در شرق ادلب هدف قرار داد. 

روستای دادیخ نیز طی چهل و هشت ساعت گذشته به تصرف ارتش سوریه در آمد و پس از سال‌ها از اشغال تروریست‌ها آزاد شد. 

حساب توییتری «سُن دقیقه هابرلری» ترکیه‌ای نیز نوشت: درگیری‌های شدیدی بین نیروهای مسلح ترکیه و [گروهک] الجیش الوطنی با نیروهای رژیم [ارتش سوریه] در گرفته است. 

همچنین وبگاه خبری «القدس العربی» امروز گزارش کرد که ارتش ترکیه در تلاش برای ممانعت از تسلط ارتش سوریه بر شهر راهبردی سراقب، تجهیزات زیادی به سوی این شهر گسیل کرده؛ شهری که ترکیه آن را برای خود «منطقه‌ای راهبردی» تلقی می‌کند. 

اتفاقات ادلب که با ناخرسندی شدید ترکیه مواجه شده، سبب ایجاد تنش در روابط ترکیه و روسیه نیز شده است. اواخر هفته گذشته، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه طی سخنانی انتقادی مدعی شد علیرغم آنکه تعداد زیادی از نیروهای ترکیه در «ادلب» حضور دارند، مسکو همچنان برای از بین بردن تروریست‌ها به بمباران‌های خود در این منطقه ادامه می‌دهد. در مقابل، وزارت خارجه روسیه در واکنش به این اظهارات رئیس‌جمهور ترکیه گفت: «روسیه به شدت به اجرای تعهدات خود پایبند است».

عملیات سرنوشت‌ساز ارتش سوریه و متحدان در استان ادلب، به عنوان مهم‌ترین منطقه تحت اشغال تروریست‌ها در سوریه از ماه دسامبر ۲۰۱۹ آغاز شده است و در این میان ترکیه تلاش دارد به هر نحوی مانع پیشروی‌ها شود.

در طول دو هفته گذشته بیش از ۳۵ شهرک و روستای کوچک و بزرگ در استان ادلب به تسلط ارتش سوریه در آمده است. مهم‌ترین آن‌ها شهر «معمره النعمان» در مرکز استان ادلب به عنوان دومین شهر بزرگ این استان بود که روز چهارشنبه هفته گذشته (نهم بهمن) به طور کامل به دست ارتش سوریه افتاد و اکنون شهر سراقب در انتظاری آزادی است.


خبرگزاری فارس
نظرات

آخرین اخبار
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
سخنگوی دولت: سهمیه بنزین 1500 و 3000 تومانی تغییر نمی‌کند
قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی از ایران شکست خورد
رئیس‌جمهور کوبا: تحریم‌های آمریکا نسل‌کشی است
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 4 شهریور + جدول
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا چهارشنبه 4 شهریور + لینک
خروج یک هواپیما از باند فرودگاه مشهد؛ حادثه هیچ مصدومی نداشته است
هشدار بقائی به تبعات سکوت کشورها در برابر قلدری آمریکا
واشنگتن‌پست: ایران قادر است تحریم‌های آمریکا را دور بزند
البوسعیدی از گفت‌وگوی سازنده با عراقچی خبر داد
واکنش دمشق به بازدید یسرائیل کاتس از جنوب سوریه
جزئیات بیانیه مشترک ایران و عمان؛ کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز
در جلسه 7 ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
عکس های منتخب ایران؛ سه شنبه ،3شهریور 1405
طلا و سکه ارزان شد+ قیمت جدید
نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد
گوترش: بن‌بست آمریکا در جنگ علیه ایران محدودیت‌ ابرقدرت‌ها را آشکار کرد
رکورد جدید در حراج شمش طلا؛ 116 کیلوگرم طلا در مرکز مبادله معامله شد
تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بحث اعتماد به آمریکا نیست، بحث انتخاب ابزار است
هشدار فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا درباره نقشه دشمن برای تهاجم از محور شمال‌غرب
ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد
ترامپ متوهم مدعی مین‌زدایی تنگه هرمز شد
نیروی دریایی سوئد خواستار مصادره ملک شهروند روس شد
سفر محرمانه رئیس سیا به مسکو؛ مذاکرات پشت پرده آمریکا و روسیه
شناسایی معاملات مشکوک به پولشویی 130 هزار میلیارد تومانی در بازار ارز و طلا
ما بر ایستادگی در کنار جمهوری اسلامی ایران و وحدت میادین تأکید داریم
آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
پزشکیان: امضای توافقنامه نه از روی وادادگی، بلکه از روی منطق بود
ماجرای 300 کتاب کهنه‌ای که رهبر شهید انقلاب آنها را صحافی کردند
واکنش کرملین به ایده حاکمیت خارجی بر دونباس
پزشکیان رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی را منصوب کرد
چرا مس رفسنجان 3 فصل محروم شد؟
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 4 شهریور
قیمت سکه پارسیان امروز 3 شهریور 1405؛ هر گرم به 22 میلیون تومان رسید
خبر خوش برای صنعت خوراک دام؛ برداشت 3.9 میلیون تن جو در سال جاری
شهادت رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان
آخرین قیمت طلا و سکه امروز 3 شهریور 1405؛ طلا در مرز 22 میلیون تومان
آغاز ثبت‌نام طرح آشیان در 12 شهر+ لینک ثبت نام
برنامه کنسرت‌های شهریور 1404؛ از تالار وحدت تا شهرهای مختلف ایران
ساعت کاری ادارات تا 15 شهریور اعلام شد+جزییات
یک منبع مطلع: مواضع و شروط ایران درباره تنگه هرمز به طور شفاف به واسطه پاکستانی اعلام شد
پایان ماموریت ناو لینکلن در خاورمیانه؛ پهلوگیری در تایلند پس از 250 روز
قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه 3 شهریور چقدر کاهش یافت؟
سیاست‌های مالی ترامپ و بمب ساعتی بدهی آمریکا
قیمت دلار امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405؛دلار 203 هزار تومان شد
تقابل دوباره اسماعیلی و نصیب‌اف؛ جدال طلای المپیک در لهستان تکرار می‌شود
علت صف‌های طولانی بنزین در جایگاه‌های سوخت چیست؟؛مردم چه می‌گویند؟
پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 4 شهریور/ بورس فردا صعود می کند؟