×
سیاسی
شناسه خبر : 41701
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/11/14 ساعت 10:57
انتقاد از بی‌اعتنایی سازمان ملل؛ عربستان روزانه سبب مرگ 25 بیمار یمنی می‌شود

انتقاد از بی‌اعتنایی سازمان ملل؛ عربستان روزانه سبب مرگ 25 بیمار یمنی می‌شود

رئیس سازمان هواپیمایی یمن با بیان اینکه سازمان ملل برخلاف وعده خود تاکنون فقط 30 بیمار صعب العلاج را به خارج منتقل کرده خواهان اعمال فشار بر ائتلاف سعودی برای بازگشایی فرودگاه صنعاء به روی بیماران یمنی شد.

سخنگوی رسمی سازمان هواپیمایی یمن گفت که پل هوایی بشردوستانه پزشکی که سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی برای انتقال بیماران یمنی  به خارج از کشور سازماندهی کردند بیشتر شبیه به تیر خلاص به جان مردم یمن است تا اینکه بخواهد پروازهای بشردوستانه خوانده شود.

«مازن غانم» در گفت‌وگو با خبرگزاری یمنی «سبأ» تاکید کرد: «ما منتظر یک سری پرواز مداوم برای رسیدن به مفهوم پل هوایی بودیم؛ اما از روبه‌رو شدن با قبول درخواست انتقال فقط سی بیمار متعجب شدیم و به همین دلیل ادعای آنها (سازمان ملل) درباره تدارک پروازهای بشردوستانه برای بیماران بیشتر به مثابه شلیک گلوله خلاص است».

وی افزود: «با این حساب به سیزده سال زمان نیاز است تا سی‌ودو هزار بیمار که نام آنها توسط وزارت بهداشت به عنوان بیماران بد حال ثبت شده است به خارج منتقل شوند، زیرا هر پرواز زیر نظر سازمان ملل از فرودگاه صنعا فقط هفت نفر را منتقل می‌کند».

سخنگوی رسمی سازمان هواپیمایی یمن تاکید کرد: «ساز و کار انتقال بیماران به نحوی که ماهیانه فقط چهار پرواز انجام شود و در هر پرواز هم فقط هفت بیمار منتقل شوند  فقط موجب بیشتر شدن رنج و مشقت یمنی‌ها می‌شود زیرا روزانه پانزده تا بیست‌وپنج بیمار به دلیل اینکه نمی‌توانند برای درمان به خارج منتقل شوند، از بین می‌روند».

غانم از سازمان ملل و شورای امنیت خواست کشورهای عضو ائتلاف را برای بازگشایی فرودگاه بین المللی صنعا به روی همه شهروندان و بدون هیچ شروطی تحت فشار قرار دهند چرا که بسته ماندن آن مغایر با قوانین بین المللی است.

ائتلاف عربی از آگوست ۲۰۱۶ تمام پروازها در فرودگاه بین‌المللی صنعا را ممنوع کرده است به استثنای پروازهای انسانی ویژه سازمان ملل و برخی نهادهای بشردوستانه که گه‌گاه از این فرودگاه انجام می‌شود.

سازمان ملل متحد از سال ۲۰۱۸ میلادی، وعده  ایجاد «یک پل هوایی بشردوستانه پزشکی» را برای انتقال غیرنظامیانی داده بود که به دلیل ابتلا به بیماری‌های سخت نمی‌توانند در این کشور جنگ زده  و تحت محاصره درمان شوند.

در پی حملات ائتلاف متجاوزان به یمن و محاصره مداوم این کشور از سوی این ائتلاف به سرکردگی عربستان سعودی بیش از میلیون میلیون و چهارصد هزار نفر دچار سوء تغذیه هستند.

وزارت بهداشت یمن اعلام کرده است که با اقدام عربستان به محاصره یمن تاکنون چهل‌وسه هزار بیمار به علت آنکه نتوانستند برای درمان به خارج سفر کنند، جان خود را از دست دادند و بیش از ۳۲۰ هزار بیمار یمنی برای درمان، نیازمند سفر به خارج هستند و محاصره و تعطیلی فرودگاه صنعا موجب جان باختن بیش از ۲۸ هزار بیمار سرطانی به دلیل نبود تجهیزات مورد نیاز پزشکی شد.

در نوامبر ۲۰۱۹ ائتلاف عربی تحت فشارهای شدید بین المللی وعده داده بود که پروازهای هوایی را با کمک سازمان بهداشت جهانی برای انتقال بیماران از صنعا و از طریق فرودگاه بین الملل این شهر تسهیل می‌کند.

ائتلاف سعودی از ششم مارس ۲۰۱۵ (ششم فرودین ماه سال ۱۳۹۴) با تجاوز به خاک یمن که به بهانه بازگرداندن قدرت به عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی و فراری فقیرترین کشور عربی در منطقه انجام داد، چیزی جز آوارگی، بیماری و قحطی برای مردم آن به ارمغان نیاورده است.


خبرگزاری فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال مادرید - اتلتیکو مادرید | رئال به دنبال تثبیت صدرنشینی در شهرآورد مادرید
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
X
آگهی تبلیغاتی