×
سیاسی
شناسه خبر : 41589
تاریخ انتشار : شنبه 1398/11/12 ساعت 17:18
اخراج 17 دانشجوی ایرانی از آمریکا

اخراج 17 دانشجوی ایرانی از آمریکا

اخراج دانشجوی ایرانی به گفته یک مشاور حقوقی از ماه آگوست تاکنون 17 دانشجوی ایرانی از آمریکا دیپورت شده اند.

 به گزارش نورنیوز- به گزارش مشرق به نقل از سی ان ان، در این اواخر گروهی از دانشجویان ایرانی با روادیدهای معتبر ایران را ترک کردند اما چند ساعت پس از فرود هواپیما در آمریکا، با مانع برای ورود به این کشور مواجه شده اند. هفته گذشته یک دانشجوی ۲۷ ساله ایرانی که برای گذراندن مقطع دکتری در دانشگاه ایالت میشیگان به آمریکا سفر کرده بود، در فرودگاه دیترویت از ورود به این کشور منع شد. هفته قبل از آن نیز یک دانشجوی ۲۴ ساله در فرودگاه بوستون از ورود به آمریکا منع شد.

آمریکا یک دانشجوی ایرانی دیگر را اخراج کرد مرزبانی آمریکا علی‌رغم حکم دادگاه دانشجوی ایرانی را اخراج کرد «شورای آموزش آمریکا» (American Council on Education) نماینده ۱۸۰۰ کالج و دانشگاه در سراسر آمریکا است. تری هارتل نایب رئیس این شورا می‌گوید: دانشجویان نگرانند که هنگام ورود به آمریکا برای آنها چه اتفاقی می‌افتد. زیرا دیپورت دانشجویان به طور تصادفی و غیر قابل پیش بینی است. قبلاً هنگامی که دانشجو ویزای خود را دریافت می‌کرد، خیالش راحت بود. اما اکنون زمانی خیالش راحت می‌شود که به پردیس دانشگاه برسد.

سازمان گمرک و حفاظت از مرزهای آمریکا اعلام کرده هنگام غربالگری برای اعطای ویزا به افراد عوامل بیشتری را در نظر می‌گیرد و جزئیاتی را شناسایی می‌کند که در فرایندهای قبلی مشخص نبوده است. به گفته این سازمان هیچ ضمانتی وجود ندارد فردی که ویزای ورود به آمریکا دریافت کرده، حتماً وارد این کشور شود. وکلا و گروه‌های مدافع حقوق مهاجران معتقدند این وضعیت طبیعی نیست. علی رهنما، مشاور حقوقی اتحادیه امور عمومی ایرانیان مقیم آمریکا نیز در این باره می‌گوید: در حال حاضر تغییری در فرآیندها ایجاد شده است.

اخراج این تعداد دانشجو طبیعی نیست. سازمان گمرک و حفاظت از مرزهای آمریکا آماری از تعداد دانشجویان ایرانی که طی ماه‌های اخیر از ورود به آمریکا منع شده اند را منتشر نکرده است. همچنین این سازمان ادعا می‌کند اجازه فاش کردن جزئیات مربوط به پرونده‌های افراد را ندارد. به گفته رهنما از ماه آگوست ۲۰۱۹ میلادی تاکنون حداقل ۱۷ دانشجوی ایرانی از آمریکا دیپورت شده اند. او با بیشتر این دانشجویان صحبت کرده است. او معتقد است اخراج این تعداد دانشجو نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است. قبلاً سالانه یک یا دو پرونده دیپورت دانشجوی ایرانی وجود داشت. طبق گفته یکی از وکلای دانشجویان، در این اواخر حداقل ۱۱ دانشجو از فرودگاه لوگان در بوستون اخراج شده اند.


مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ زوج ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 آبان+ وضعیت استان ها
تحویل جسد اسیر صهیونیست به صلیب سرخ در جنوب غزه
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
X
آگهی تبلیغاتی