×
سیاسی
شناسه خبر : 41448
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/11/10 ساعت 18:10
تصویب قطعنامه‌ای در مجلس نمایندگان آمریکا برای حمایت از آشوب در ایران

تصویب قطعنامه‌ای در مجلس نمایندگان آمریکا برای حمایت از آشوب در ایران

اعضای مجلس نمایندگان آمریکا قطعنامه‌ای را به تصویب رسانده‌اند که خواستار حمایت از آشوب‌ها در ایران است.

به گزارش نورنیوز، مجلس نمایندگان آمریکا قطعنامه‌ای برای حمایت از آشوب‌ها در ایران به تصویب رسانده است. رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند «قطعنامه ۷۵۲ مجلس نمایندگان» که در ماه دسامبر در بجبوحه آشوب‌ها در ایران معرفی شد، دو روز پیش به تصویب این مجلس رسید. «تئودور داچ»، رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان و «جو ویلسون» که هر دو از افراطی‌ترین نمایندگان ضد ایرانی هستند این قطعنامه را معرفی کرده‌اند. آنها از آشوب‌های آبان‌ماه در ایران به عنوان «تظاهرات‌های قانونی و مسالمت‌آمیز» یاد کرده‌اند.

در این قطعنامه از سیاست‌های دولت ترامپ علیه ایران و حمایت‌های او از آشوب‌ها در ایران تقدیر به عمل آمده است. مقام‌های دولت ترامپ در زمان آشوب‌های آبان‌ماه علاوه بر اعتراف به نقش واشنگتن در به آشوب کشاندن اعتراض‌های مردمی، گفتند که از این حوادث «بسیار خشنود» هستند. به عنوان مثال، «برایان هوک»، نماینده دولت آمریکا در امور ایران در مصاحبه‌ای روز ۳۰ آبان‌ماه گفت: ««از اعتراض‌هایی که در ایران به وقوع پیوسته‌اند بسیار خشنودیم.»

او در پاسخ به این سوال که دولت آمریکا چطور «در کنار مردم ایران» است گفت: «ما سعی کرده‌ایم از اعتراضات سال‌های گذشته درس بگیریم. در آن زمان، حکومت به مردم اجازه نداد با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.» برایان هوک اضافه کرد: «وقتی من در این سمت قرار گرفتم فناوری‌هایی را در اختیار مردم ایران قرار دادیم تا بتوانند در جریان اعتراضات با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. ما راه‌های میان‌بر زدن اینترنت را هم به مردم ایران نشان دادیم. حکومت ایران اینترنت را قطع کرد، چون نمی‌خواهد دنیا ببیند مردمش دارند ضدش اعتراض می‌کنند.»

نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در ادامه تصریح کرد در جریان ناآرامی‌های اخیر عده‌ای از ابزارهایی که آمریکا فراهم کرده استفاده کرده‌اند. او گفت: «این میان‌برهایی که ما در اختیار ایرانی‌ها قرار دادیم به بعضی از ایرانی‌ها امکان داد بتوانند از این ابزار ارتباطی استفاده کنند و دیدیم که ده‌ها هزار ایرانی از این ابزار میان‌بر استفاده کردند: ابزاری که ما در طول یکسال و نیم گذشته کارگزاری کردیم و این اجازه داد که معترضان بتوانند حتی در زمان قطع اینترنت توسط حکومت با هم ارتباط برقرار کنند.» برایان هوک گفت: «ما بسیار از نحوه ایستادنمان در کنار مردم ایران خرسند هستیم.»

نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران گفت که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا چندین بار با «مایک پامپئو» درباره ایران جلسه داشته است. هوک در ادامه سخنانش گفت: «ما به کارزار فشار حداکثری خودمان ادامه می‌دهیم. این فشارهای ما است که باعث شده این حکومت با دو سوم کسر بودجه مواجه شود.» دولت آمریکا بعد از خروج از توافق هسته‌ای برجام علاوه بر احیای تحریم‌های متوقف‌شده ذیل این توافق، تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرده است.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود/مذاکره فقط با تضمین واقعی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا