×
سیاسی
شناسه خبر : 41391
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/11/09 ساعت 22:01
چگونه عملیات «بنیان مرصوص» یمنی‌ها نقشه شوم سعودی را ناکام گذاشت؟

اختصاصی نورنیوز؛

چگونه عملیات «بنیان مرصوص» یمنی‌ها نقشه شوم سعودی را ناکام گذاشت؟

از حدود یک هفته پیش توافقی بین سعودی‌ها و حزب اخوانی «الاصلاح» یمن برای شعله‌ور کردن جبهه‌های یمن به‌ویژه دروازه غربی صنعا صورت گرفت تا در یک عملیات تهاجمی ضربه سختی به مقاومت یمن وارد کند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: در حالی که رژیم سعودی طی یک ماه گذشته، فریب‌کارانه در تلاش برای باز کردن مجاری گفتگو با رهبران «انصارالله یمن» با هدف سست کردن آنها نسبت به مقاومت بود، از حدود یک هفته پیش توافقی بین سعودی‌ها و حزب اخوانی «الاصلاح» یمن برای شعله‌ور کردن جبهه‌های یمن به‌ویژه دروازه غربی صنعا صورت گرفت تا در یک عملیات تهاجمی ضربه سختی به مقاومت یمن وارد کند.

بر اساس این توافق قرار بود نیروهای وابسته به حزب اصلاح، از غرب صنعا یعنی از سمت «مارب» به سمت پایتخت یمن حمله کرده و منطقه راهبردی «نِهِم» را که به دروازه غربی پایتخت معروف است و موقعیتی کوهستانی دارد، اشغال کنند.

همچنین توافق شده بود که به صورت همزمان، نیروهای تحت فرماندهی سعودی با کمک مزدوران سودانی و جریان اخوانی در منطقه «جوف» در شمال یمن و نزدیک استان‌های «جیزان» و «نجران» عملیات سنگینی را آغاز کرده و با به دست گرفتن کنترل منطقه، دسترسی کمیته‌های مردمی و ارتش یمن را به خاک عربستان قطع کنند.

کمیته‌های مردمی و ارتش یمن با اطلاع از این نقشه شوم، ضمن دفع تک دشمن، طی عملیاتی با نام «بنیان مرصوص» در یک پاتک سنگین با استعداد دست‌کم 13 هزار نیروی نظامی، تلفات و خسارات سنگینی از ائتلاف متجاوز سعودی گرفت.

بنابر اخبار میدانی از این جبهه، حجم تسلیحات سنگین زره‌پوش، تسلیحات سبک و انواع مهمات و ضد زره به‌دست آمده در این عملیات آنقدر زیاد است که نیروهای یمنی هنوز نتوانسته‌اند همه را در اختیار گرفته و به عقب منتقل کنند.

در همین خصوص، ژنرال «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن ساعاتی قبل ضمن تشریح عملیات موفقیت‌آمیز «بنیان مرصوص» در جبهه صنعا به عملیات پهپادی و موشکی به جیزان عربستان هم پرداخت و با اشاره به دفع حمله بزرگ به صنعا گفت: نیروهای ما در پاتکی، موفق به آزادسازی همه مناطق نِهم و وارد کردن خسارات سنگین به دشمن شدند.

او با اشاره به اینکه در جریان عملیات بنیان مرصوص مساحتی بالغ بر ۲۵۰۰ کیلومتر آزاد شده است، افزود: در جریان این عملیات هزاران نفر از نیروهای دشمن کشته و زخمی و اسیر شده و نیروهای دشمن در منطقه نِهم در استان صنعا مرکب از ۱۷ تیپ نظامی و ۲۰ گردان نظامی منهدم و تجهیزات آنها به طور کامل به غنیمت گرفته شده است.

یحیی سریع همچنین در پایان گفت: در واکنش به تشدید حملات هوایی متجاوزان، یگان موشکی و پهپادی عملیات ویژه ای انجام دادند و شرکت آرامکو در جیزان و فرودگاههای ابها، جیزان و پایگاه خمیس مشیط و اهداف حساس در عمق عربستان با موشک و پهپاد هدف قرار گرفتند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه شنبه 11 آذر
خطر جدی سویه جدید آنفلوآنزا برای سنین 5 تا 14سال
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 11 آذر 1404+ وضعیت استانها
تغذیه سالم، همراه مهم بیماران HIV
رژیم نوردیک، کلید عمر طولانی و زمین پاک
حسگر چوب‌پنبه ای که سموم نوشیدنی‌ها را شناسایی می‌کند
پسماند کربنی به طلای سیاه فناوری تبدیل می‌شود
چین با 156 ماهواره زمین را رصد می‌کند
ورزش به تنهایی کارساز نیست
زلنسکی: پایان جنگ باید هرچه زودتر رقم بخورد
روبات‌های انسان‌نما کارگر شیائومی می‌شوند
سینما ابزاری برای برقراری صلح است
ترامپ: گفت‌وگوی سوریه و اسرائیل حیاتی است
4 مجموعه ورزشی تهران برای توان‌یابان مناسب‌سازی می‌شوند
دیدار زلنسکی و مکرون؛ چرخش اوکراین به سمت اروپا
مسکو: حمایت ما از آرمان‌های مشروع فلسطین ادامه دارد
تلاش اردوغان برای پیوستن به اتحادیه اروپا
کدام شهرها بیشترین جمعیت سالمند را دارد؟
خطر جدی سویه جدید آنفلوآنزا برای سنین 5 تا 14سال
درخشش دختر ایرانی در شطرنج آسیا
بررسی گزینه‌های ترامپ درباره ونزوئلا
کارگردان مشهور به زندان محکوم شد
پرسپولیس ناکام ماند؛ CAS اجازه تعویق بازی با تراکتور را نداد
4 هزار خانواده فلسطینی آواره شدند
سرقت در تهران بزرگ 22 درصد کاهش یافت
رایزنی ترامپ و نتانیاهو برای خلع سلاح حماس
سفر قلعه‌نویی به آمریکا برای قرعه‌کشی جام جهانی
خبر خوش برای طرفداران شروین حاجی‌پور
سودان در آتش جنگ / کنترل یک مقر نظامی به دست شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع افتاد
اوکراین از اروپا درخواست کمک 1 میلیارد یورویی کرد
1000 بیمار غزه‌ای در انتظار بازگشایی گذرگاه‌ها جان باختند
نورنما | پترا یکی از عجایب دنیا
بیماری مرموز ترامپ جدی شد!
عراقچی: به توافق نزدیک بودیم اما اراده جنگ‌طلبان در آمریکا غالب شد
نخستین جایزه ادبی بریکس به یک نویسنده مصری رسید
توسکستان در آتش / تداوم آتش‌سوزی‌های سریالی در جنگل‌های شمال
شیراز میزبان دیپلمات‌های سینمایی جهان شد
تسلیت رهبر معظم انقلاب به آقای سقاب اصفهانی معاون رئیس‌جمهور
ماجرای دستگیری عباس پالیزدار چیست ؟
خشکسالی در ایران از فضا قابل مشاهده است
واشنگتن نخستین هشدار اضطراری به ونزوئلا را صادر کرد
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + فیلم
روسیه نسبت به اقدامات تنش‌زا ناتو هشدار داد
کشف کلت‌های آمریکایی پنهان زیر ذغال در تهران
پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر معظم انقلاب
هزاران خانواده آسیب‌دیده اسرائیلی از حملات ایران همچنان سرگردان
هدررفت واقعی آب تهران کمتر از 10 درصد
علت حادثه منجر به فوت همسر معاون رئیس جمهور مشخص شد/دختر سقاب مرگ مغزی شد +فیلم
کدام استان ها 11 و 12 آذرماه تعطیلند؟
نورنما | 11 آذر، شهادت میرزا کوچک خان جنگلی
X
آگهی تبلیغاتی