×
سیاسی
شناسه خبر : 41315
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/11/08 ساعت 20:49
ترامپ معامله قرن را اعلام کرد

ترامپ معامله قرن را اعلام کرد

رئیس جمهوری آمریکا طرح موسوم به معامله قرن را اعلام کرد.

به گزارش نورنیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا هم اکنون در حال اعلام توطئه خطرناکی موسوم به معامله قرن است.

رئیس جمهوری آمریکا که این روزها خود را گرفتار محکمه استیضاح و فشار داخلی می‌بیند، در اقدامی نمادین که از نظر قوانین بین المللی جایگاهی ندارد، با رونمایی آنچه که معامله قرن نامید، بر راه حل دو دولت در سرزمین‌های اشغالی تاکید کرد. ترامپ معامله قرن را «گامی به سمت صلح» برای اسرائیل توصیف کرد و مدعی شد که از وضعیتی که فلسطینی‌ها در آن به سر می‌برند، ناراحت است.

وی مدعی شد: فلسطینی‌ها باید زندگی بهتری داشته و از چرخه خشونت و فقر بیرون بیایند. مناقشه اسرائیل و فلسطین باید به یک راه حل برسد. برای رسیدن به این راهکار؛ همه تلاش کردند تا موفق شوند؛ اما من انتخاب نشدم که با مشکلات این‌چنینی کنار بکشم. فرایند نفس گیری در این راه طی شد. این فرایند صلح با آنچه در گذشته بود متفاوت است. این طرح ۸۰ صفحه داشته و همه جزئیات را در برگرفته است. این طرح بُرد-بُرد است.

نتانیاهو دیروز به من اعلام کرد که می‌خواهد این فرایند را دنبال کند. ترامپ گفت: موقعیتی را اکنون با آن مواجهیم که مسائل دو طرف حل و فصل خواهد شد و آنچه همه به دنبال آن هستند را محقق می‌کند! این اولین بار است که اسرائیل اعلام کرده با طرحی موافقت می‌کند؛ این پیشرفتی بی سابقه است. با اسرائیل برای این طرح کمیته مشترکی را تشکیل می‌دهیم تا مشخص شود مرزها در کجا قرار می‌گیرند. می‌خواهیم منطقه‌ای را برای تشکیل دولت فلسطین هم تشکیل دهیم؛ اگر آن‌ها خشونت را متوقف کنند! وی در حمایت تمام قد از رژیم صهیونیستی اعلام کرد: در این چشم انداز اورشلیم (بیت المقدس) همچنان پایتخت بلامنازع اسرائیل باقی می‌ماند! این کار سختی نیست؛ این کار را ادامه می‌دهیم و ایالات متحده حاکمیت اسرائیل را به رسمیت می‌شناسد.

این گذار و حرکت به سوی راه حل دو دولتی به هیچ خطر برای اسرائیل تبدیل نمی‌شود. صلح به سازش نیاز دارد؛ اما نمی‌خواهیم کاری انجام دهیم تا امنیت اسرائیل به خطر بیفتد. من برای اسرائیل کارهای زیادی کردم؛ سفارتمان را به قدس انتقال دادم و بلندی‌های جولان را به عنوان بخشی از اسرائیل به رسمیت شناختم. بزرگترین کاری که کردم خروج از توافق بَد اتمی با ایران بود. ترامپ ادعا کرد: البته باید برای فلسطینی‌ها هم کار زیادی بکنم؛ وگرنه انصاف رعایت نمی‌شود! این توافق فرصت خوبی است که فلسطینی‌ها بتوانند پس از ۷۰ سال دولت خود را تشکیل دهند. تیم ما بلد هستند که توافق خوبی را به انجام برسانند. مایک پمپئو وزیر خارجه؛ فکر کنم تو می‌خواهی برای سنا بروی؛ جابجا نشو و نرو؛ تو خوب کار می‌کنی.

نقشه جدید وسعت اسرائیل را بسیار زیاد می‌کند. وی مدعی شد: هیچ اسرائیلی و یا فلسطینی از خانه خود بیرون رانده نمی‌شود. حدود ۵۰ میلیارد دلار به سوی فلسطین رفته و در آنجا سرمایه گذاری می‌شود. در ۱۰ سال آینده اگر همه چیز خوب پیش برود، ۱ میلیون شغل در آنجا ایجاد شده و تولید ناخالص ملی هم ۲ برابر می‌شود. دیدگاه ما به قطع چرخه وابستگی فلسطینی‌ها به کمک‌های خارجی کمک می‌کند. با توانمند سازی فلسطینی‌ها به آن‌ها کمک می‌کنیم تا شکوفا شوند. می‌خواهیم فلسطینی‌ها چالش‌های زندگی در کنار دیگران برای صلح را بپذیرند. این توافق همه چارچوب‌های حقوق بشری را رعایت کرده و از خشونت‌های حماس و جهاد اسلامی جلوگیری می‌کند. امروز به (محمود) عباس توضیح می‌دهم که این سرزمین ۴ سال به همین شکل می‌ماند تا فلسطینی‌ها بتوانند با گفتگو برای مسیر صلح حرکت کنند.

ترامپ ضمن تشکر از سرسپردگی شیخ نشینان گفت: از سفرای امارات، عمان و بحرین نیز تشکر می‌کنم. رئیس جمهور آمریکا بدون اشاره به تلاش‌های بی وقفه شهید سپهبد قاسم سلیمانی در مبارزه بی امان با تروریست‌های مصنوع پنتاگون در سوریه و عراق، ادعا کرد: قاسم سلیمانی از حزب الله حمایت می‌کرد. دائماً می‌گفت که اسرائیل دشمن صلح است؛ این در حالیست که بیت المقدس تازه آزاد شده است. ایران به شدت منزوی شده است.

ما قاسم سلیمانی را حذف کردیم. همراه با او، فرمانده حزب‌الله هم بود. فکر نمی‌کنم آن‌ها دنبال چیز خوبی بودند! برای راه حل‌هایی واقع گرایانه که ثبات منطقه را افزایش می‌دهد، تلاش می‌کنیم. نتانیاهو به اطلاع من رسانده که طرح پیشنهادی صلح اساس مذاکره مستقیم بین اسرائیل و فلسطین است. میزان حمایتی که ما الان از این طرح داریم را باورم نمی‌شود. بوریس و برخی دیگر امروز به من زنگ زدند و گفتند برای موفقیت این طرح به ما کمک می‌کنند. ائتلاف ما با اسرائیل هیچگاه به اندازه امروز قوی نبوده است.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
بارش باران در نقاط مختلف کشور
برق مناطق آسیب‌دیده تهران و البرز در کمتر از 2 ساعت وصل شد
5 سند بین‌المللی درباره آسیب به محیط زیست در جنگ‌ها
قالیباف: به دنبال آتش‌بس نیستیم
نخست وزیر اسلواکی: حملات نظامی به ایران نقض قوانین بین‌المللی است
پیش‌بینی قطارهای فوق العاده برای جابه‌جایی حجاج
مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات
موشک‌های ایران شیر گاز اسرائیل را بست
تقدیر قالیباف از بیعت مردم با رهبر انقلاب اسلامی
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 19 اسفند 1404
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
تلویزیون رژیم صهیونیستی: شب سختی را گذراندیم
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
قیمت بنزین در آمریکا طی 10 روز جنگ 17 درصد جهش کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
نفت ایران 100 دلاری شد
ذخایر استراتژیک کشور در وضعیت مطلوب است
قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
شرط ایران برای آتش‌بس اعلام شد
احمد امین‌نظر درگذشت
رصد بازار به منظور جلوگیری از احتکار از سوی دادستان‌های سراسر کشور
نصب سپر آبی در 120 موزه و بناهای تاریخی
ورزشگاه آزادی را دوباره می‌سازیم و خاطره‌سازی خواهیم کرد
واژگونی تریلی و اتوبوس یزد–کرج درجاده نائین
ایران ادعای قطر مبنی بر حمله به خاک این کشور را رد کرد
تیراندازی دسته‌جمعی در یک مدرسه در کانادا
افشای اطلاعات 50 خلبان اسرائیل توسط حنظله
آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش
اعتراف سنتکام به استفاده از کشورهای همسایه ایران برای شلیک موشک‌های برد کوتاه
پرواز همای: فقط مردم ایران می‌توانند سرنوشت خاکشان را رقم بزنند
برنامه امتحانات نهایی مدارس در خرداد 1405 اعلام شد
ابعاد دیپلماتیک تجاوزات آمریکا و اسرائیل
کیفیت ناسالم هوا، گروه های حساس در خانه بمانند
بارش برف زمستانی هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد
ملاحظات یکسان‌سازی نرخ ارز
زندگی در تهران زیر سایه‌ جنگ ادامه دارد
پنج شهید و یک مجروح در حمله صهیونی آمریکایی به یک خانه مسکونی در اراک
پنج نکته درباره جنگ، جامعه و رهبری
انهدام یک فروند پهپاد هرمس در بروجرد
رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی برای حفظ سلامت عمومی
جزئیات بسته حمایتی برای تولیدکنندگان اعلام شد
سناتورهای دموکرات خواستار تحقیقات بی‌طرف در مورد فاجعه میناب شدند
دمشق: سوریه مستقیما تحت تأثیر پیامدهای جنگ در منطقه قرار دارد
سفیر ایران: تجاوز آمریکا و اسرائیل وضعیت خطرناکی برای غیرنظامیان ایجاد کرده است
وضعیت کشورهای عرب خلیج فارس پس از جنگ چگونه خواهند بود؟
حزب‌الله لبنان از انجام 24 عملیات نظامی در یک روز خبر داد
سناتور آمریکایی: ترامپ و وزیر جنگش مسئول کشته شدن 175 نفر در میناب هستند
اجرای 37 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق