×
فرهنگی
شناسه خبر : 41296
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/11/08 ساعت 15:09
اعتبار 50 میلیون یورویی برای رفع تنش‌های‌ آبی در سال 99

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب خبر داد:

اعتبار 50 میلیون یورویی برای رفع تنش‌های‌ آبی در سال 99

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: اعتباری که برای رفع تنش‌های آبی سال آینده در نظر گرفته شده 50 میلیون یورو است که البته در کمیسیون عمران مجلس پیشنهادی مطرح شده که این رقم دو برابر شود، اما هنوز منتظر تصویب این ردیف اعتبار برای سال 99 هستیم.

حمیدرضا جانباز امروز در حاشیه مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های آب روستایی استان تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در روستاهای سراسر کشور بهره‌مند از آب شرب سالم و بهداشتی هستند، اظهار کرد: قصد داریم که تا یک سال و نیم آینده به بیش از ۳ میلیون نفر دیگر از جمعیت روستایی کشور آب شرب سالم و پایدار برسانیم و در پایان این دولت جمعیت روستایی بهره‌مند از آب شرب سالم و پایدار به بیش از ۱۰ میلیون نفر خواهد رسید.

وی تصریح کرد: هم‌اکنون در تمام ۳۱ استان کشور، پروژه‌های آبرسانی روستایی در حال انجام است و حدود ٤٠٠٠ قرارداد تاکنون در این حوزه با بخش خصوصی منعقد شده است.

جانباز با بیان اینکه طبق شاخص‌های جهانی بهداشت که مبنی بر دسترسی مردم به آب شرب باکیفیت با مختصری پیاده‌روی است، بیش از ۹۵ درصد جمعیت روستایی ایران بهره‌مند محسوب می‌شوند، افزود: اما به دنبال این هستیم که روستاها همچون شهرها آب شرب باکیفیت به صورت لوله‌کشی در منازل خود دریافت کنند و کیفیت آب شرب در روستاها برابر با کیفیت آب شرب در شهرها باشد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه ۱۲۶ تصفیه‌خانه فاضلاب تا سال ۱۴۰۰ وارد مدار بهره‌برداری می‌شود، اظهار کرد: بهره‌برداری از تصفیه‌خانه‌های بزرگ فاضلاب، بزرگترین پروژه زیست محیطی کشور است.

وی با بیان اینکه برای اولین بار در خطوط آبرسانی بزرگ کشور از پمپ‌ها و الکتروموتورهای ساخت داخل استفاده کرده‌ایم به طوریکه در پروژه تلمبه‌خانه خط انتقال چاه‌نیمه به زاهدان پمپ‌های تولید داخل پس از دو سال چالش  در هفته گذشته در ایستگاه پمپاژ زاهدان نصب شد، گفت: امروز با حضور رئیس‌جمهوری در بخش آب و فاضلاب استان تهران بیش از ١٠٠٠ میلیارد تومان پروژه به بهره‌برداری رسید و جمعیت دو میلیون شهرنشین و ۱۴۶ روستای استان از این پروژه‌ها بهره‌مند شدند.

جانباز با بیان اینکه موضوع فاضلاب روستایی پس از تکمیل پروژه‌های آبرسانی روستایی هدفگذاری بعدی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم با بهره‌مندی از منابع داخلی شرکت‌های آبفا، پروژه‌های فاضلاب روستایی را اجرایی کنیم.

وی با اشاره به یکپارچه‌سازی شرکت‌های آبفای شهری و روستایی اظهار کرد: دستور اجرایی شدن این پروژه صادر شده و از شنبه هفته آینده اجرای آن آغاز می‌شود.

او تاکید کرد: در قالب این پروژه یکپارچه‌سازی که باید بسیار زودتر از این در کشور اجرا می‌شد فراخوان‌هایی برای تعیین مدیران آبفای ۳۱ استان منتشر می‌شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: ۱۵۰ میلیون یورو برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی روستایی پیشنهاد شده که در سال ۹۸ اختصاص یابد که هنوز این مهم انجام نشده است.


خبرگزاری ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جاده چالوس از ساعت 18 یک طرفه می‌شود
محکومیت یورش به مسجدالاقصی از سوی عربستان
اجلاس دریایی خزر و آغاز عصری نو در امنیت منطقه‌ای
باگ امنیتی در فرودگاه بن‌گوریون
تیم ملی ایران به روسیه سفر کرد
روایت وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ
تذکر قائم‌پناه به مجلس در زمینه طرح استیضاح وزرا
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: مسیر دانشگاه آزاد تغییر نمی‌کند
برنده نوبل پزشکی در دل جنگل و میان خرس‌های گریزلی پیدا شد
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان
اصناف تنها مجاز به دریافت 7 درصد سود از فروش موبایل هستند
آغاز عملیات ویژه قضایی برای پایش 13 شکارچی غیرمجاز
جاده چالوس از ساعت 16 یکطرفه می‌شود
بورس کاهشی شد
ورود قانون کشتی در فوتبال
شناسایی 530 هزار کارت سوخت غیرمجاز
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری 1404
کاهش دمای تهران از شنبه
اسامی برندگان جایزه نوبل شیمی 2025 اعلام شد + جزییات
جزئیات آتش‌سوزی گسترده در کارخانه لبنیات میهن
بی‌ریشه‌ها در سرزمین فلسطین؛ شجره‌نامه اشغال و نسل‌کشی
حضور سرزدۀ پزشکیان در ستاد فراجا برای تقدیر از حافظان امنیت
تحقیر نتانیاهو در پارلمان اسرائیل
عراقچی: تماسی با ویتکاف نداشتم
مشترکان پرمصرف تهرانی با قبض های میلیونی نقره داغ می شوند
افزایش قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 16 مهر + جدول
رانش مرگبار زمین در هند؛ 18 کشته و چندین مفقود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 16 مهر 1404
طرح ترامپ و پنهان‌سازی جنایات اسرائیل
هنوز علت سقوط بالگرد هلال احمر در اشترانکوه مشخص نیست
برخورد قاطع قضایی با قاچاق 2.3 میلیون لیتر سوخت
نورنما | ماجرای قبول شدن هادی حجازی‌فر در کنکور
ورود گارد ملی تگزاس به شیکاگو
نرخ بیکاری 7.4 درصد اعلام شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 16 مهر1404+ جدول
حماس خواستار دریافت پیکرهای برادران السنوار شد
راهپیمایی «بشارت نصر» در روز جمعه
نبرد مدال‌ها از پنجشنبه آغاز می‌شود
وقتی ساعت کار بالا می‌رود، چرا پیشرفت نمی‌آید؟
نفوذ هکرهای چینی به مؤسسات حقوقی آمریکایی
نظارت بر مؤسسات اعتباری توسعه‌ای تصویب شد
تاکید حکیم و بارزانی بر همکاری برای حفاظت از امنیت عراق
حمله اسرائیل به ناوگان آزادی در مسیر غزه+فیلم
مردودی 3 تا 4 درصد دانش‌آموزان اول ابتدایی
ترامپ: 48 ساعت آتی برای غزه سرنوشت‌ساز است
سردار پاکپور: هر خطای دشمن در تنگه هرمز را قاطعانه پاسخ می‌دهیم
ترخیص خودروهای توقیفی بالای 5 میلیون تومان جریمه در هفته فراجا
یک ایرانی رقیب هادی چوپان در مسترالمپیا 2025 + زمان مسابقه هادی چوپان
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(95) « بندرترکمن»
داوطلبان انتخابات شوراها تا 27 مهر استعفا دهند + تاریخ ثبت نام
X
آگهی تبلیغاتی