×
سیاسی
شناسه خبر : 41241
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/11/08 ساعت 10:13
تمدید یکساله قانون شورا‌های حل اختلاف

مصوبات جلسه علنی مجلس

تمدید یکساله قانون شورا‌های حل اختلاف

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تمدید یکساله اجرای آزمایشی قانون شورا‌های حل اختلاف موافقت کردند.

 به نقل از خانه ملت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه تمدید مهلت اجرای آزمایشی قانون شورا‌های حل اختلاف، با کلیات این لایحه با ۱۲۵ رأی موافق، ۲۱ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۲ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
همچنین ماده واحده این لایحه با ۱۲۳ رأی موافق، ۸ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۲ نماینده حاضر در صحن به تصویب رسید.
براساس ماده واحده لایحه تمدید مهلت اجرای آزمایشی قانون شورا‌های حل اختلاف؛ مهلت اجرای آزمایشی قانون شورا‌های حل اختلافات مصوب ۱۶ آذر ۱۳۹۴ از تاریخ انقضای آن (۲۲ بهمن ۱۳۹۸) به مدت یک سال تمدید می‌شود.

موافقت مجلس با استعفای نماینده سروستان
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با استعفای داریوش اسماعیلی نماینده سروستان موافقت کردند.

نمایندگان در جلسه علنی صبح امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی با تقاضای استعفای آقای داریوش اسماعیلی نماینده مردم سروستان، کوار و خرامه به منظور تصدی در معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت با ۱۶۷ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
مطابق ماده ۹۰ قانون آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، هر نماینده که اعتبارنامه او به تصویب رسیده است می‏ تواند از مقام نمایندگی استعفا دهد. پذیرش استعفا موکول به تصویب مجلس است.
آقای علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پس از اعلام نتایج آرای استعفای نماینده مردم سروستان، گفت: برای آقای داریوش اسماعیلی آرزوی توفیق می‌کنم، زیرا ایشان یکی از همکاران خوب و فعال ما بودند.
رئیس قوه مقننه افزود: معاونت معادن در وزارت صنعت، معدن و تجارت مسئولیت مهم و پراهمیتی است، ان شالله آقای اسماعیلی در این مسئولیت موفق باشند.

اصلاح لایحه موافقت نامه بین ایران و کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا و اقیانوسیه
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به منظور تامین نظر شورای نگهبان لایحه موافقت نامه بین ایران و کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا و اقیانوسیه را اصلاح کردند.

نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی به منظور تامین نظر شورای نگهبان با اصلاح لایحه یک فوریتی موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا و اقیانوسیه به نمایندگی از سازمان ملل متحد درباره تأسیس مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا با ۱۴۷ رأی موافق، ۳ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۲ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
بر اساس این گزارش ماده واحده لایحه مذکور به این شرح است: به دولت اجازه داده می‌شود نسبت به تأسیس مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا بر اساس موافقتنامه مربوط به تأسیس مرکز یادشده اقدام کند.
همچنین در تبصره این ماده واحده آمده است: در اجرای این موافقتنامه رعایت اصول یکصد و سی و نهم (۱۳۹)، یکصد و بیست و پنجم (۱۲۵) و هفتاد و هفتم (۷۷) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران الزامی است.

آغاز جلسه علنی مجلس
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست آقای لاریجانی آغاز شد.

پیش از آغاز دستور کار جلسه امروز مجلس؛ نمایندگان به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) مرثیه سرایی و عزاداری کردند.
دستور کار امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی به این شرح است:
بررسی تقاضای استعفای داریوش اسماعیلی نماینده محترم خرامه، سروستان و کوار (در اجرای ماده (۹۲) آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی)
گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه یک فوریتی موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا و اقیانوسیه به نمایندگی از سازمان ملل متحد درباره تأسیس مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اعاده شده از شورای نگهبان ۲)
گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد لایحه دو فوریتی تمدید مهلت آزمایشی قانون شورا‌های حل اختلاف (دوفوریت این لایحه در جلسه علنی مورخ ۱۳۹۸/۱۱/۷ به تصویب رسیده است)
ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه مالیات بر ارزش افزوده (ارجاع از جلسه علنی)
گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از روند اجرای برجام (مقطع زمانی ۱۳۹۶/۴/۲۶ تا ۱۳۹۷/۴/۲۶) (در اجرای ماده (۴۵) آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی)
گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در شرکت بین‌المللی نقدینگی اسلامی (در اجرای ماده ۱۷۲ آیین نامه داخلی)
ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز (ارجاع از جلسه علنی)
بررسی تقاضای عده‌ای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مورد تشکیل کمیسیون ویژه رسیدگی به حوادث بعد از گرانی بنزین در شهر‌های مختلف کشور (در اجرای ماده (۴۰) آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی


خبرگزاری صداوسیما
کلید واژگان
مجلس شورای اسلامی
نظرات

آخرین اخبار
شرط جدید ایران برای عبور نفت کش ها از تنگه هرمز/ با یوان چین معامله کنید
آخرین وضعیت جزیره خارک بعد از حمله آمریکا/ زیر ساختهای نفتی آسیب ندیده است
ترامپ مدعی هدف‌گیری تاسیسات نظامی در جزیره خارک شد
مقام اطلاعاتی اسراییل: حمله به خارک تنش را در سراسر خلیج فارس تشدید می کند
افزایش 18 درصدی قیمت بنزین در کالیفرنیا/ بهای سوخت کالیفرنیا به 10 دلار در هر گالن رسید!
مقام ارشد انصارالله یمن: تصمیم برای ایستادن نظامی در کنار ایران گرفته شده است
احتمال دیدار پوتین با رهبر جدید ایران در سال جاری و در جریان نشست خزر
تقاص تک‌تک خون‌های به ناحق‌ریخته شده و غرامت آسیب‌های وارده را پس خواهید داد
ارتش پاکستان حمله پهپادی افغانستان را تائید کرد / چهار نفر زخمی شدند
تصمیم آمریکا در زمینه کاهش تحریم‌های ونزوئلا برای تجارت نفت و کود
هیچ موشکی از سوی ایران به ترکیه شلیک نشده است
ادامه حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و دیگر شهرهای کشور
ایران شرایط مجوز عبور محدود نفت از تنگه هرمز را بررسی می کند
اجرای موج47 عملیات مقتدرانه وعده صادق4/حمله علیه اهداف آمریکایی صهیونی در منطقه
سازمان ملل خواستار عبور ایمن محموله‌های بشر دوستانه از تنگه هرمز شد
قدردانی عراقچی از دولت و ملت ترکیه
حمله دشمن آمریکایی و صهیونیستی به منطقه دروازه ری شهر قم
واکنش الجزیره به اظهارات وزیر جنگ آمریکا
بازداشت 4 عضو گروهک نفاق در رباط‌کریم
ابوعبیده: حملات موشکی ایران به تل‌آویو دل‌های آزادگان را روشن کرد
انصارالله: هدف قرار دادن پایگاه های آمریکا حق مشروع ایران است
5 پهپاد مهاجم صهیونیستی آمریکایی در تور پدافندی سپاه شکار شدند
قالیباف: هیچ تفکیکی بین رژیم صهیونیستی و آمریکا قائل نیستیم
حمله هوایی آمریکایی صهیونیستی به منزل مسکونی در خمین 6 شهید بر جای گذاشت
عراقچی وضعیت رقت بار آمریکا و اروپا پس از جنگ علیه ایران را تشریح کرد
کاظمی: زمان امتحانات خرداد تغییر خواهد کرد
رئیس مؤسسه محراب الازهر: خدایا، اینها (ایرانیان) چه مردم شگفت‌انگیزی هستند؟!
فایننشال تایمز: قیمت نفت از رکورد 128 دلار عبور خواهد کرد
لغو مسابقات فرمول یک در بحرین و عربستان
آثار تاریخی ثبت ملی کیش نشانه‌دار شدند
سناتور هندی: کور‌ خوانده‌اید؛ ایرانیان تسلیم نمی‌شوند
دستگیری 14 نفر از عناصر آمریکایی-اسرائیلی در کرمان
تاکنون به چند واحد غیر نظامی آسیب وارد شده است؟
تماس‌های مکرر پزشکان برای همکاری داوطلبانه با اورژانس
آغاز موج جدید حملات موشکی به سرزمین‌های اشغالی
قدردانی عراقچی از همبستگی مردم ترکیه
شیخ نعیم قاسم: برای یک نبرد طولانی آماده شده‌ایم
اذعان رسانه صهیونیستی: حملات علیه سکوهای موشکی ایران بی فایده است
استاندار مازندران: تاکنون میزبان 7 میلیون مسافر بوده‌ایم
روز قدس؛ جلوه نبرد روایت‌ها در خیابان‌های ایران
سفارت ایران: هیچ پرتابه‌ای از ایران به سوی ترکیه شلیک نشده است
2 تیم ارسال کننده تصاویر به شبکه تروریستی اینترنشنال دستگیر شد
فرار 70 هزار آمریکایی از خاورمیانه
پیش بینی بانک آمریکایی از کاهش دو برابری تولید نفت
سناتور آمریکایی: پول بیشتری برای جنگ با ایران نمی‌دهیم
لغو محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور
قالیباف: حضور مردم در روز قدس نمایشی از اقتدار ملی بود
ترامپ حمله زمینی برای تصاحب اورانیوم ایران را رد کرد
تعیین جایزه برای ارائه اطلاعات درخصوص اشغالگران آمریکایی
اتحادیه عرب به تعطیلی مسجدالاقصی واکنش نشان داد