×
سیاسی
شناسه خبر : 41181
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/11/07 ساعت 14:09
اخطار فرمانده کل سپاه به آمریکایی‌ها

در واکنش به تهدید ترور سردار قاآنی مطرح شد

اخطار فرمانده کل سپاه به آمریکایی‌ها

فرمانده کل سپاه با اشاره به تهدید فرماندهان سپاه از سوی آمریکایی ها ، خطاب به آنان هشدار داد: کسانی که فرماندهان ما را به ترور تهدید کرده اند اگر زنده بمانند قطعا از این گفته خود پشیمان خواهند شد.

سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه در گفت و گویی در واکنش به تهدید فرماندهان سپاه از سوی آمریکایی ها با بیان اینکه  آنهایی که فرماندهان ما را به ترور تهدید کرده اند، اگر زنده بمانند ،قطعا از این گفته خود پشیمان خواهند شد،گفت:دشمنان ما بخشی از پیامدهای دردناک ترور سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی را دریافت کردند و متوجه شدند که اگر چنین حرکاتی انجام بدهند با ضربات کوبنده و مستمری مواجه خواهند شد.

وی افزود: هم آمریکایی ها, هم صهیونیست ها و هم دیگران بدانند که اگر فرماندهان ما را تهدید کنند، هیچ یک از فرماندهانشان نقطه امنی نخواهند یافت، یعنی اگر فرماندهان ما را تهدید به ترور کنند یا تهدیدشان را عملی کنند جان هیچ فرماندهی از آنها در امان نخواهد بود.

سرلشکر سلامی با تاکید بر اینکه دشمنان ما باید مراقب اعمالشان باشند، گفت : آنان اگر بخواهند این بازی را ادامه بدهند، پاسخ های ما کاملا متفاوت از گذشته است  و مقیاس آن هم متفاوت خواهد بود و با شرایط بسیار جدیدی روبرو می شوند  که قادر به مدیریت و کنترل آن نیستند؛پس به آنها اخطار می دهیم که از این میدان عقب بنشینند.

فرمانده کل سپاه در ادامه ناتوانی امریکایی ها در میدان های دیگر را علت این تهدیدها دانست و گفت: آنها در عرصه های نظامی ناتوان و در عرصه تحریم های اقتصادی نیز  با ناکامی مواجه شدند، و این نشان دهنده این واقعیت است که عملیات های روانی آنها نتیجه عکس داده و ملت ایران به آنها پاسخی نداده است.

وی افزود: از سوی دیگر هرچه آنها فشار روانی بر ملت ایران وارد کردند، مردم بیشتر به نظام پایبند شدند و از نظام و رهبری معظم انقلاب دفاع و حمایت کردند و هر عملی را که دشمنان انجام دادند با واکنش های سخت مردم ما و حتی ملت های دیگر مواجه شد.

فرمانده کل سپاه در ادامه تصریح کرد: آنها معمولا وقتی که از تعقیب راهبردهای خود در عرصه های مختلف ناامید می شوند، به راهبرد ترور روی می آورند,همان طور که وقتی نتوانستند ما را در دستیابی به فناوری های صلح آمیز هسته ای محروم کنند، به ترور دانشمندان هسته ای ما روی آوردند، وقتی هم در عرصه های سیاسی، اقتصادی، روانی و نظامی هم ناکام می شوند، چاره را در ترور می بینند.

وی با بیان اینکه ترور همواره برای دشمنان ما  از سلاح های موثر و مهم بوده است و در مقطع کنونی هم از همین سلاح استفاده می کنند، اظهار کرد: بخش دیگری از دلایل اقدام آنها در تهدید به ترور، مربوط به ماهیت این رژیم هاست.

فرمانده کل سپاه  یادآور شد : رژیم امریکا و رژیم صهیونیستی و رژیم های متحد و متکی بر آنها اساسا رژیم های ترور هستند و اکنون دیگر اینها مجبور شده اند که این واقعیت را کاملا آشکار کنند.

 سرلشکر سلامی با اشاره به تاکید فرمانده معظم کل قوا در حکم انتصاب سردار قاآنی مبنی بر ادامه برنامه های دوران سردار سلیمانی با انگیزه ای مضاعف بعنوان برنامه های نیروی قدس سپاه ، گفت:جنایت امریکایی ها ترور سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و تهدید به ترور فرمانده جدید سپاه قدس بعنوان ادامه دهنده راه آن سردار پرافتخار و  سایر فرماندهان ما، بخش مهمی از این واقعیت است که این رژیم ها، رژیم های ترور هستند.


خبرگزاری ایسنا
کلید واژگان
فرمانده کل سپاه
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تامین برق یک شهر با راکتور هسته‌ای در حیاط پشتی خانه
زمستان بدون مازوت؟ ترس مجدد از خاموشی‌ها و آلودگی هوا
زنگ خطر پایان سیاست دوحزبی در انگلیس/ فاراژ در آستانه نخست‌وزیری؟
سخنان سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل
مستند ایرانی جایزه جشنواره بوسان را گرفت
فرزند شهید نصرالله: آمریکا از طرح‌های شیطانی علیه کشورهای اسلامی استفاده می‌کند
مورایس: استقلال در حال رشد است
واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی
ظریف: فعالسازی اسنپ‌بک، سودی برای اروپا نخواهد داشت
پزشکیان: اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا منطقه را به سمت آتش سوق می‌دهد
آلمان: تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهند شد
کشورهای اسلامی برای مردم خود و ملت‌های مسلمان با توسعه همکاری‌ها امنیت و رفاه ایجاد کنند
تکذیب بازرسی آژانس در فردو و نطنز +فیلم
ترافیک سنگین در تمامی محور‌های ورودی تهران
چین: فعال کردن مکانیسم اسنپ‌بک به حل اختلافات کمکی نخواهد کرد.
تعقیب و گریز قاچاقچیان سوخت توسط پلیس هرمزگان
بن بست مذاکرات امنیتی بین اسرائیل و سوریه در آخرین لحظه
ایران جهان را به ایستادگی در برابر استانداردهای دوگانه و مزورانه فرامی‌خواند
شهادت 93 دانش‌آموز و 30 استاد دانشگاه در جنگ 12 روزه
اعلام زمان رای گیری شورای امنیت درباره ایران
وزیر خارجه عراق حمله به هر شهرونده عراقی را حمله به عراق دانست
جدول به روز لیگ برتر پس از بازی استقلال
تحقیر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
جنایت رژیم صهیونیستی توهین به کرامت انسانی است
استقلال(1) -شمس آذر (1) /توقف آبی پوشان در خانه+ فیلم
عرضه 11 محصول ایران‌خودرو بدون نیاز به حساب وکالتی
گروسی: نشانه‌ای درباره افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم ایران وجود ندارد
تاکید نخست‌وزیر چین به افزایش اقدامات یک‌جانبه توسط برخی کشورها
ایران از مواضع تاجیکستان در جنگ 12 روزه تقدیر کرد
سایپا فردا پیش‌فروش جدید خود را کلید می‌زند
هاشمیان در نشست هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس
اعتراف گروسی به غیر منصفانه بودن عدم بازرسی آژانس اتمی از اسرائیل
انتخاب قطر به عنوان میزبان والیبال قهرمانی جهان در سال 2029
مصرف بنزین در تابستان امسال رکورد زد
خلاصه بازی گل‌گهر 0-0 فولاد؛ دوئل لک و گروسیان! +فیلم
ادعای ترامپ: به پایان جنگ غزه نزدیک شده‌ایم
عکس های منتخب حیات وحش هفته
سخنرانی عراقچی در نشست گروه دوستان مدافع منشور سازمان ملل
حذف تیم ملی چوگان ایران از جام‌جهانی
طی 6 ماهه گذشته بیش از 7 میلیون لیتر قاچاق سوخت در هرمزگان کشف شد
دیدار پزشکیان و ولیعهد کویت در نیویورک
شهباز شریف: نیروهای پاکستان «پاسخ قاطعی» به هند دادند
بیانیه گروه دوستان منشور ملل متحد در محکومیت تجاوزات امریکا و اسرائیل علیه ایران
درخواست فلسطین برای عضویت در بریکس
اسلامی: ایران اهل تعامل است، اما غرب تقابل را برگزیده
دخالت غیرمنتظره ترامپ در جام جهانی؛ تغییر محل بازی‌ها در صورت ناامنی
درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد
دلیل لغو کنسرت‌های سیروان خسروی و ایهام
طمع سازندگان بازار مسکن را متلاطم کرد
گروسی: قطع همکاری ایران با آژانس باعث افزایش تنش بین‌المللی می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی