×
فرهنگی
شناسه خبر : 41163
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/11/07 ساعت 11:48
ورود مسافران چینی به ایران منوط به داشتن کارت سلامت شد

ورود مسافران چینی به ایران منوط به داشتن کارت سلامت شد

وزیر بهداشت از اعمال محدودیت در ارایه ویزا به مسافران چین که درخواست ورود به ایران دارند را خبر داد و گفت: به وزارت امور خارجه اعلام کردیم که ارایه ویزا به مسافران چین، منوط به داشتن کارت سلامت و عاری بودن از ابتلا به ویروس کرونا باشد.

دکتر سعید نمکی در حاشیه یکصد و دهمین اجلاس روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور که در سالن همایش‌های رازی در حال برگزاری است، در جمع خبرنگاران، به مطالبات پرسنل دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: یکی از گرفتاری‌های ما مطالباتی است که ما در ازای ارائه خدمت به سازمان‌های بیمه‌گر داشتیم و یکی از این مطالبات از سازمان تامین اجتماعی بود که خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر و کمک‌هایی که شد، قسمتی از این مطالبات وصول شد و ما بلافاصله برای وصول مطالبات پرسنلی و همینطور بخش‌های دارویی پرداخت کردیم و قسمتی را نیز در قالب ۵ هزار میلیارد تومان اوراق از باقیمانده مطالبات در حال دریافت هستیم که این مبلغ را نیز بتوانیم در اسرع وقت توزیع کنیم.

تلاش برای پرداخت معوقات  کارانه و اضافه‌کار پرسنل بیمارستان‌ها

وی در ادامه تصریح کرد:‌ ما امیدوار هستیم تا پایان سال جاری حداکثر بیش از ۳ – ۴ ماه از معوقات برای پرداخت کارانه و اضافه کار پرسنل در بیمارستان‌های دولتی و همینطور در بخش‌های دارویی نداشته باشیم که این رقم از آن رقم ۱۸ یا ۱۲ ماه معقول‌تر است و این مبلغ را به چهار ماه رساندن قطعا یک زمان معقول و منطقی است.

مهم‌ترین دستاوردهای وزارت بهداشت

وزیر بهداشت به مهم‌ترین دستاوردهای وزارت بهداشت در آستانه دهه فجر اشاره کرد و گفت: اگر ما بخواهیم دستاوردهای کشور را در تمامی اجزاها از جمله وزارت بهداشت تشریح کنیم باید گفت که یکی از مطلوب‌ترین دستاوردها در عرصه‌ نظام سلامت کشور است. ما در سال‌های قبل از انقلاب در مقایسه با امسال اگر مروری داشته باشیم میزان مرگ و میر گروه‌های آسیب پذیر به یک دهم رسیده است. پوشش واکسیناسیون که در سال‌های اول بعد از پیروزی انقلاب ۲۵ درصد بوده است، امروز در کشور به صد در صد رسیده است و تخت‌های بیمارستانی ما تقریبا به رقم مطلوبی در سطح منطقه رسیده است. طرح تحول نظام سلامت نیز کمک زیادی به ما کرده است.

راه‌اندازی هر هفته ۵۰ پروژه بهداشتی درمانی در نقاط محروم

نمکی تاکید کرد: امسال در پویش ۲۰۵۰ حدود هزار پروژه را در ۲۰ هفته یعنی تا اردیبهشت ماه که هفته سلامت را داریم، به اتمام خواهیم رساند و هر هفته ۵۰ پروژه را با اولویت نقاط کمتر توسعه یافته و نسبتا محروم دنبال می‌کنیم و در رابطه با طرح‌هایی مثل کنترل فشار خون و هر خانه یک پایگاه سلامت با عنوان اولین کاری که در منطقه و شاید در جهان شروع کردیم را انجام خواهیم داد.

وزیر بهداشت در خصوص اقدامات این وزارتخانه درباره‌ کروناویروس نیز گفت:‌ کرونا ویروسی بود که از سال ۲۰۰۲ اولین موردش تحت عنوان سارس در کشور چین شناخته شد. این ویروس در سال ۲۰۰۲ مرگ و میر قابل ملاحظه‌ای در کشور چین ایجاد کرد و در سال ۲۰۱۲ در عربستان که مخزن آن نیز در شتر شناخته شده بود مرگ و میر ایجاد کرد و تقریبا در منطقه این ویروس به گونه‌ای می‌چرخد.

نمکی تاکید کرد:‌ اخیرا اعلام شد که نوع جدیدی از ویروس که یک ویروس کرونای جدید است بروز کرده که این ویروس  در کشور چین و در ایالت‌های خاصی بروز داد. ما از همان ابتدا همه همکاران خود را بسیج کردیم و در مبادی ورودی به کشور نیروهایی را مستقر کردیم تا موارد مشکوک را به شدت زیر نظر قرار دهند.

درخواست وزارت بهداشت از وزارت امور خارجه درباره کروناویروس

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد:‌ از امروز هم به وزارت امور خارجه اعلام کردیم که بحث اخذ ویزا را برای شهروندان کشور چین را مقید کنند به داشتن کارت تندرستی و عاری بودن از ویروس کرونا. به هر حال همکاران ما اقداماتی را انجام می‌دهند و آموزش به عنوان رکن اصلی پیشگیری از این ویروس است.

وی خاطر نشان کرد: ویروس کرونا به اندازه ویروس H۱N۱ قدرت کشندگی  و بیماری‌زایی را تا به امروز نداشته است. هر چند این ویروس سرایت بالایی دارد اما کشندگی و بیماری‌زایی بودن آن کمتر است و تاکنون در کشور با همت همکاران و تلاش مردم مهار کردیم و تاکنون هیچ موردی از بیماری را نداشتیم و از مردم می‌خواهیم با شستن دست و پرهیز از روبوسی و دست دادن تا حد امکان و رعایت مسائل بهداشتی کمک کنند تا دچار گرفتاری جدیدی نشویم.


خبرگزاری ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی
بورس قرمزپوش شد؛ شاخص کل 3572 واحد سقوط کرد
سفر نخست‌وزیر عراق به تهران
فروش 12 مدل خودروی وارداتی آغاز شد
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود