×
اقتصادی
شناسه خبر : 41119
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/11/06 ساعت 18:08
افزایش قیمت خودرو نتیجه عرضه قطره چکانى خودروسازان/ رکود کشنده بازار در سال٩٩

یک کارشناس بازار خودرو تاکید کرد:

افزایش قیمت خودرو نتیجه عرضه قطره چکانى خودروسازان/ رکود کشنده بازار در سال٩٩

عرضه کم در مقابل تقاضاى بالا را عامل افزایش قیمت خودرو دانست و اظهار کرد: سال آینده حتما رکود کشنده‌اى گریبان گیر بازار خودرو خواهد شد.

به گزارش نورنیوز-فربد زاوه  با بیان اینکه وضعیت فعلى بازار خودرو نتیجه رکود تورمى کل کشور است، خاطرنشان کرد: از آنجا که قدرت خرید مردم کاهش یافته، عملا خرید خودروهاى جدید براى آن‌ها بسیار سخت شده و همچنین به خاطر عدم ارائه تسهیلات و یا وام‌هایی در راستای کمک هزینه خرید، رکود بازار خودرو تشدید شده است.

او اضافه کرد: مطابق آمار مرکز آمار، تورم امسال ٣٨ درصد بوده که این رقم اصلا با درآمدهاى مردم هماهنگ نیست، ازین رو مردم در شرایط فعلی تنها به دنبال تامین مایحتاج زندگى خود هستند نه کالاهایى همچون خودرو. زاوه همچنین درباره عوامل موثر بر افزایش قیمت خودرو بیان کرد: اتفاقات سیاسی اخیر و بعد از آن جهش نرخ ارز باعث التهاب بازار خودرو و هجوم تقاضا به این بازار شد و از آنجا که عرضه خودروسازان به صورت قطره‌چکانی بوده، قیمت خودرو گران شد.

این کارشناس خودرو با اشاره به اظهارات خودروسازان مبنی بر افزایش تیراژ نسبت به سال گذشته، افزود: این ادعای خودروسازان بیشتر شعاردرمانى است چراکه با وجود چنین اظهاراتی، آمار وزارت صنعت حاکى از افت تولید خودرو طى ماه هاى گذشته بوده است؛ همچنین درحال حاضر رشد قیمت‌ها نشان‌ می‌دهد که کفه تقاضا برای این کالا نسبت به عرضه آن سنگین‌تر است و این یعنی خودرو به اندازه کافی به بازار تزریق نمی‌شود.

به گفته زاوه، از طریق دماسنج بازار می‌توانیم به وضعیت واقعى بازار خودرو پى ببریم اما اگر واقعا طبق وعده خودروسازان، تیراژ افزایش یابد به طور حتم قیمت‌ خودرو کاهش خواهد یافت اما در کل اعتماد مردم به شعارهاى این چنینى از بین رفته و وضعیت فعلى گواه نادرست بودن وعده‌های قبلی است. زاوه به وام درنظر گرفته شده برای خودروسازان نیز اشاره کرد و گفت: بعید به نظر مى‌رسد که با ارائه وام به خودروسازان این بازار مجددا مانند گذشته تحریک شود؛ بدهى خودروسازان روزبه‌روز در حال افزایش بوده و دولت با پرداخت وام به آن‌ها کارى جز خلق پول و رشد تورم انجام نداده است.

این کارشناس خودرو درباره آینده بازار تا پایان سال پیش‌بینی کرد: اگر اتفاق سیاسى خاصى رخ ندهد و موج تورمى جدیدى ایجاد نشود، بازار با همین روند تا پایان سال پیش خواهد رفت یعنى با وجود رکود بازار و اینکه هیچ معامله‌اى انجام نمی‌شود، صرفا قیمت‌ها به صورت تورمی در نوسان خواهد بود. زاوه تصریح کرد: در این مدت حتى اگر نوسانى هم در بازار خودرو به وجود آید موقتى بوده و فقط وضعیت آتى را وخیم‌تر مى کند، یعنی احتمال این وجود دارد که تا پایان سال معاملات خودرو دوباره رونق بگیرد اما به طور حتم رکود کشنده‌تری در پى خواهد داشت و به محض تغییر شرایط سیاسى، مجددا شاهد هجوم نقدینگى به بازار خودرو و افزایش قیمت‌ها خواهیم بود.

این کارشناس خودرو در پایان به قیمت‌های بی‌سروسامان خودرو در سایت‌های مجازی و تاثیر آن بر بازار اشاره کرد و گفت: قیمت‌هایى که در فضاى مجازى اعلام مى‌شود هیچ تاثیرى بر افزایش یا کاهش قیمت خودرو ندارد زیرا در واقعیت، خودرو به خاطر یکسرى پارامترها همچون کاهش عرضه و اتفاقات سیاسى و افزایش نرخ ارز، گران شده و این موضوع هیچ ارتباطی با جو فضاى مجازى ندارد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مکمل «ملاتونین» برای سلامتی مضر است
درمان قلب بعد از سکته ممکن شد
ساخت ژلی که پوسیدگی دندان را بهتر درمان می کند
جنجال جدید برای یک سنگ تاریخی بین قاهره و لندن
هنگام ناراحتی و استرس آه بکشید
جدول گروه A در پایان رقابت‌های این هفته لیگ قهرمانان آسیا2
توقیف کامیون کشنده تریلی با راننده 14 ساله در هرمزگان
تمدید بازداشت دادستان نظامی سابق رژیم اسرائیل
حال و هوای خانه صابر کاظمی در روستای قانقرمه آق‌قلا+فیلم
هشدار برای وضعیت قرمز ذخایر آبی تهران
عراقچی: ایران در جنگ 12 روزه ثابت کرد توان تأمین معیشت مردم را دارد
قانون جدید برای معاملات آنلاین طلا و نقره
استقلال 1-1 الوحدات | پیچیدگی در مسیر صعود آبی‌پوشان
آخرین جزییات از اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیک
عصبانیت صهیونیست‌ها از انتخاب شهردار مسلمان نیویورک
واکنش تند پوتین به تهدید اتمی ترامپ / طرح‌هایی برای احتمال ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای
نورنما | نقاشی متحرک روی دیوار
لحظه هولناک انفجار هواپیما هنگام سقوط
ترکیب هوشمندانه استقلال مقابل الوحدات/ دو جابه‌جایی مهم
جمشید شمیرانی نوازنده تمبک درگذشت
ادعاهای تازه گروسی درباره سایت‌های هسته‌ای بمباران‌شده ایران
حسن یزدانی استقلالی شد
چرا انتخابات عراق برای ایران و منطقه اهمیت دارد؟+فیلم
هنرمند نقاش درگذشت
گزارش مهم وزارت دفاع درباره جنگ 12 روزه
عکس های منتخب جهان، 5 نوامبر 2025
نواف سلام: دولت لبنان پشت مردم جنوب ایستاده است
آمریکا تحریم‌های سازمان ملل علیه جولانی را لغو می کند
محاصره صدها گردشگر اسرائیلی در یکی از بنادر یونان
سقوط 500 میلیارد دلاری ارزش سهام‌های فناوری
با حکم دیوان عالی؛ رئیس‌جمهور سابق بولیوی آزاد شد
عراق از بارگیری محموله‌های لوک‌اویل خودداری کرد
القسام جسد اسیر صهیونیست دیگری را تحویل می‌دهد
پیام ولیعهد عربستان به محمود عباس
پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت صابر کاظمی
ترامپ: طولانی‌ترین تعطیلی دولت آمریکا را تجربه می‌کنیم
وزیر بهداشت اذعان کرد؛ کمبود متخصص بیهوشی یکی از چالش های نظام سلامت
توقیف کامیون کشنده تریلی با راننده 14 ساله در هرمزگان
روایت پکن از رایزنی «وانگ یی» و «عراقچی» درباره برنامه هسته‌ای ایران
آتش بسی برای تداوم نسل کشی
آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد
هشدار به دارندگان خودروهای فرسوده
آغاز ثبت‌نام جدید عتبات از هفته آینده
سفر معاون حقوقی وزارت خارجه به عربستان
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد؛ تداوم اختلافات داخلی
تخصیص 70 هزار تن ذرت طی 24 ساعت آینده
رونمایی از سلطان بی رقیب بازار گوشت در جهان
بدهی 6 همتی تامین اجتماعی به داروخانه ها
گفتگوی پزشکیان با مکرون/ آمریکا و اروپا با اثبات صداقت اعتماد ایران را جلب کنند
توصیه دادگستری تهران به شهروندان برای سرقت نشدن خودرو
X
آگهی تبلیغاتی