×
سیاسی
شناسه خبر : 41066
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/11/06 ساعت 11:16
ارتش سوریه به دروازه شرقی شهر «معرة النعمان» ادلب رسید

ارتش سوریه به دروازه شرقی شهر «معرة النعمان» ادلب رسید

ارتش سوریه در ادامه عملیات در استان ادلب، با تسلط بر شهرک تلمنس به دروازه شرقی شهر بسیار مهم «معرة النعمان» رسید.

 ارتش سوریه روز شنبه با پیشروی میدانی جدید در جنوب است ادلب دو روستا را تحت کنترل خود گرفت و به کمتر از نیم کیلومتری شهر «معره النعمان» پایگاه مهم تروریست‌های جبهه النصره در جنوب استان ادلب رسید.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) واحدهای ارتش سوریه شهرک «تلمنس» (تل منس) در جنوب منطقه کاهش تنش ادلب را از تروریست‌ها پاکسازی کرد و بقایای آنها را به سمت وادی الضیف و روستای معمر شمشمه تعقیب کرد.

ارتش سوریه روز شنبه چندین روستا و شهرک را در منطقه کاهش تنش ادلب پاکسازی کرده و با فروپاشی صفوف تروریست‌ها به سمت معره النعمان پیشروی کرد.ارتش سوریه پس از آن شنبه شب روستای «معر شمشمه»  را هم در جنوب استان ادلب تحت کنترل خود گرفت تا نیروهای دولتی سوریه به مسافتی کم‌تر از ۵۰۰ متری از شهر معره النعمان رسیده باشند.

خبرگزاری سانا اعلام کرد: «نیروهای دولتی شهرک‌ها و روستاهای کرسیان، معرشمارین، ابوجریف و تقاته در جنوب شرق استان ادلب را پس از نابودی آخرین هسته‌های تروریستم در آنجا تحت کنترل گرفتند تا ارتش پس از وارد آوردن تلفات سنگین جانی و تجهیزاتی به تروریست‌ها پیشروی جدیدی به سمت شهر معره النعمان حاصل کرده باشد. جایی که بزرگ‌ترین پایگاه تروریست‌های هیئة تحریر الشام است که در وهله نخست از تروریست‌های جبهه النصره محسوب می‌شوند، گروهی که در فهرست گروه‌های تروریستی بین المللی قرار دارد.

شهر معره النعمان در مسیر جاده مواصلاتی میان دمشق پایتخت سوریه و شهر حلب مرکز شمال سوریه است، این شهر قریب به سیصد کیلومتر تا دمشق و هشتاد کیلومتر تا شهر حلب فاصله دارد و از موضع استراتژیک مهم و آب و هوایی معتدل برخوردار است.

این شهر که قدمتی چند هزار ساله دارد و به زادگاه شاعر و فیلسوف معروف ابوالعلاء المعری و آثار باستانی کهن خود معروف است، در اکتبر ۲۰۱۲ به تصرف تروریست‌ها درآمد.

تعداد اهالی شهر معره نعمان در اوایل جنگ سوریه با حمله تروریست‌ها و آوارگی ده‌ها هزار نفر از اهالی آنجا از یکصد هزار نفر به چهارصد هزار نفر کاهش یافت.
 
یک مقام نظامی سوریه:ارتش تا نابودی کامل تروریست‌ها زمین نمی‌نشیند

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از یک مقام نظامی این کشور هم گفت: ارتش سوریه مصمم است که به نقض مکرر و تجاوزات گروه تروریستی جبهه النصره و گروه‌های وابسته به آن علیه غیرنظامیان در مناطق امن و مواضع ارتش در حلب و ادلب کاملا پایان دهد.

به گفته این منبع، گروه جبهه النصره و دیگر گروه‌های تروریستی که در صف آن هستند به کرات در منطقه کاهش تنش در استان ادلب و غرب حلب با نقض آتش‌بس به حملات روزمره خود علیه مناطق مسکونی و مواضع نیروهای مسلح ادامه می‌دهند. آنها با راکت‌های مختلف و خودروهای بمب گذاری شده مناطق امن را هدف می‌گیرند و موجب شهادت غیرنظامیان و ایجاد ترس و وحشت در بین آنها می‌شوند و نمی‌شود اجازه داد که این وضعیت ادامه پیدا کند.

این مقام نظامی سوریه تصریح کرد: «جان غیرنظامیان بی‌گناه امانتی است که ارتش سوریه به حفظ آن مفتخر است و مصمم است که به این تخلفات مکرر تروریست‌ها از آتش بس پایان دهد و زندگی طبیعی را به این مناطق بازگرداند».

این منبع افزود: «اقدامات ارتش فقط  به پاسخ به مواضع گروه‌های تروریستی که از آنجا حملات صورت می‌گیرد محدود نخواهد بود بلکه عملیات میدانی گسترده‌ای خواهد بود که تا قبل از ریشه کنی مابقی تروریسم با همه عناوین و اشکال آن متوقف نمی‌شود».

فروپاشی صفوف تروریست‌ها در غرب حلب

خبرگزاری سانا همچنین گزارش داد که صفوف گروه‌های تروریستی در طول خط امتداد یافته از «جمعیة الزهراء» تا «مناطق الراشدین» در غرب حلب از هم فرو پاشیده است.

این خبرگزاری از هدف قرار گرفتن مخفیگاه‌ها و استحکامات گروه‌های تروریستی در «کفر حمرة»، «المنصورة»، «الراشدین»، «البحوث»، «خان العسل» و اطراف کفرناها در غرب حلب خبر داد و گفت که عملیات گسترده حلب هم در پاسخ به نقض آتش بس توسط تروریست‌ها و حملات آنها به مناطق امن و مملو از غیرنظامیان انجام شده است.

استان ادلب سوریه به همراه مناطق اطراف آن بر اساس توافق آستانه چهارم بین ایران، روسیه و ترکیه جزو مناطق کاهش تنش به شمار می‌رود. مطابق این توافق، مقابله با گروه‌های تروریستی مانند داعش و جبهة النصره (شاخه سوری القاعده) در هر نقطه‌ای از سوریه امری ضروری است حتی در مناطق کاهش تنش.

این استان از تابستان ۲۰۱۵ به دست گروه تروریستی جبهه النصره افتاد و ارتش سوریه حق دارد مطابق مفاد توافق آستانه چهارم علیه این گروهک عملیات کند. جبهه النصره با حمایت ترکیه برای اینکه مشمول این بند از توافق نشود، بارها اسم خود را تغییر داده و هم‌اکنون تحت عنوان هیئة تحریر الشام در این استان سوری حضور دارد.

بخش زیاد استان ادلب سوریه به همراه بخش‌هایی از استان‌های حمص، لاذقیه و حلب به مناطق کاهش تنش ملحق می‌شود که در چارچوب مذاکرات صلح سوری در آستانه قزاقستان میان سه کشور ایران، روسیه و ترکیه امضا شد.

شمال غرب سوریه پس از آن متشنج شد که گروه‌های تروریستی مستقر در این منطقه به رهبری گروه «هیأت تحریر الشام» حملات گسترده را به مواضع ارتش سوریه آغاز کردند که با مقاومت نیروهای سوری خنثی شد.


خبرگزاری فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
X
آگهی تبلیغاتی