×
سیاسی
شناسه خبر : 41066
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/11/06 ساعت 11:16
ارتش سوریه به دروازه شرقی شهر «معرة النعمان» ادلب رسید

ارتش سوریه به دروازه شرقی شهر «معرة النعمان» ادلب رسید

ارتش سوریه در ادامه عملیات در استان ادلب، با تسلط بر شهرک تلمنس به دروازه شرقی شهر بسیار مهم «معرة النعمان» رسید.

 ارتش سوریه روز شنبه با پیشروی میدانی جدید در جنوب است ادلب دو روستا را تحت کنترل خود گرفت و به کمتر از نیم کیلومتری شهر «معره النعمان» پایگاه مهم تروریست‌های جبهه النصره در جنوب استان ادلب رسید.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) واحدهای ارتش سوریه شهرک «تلمنس» (تل منس) در جنوب منطقه کاهش تنش ادلب را از تروریست‌ها پاکسازی کرد و بقایای آنها را به سمت وادی الضیف و روستای معمر شمشمه تعقیب کرد.

ارتش سوریه روز شنبه چندین روستا و شهرک را در منطقه کاهش تنش ادلب پاکسازی کرده و با فروپاشی صفوف تروریست‌ها به سمت معره النعمان پیشروی کرد.ارتش سوریه پس از آن شنبه شب روستای «معر شمشمه»  را هم در جنوب استان ادلب تحت کنترل خود گرفت تا نیروهای دولتی سوریه به مسافتی کم‌تر از ۵۰۰ متری از شهر معره النعمان رسیده باشند.

خبرگزاری سانا اعلام کرد: «نیروهای دولتی شهرک‌ها و روستاهای کرسیان، معرشمارین، ابوجریف و تقاته در جنوب شرق استان ادلب را پس از نابودی آخرین هسته‌های تروریستم در آنجا تحت کنترل گرفتند تا ارتش پس از وارد آوردن تلفات سنگین جانی و تجهیزاتی به تروریست‌ها پیشروی جدیدی به سمت شهر معره النعمان حاصل کرده باشد. جایی که بزرگ‌ترین پایگاه تروریست‌های هیئة تحریر الشام است که در وهله نخست از تروریست‌های جبهه النصره محسوب می‌شوند، گروهی که در فهرست گروه‌های تروریستی بین المللی قرار دارد.

شهر معره النعمان در مسیر جاده مواصلاتی میان دمشق پایتخت سوریه و شهر حلب مرکز شمال سوریه است، این شهر قریب به سیصد کیلومتر تا دمشق و هشتاد کیلومتر تا شهر حلب فاصله دارد و از موضع استراتژیک مهم و آب و هوایی معتدل برخوردار است.

این شهر که قدمتی چند هزار ساله دارد و به زادگاه شاعر و فیلسوف معروف ابوالعلاء المعری و آثار باستانی کهن خود معروف است، در اکتبر ۲۰۱۲ به تصرف تروریست‌ها درآمد.

تعداد اهالی شهر معره نعمان در اوایل جنگ سوریه با حمله تروریست‌ها و آوارگی ده‌ها هزار نفر از اهالی آنجا از یکصد هزار نفر به چهارصد هزار نفر کاهش یافت.
 
یک مقام نظامی سوریه:ارتش تا نابودی کامل تروریست‌ها زمین نمی‌نشیند

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از یک مقام نظامی این کشور هم گفت: ارتش سوریه مصمم است که به نقض مکرر و تجاوزات گروه تروریستی جبهه النصره و گروه‌های وابسته به آن علیه غیرنظامیان در مناطق امن و مواضع ارتش در حلب و ادلب کاملا پایان دهد.

به گفته این منبع، گروه جبهه النصره و دیگر گروه‌های تروریستی که در صف آن هستند به کرات در منطقه کاهش تنش در استان ادلب و غرب حلب با نقض آتش‌بس به حملات روزمره خود علیه مناطق مسکونی و مواضع نیروهای مسلح ادامه می‌دهند. آنها با راکت‌های مختلف و خودروهای بمب گذاری شده مناطق امن را هدف می‌گیرند و موجب شهادت غیرنظامیان و ایجاد ترس و وحشت در بین آنها می‌شوند و نمی‌شود اجازه داد که این وضعیت ادامه پیدا کند.

این مقام نظامی سوریه تصریح کرد: «جان غیرنظامیان بی‌گناه امانتی است که ارتش سوریه به حفظ آن مفتخر است و مصمم است که به این تخلفات مکرر تروریست‌ها از آتش بس پایان دهد و زندگی طبیعی را به این مناطق بازگرداند».

این منبع افزود: «اقدامات ارتش فقط  به پاسخ به مواضع گروه‌های تروریستی که از آنجا حملات صورت می‌گیرد محدود نخواهد بود بلکه عملیات میدانی گسترده‌ای خواهد بود که تا قبل از ریشه کنی مابقی تروریسم با همه عناوین و اشکال آن متوقف نمی‌شود».

فروپاشی صفوف تروریست‌ها در غرب حلب

خبرگزاری سانا همچنین گزارش داد که صفوف گروه‌های تروریستی در طول خط امتداد یافته از «جمعیة الزهراء» تا «مناطق الراشدین» در غرب حلب از هم فرو پاشیده است.

این خبرگزاری از هدف قرار گرفتن مخفیگاه‌ها و استحکامات گروه‌های تروریستی در «کفر حمرة»، «المنصورة»، «الراشدین»، «البحوث»، «خان العسل» و اطراف کفرناها در غرب حلب خبر داد و گفت که عملیات گسترده حلب هم در پاسخ به نقض آتش بس توسط تروریست‌ها و حملات آنها به مناطق امن و مملو از غیرنظامیان انجام شده است.

استان ادلب سوریه به همراه مناطق اطراف آن بر اساس توافق آستانه چهارم بین ایران، روسیه و ترکیه جزو مناطق کاهش تنش به شمار می‌رود. مطابق این توافق، مقابله با گروه‌های تروریستی مانند داعش و جبهة النصره (شاخه سوری القاعده) در هر نقطه‌ای از سوریه امری ضروری است حتی در مناطق کاهش تنش.

این استان از تابستان ۲۰۱۵ به دست گروه تروریستی جبهه النصره افتاد و ارتش سوریه حق دارد مطابق مفاد توافق آستانه چهارم علیه این گروهک عملیات کند. جبهه النصره با حمایت ترکیه برای اینکه مشمول این بند از توافق نشود، بارها اسم خود را تغییر داده و هم‌اکنون تحت عنوان هیئة تحریر الشام در این استان سوری حضور دارد.

بخش زیاد استان ادلب سوریه به همراه بخش‌هایی از استان‌های حمص، لاذقیه و حلب به مناطق کاهش تنش ملحق می‌شود که در چارچوب مذاکرات صلح سوری در آستانه قزاقستان میان سه کشور ایران، روسیه و ترکیه امضا شد.

شمال غرب سوریه پس از آن متشنج شد که گروه‌های تروریستی مستقر در این منطقه به رهبری گروه «هیأت تحریر الشام» حملات گسترده را به مواضع ارتش سوریه آغاز کردند که با مقاومت نیروهای سوری خنثی شد.


خبرگزاری فارس
نظرات

آخرین اخبار
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین
آغاز به کار قرارگاه ملی «نوجوان مبارز»
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی
هشدار پلیس درباره خستگی و سرعت غیرمجاز رانندگان
ایران با مقاومت و اتکال به خداوند بزرگ، پیروز این جنگ خواهد بود
کمال خرازی در حمله دشمن مجروح شد
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است
انتخاب میان تقابل و تعامل، آینده نسل‌ها را رقم می‌زند
ارسال مستندات حملات به غیرنظامیان به نهادهای بین المللی
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز جمهوری اسلامی و روز طبیعت
واکنش تازه پرویز پرستویی به تحولات جنگ
آقای بازیگر به خاک سپرده شد
شهادت 237 دانش‌آموز و 56 فرهنگی در حملات اخیر
ایران در رتبه 21 جهان در رده‌بندی جدید فیفا
ایران شبکه یکپارچه پدافندی آمریکا و اسرائیل را هدف قرار می‌دهد!
15 وزیر خارجه اروپا از تشدید درگیری‌ها در لبنان شوکه شدند