×
فرهنگی
شناسه خبر : 41062
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/11/06 ساعت 10:48
مبتلایان به ویروس کرونا در چین به 2 هزار نفر افزایش یافت؛ 56 تن جان باختند

مبتلایان به ویروس کرونا در چین به 2 هزار نفر افزایش یافت؛ 56 تن جان باختند

جدیدترین آمار و ارقام منتشر شده حاکی از ابتلای حدود دو هزار نفر در چین به ویروس مرگبار کرونا حکایت دارد و 56 تن نیز جان خود را از دست داده‌اند.

طبق جدیدترین آمار منتشر شده، شمار قربانیان ویروس کرونا در چین به ۵۶ تن افزایش یافت و طبق گفته مقام‌های محلی تعداد افراد مبتلا به این ویروس در سراسر این کشور شرق آسیا به حدود دو هزار نفر رسیده است.

به گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، صبح امروز (یکشنبه) اولین قربانی مبتلا به ویروس کرونا در شهر «شانگهای» و یک مورد دیگر در استان «هنان» گزارش شد، ۱۳ تن نیز در استان «هوبی»، مرکز شیوع ویروس کرونا جان خود را از دست دادند. منابع محلی همچنین گزارش کرده اند که حال ۱۳۰ نفر از مبتلایان به این ویروس وخیم و بحرانی است.

از طرف دیگر، ابتلای صدها نفر دیگر به این ویروس کشنده در سراسر چین مورد تأیید قرار گرفته است و هفت هزار نفر نیز به دلیل «تماس‌های نزدیک» و خطرناک با مبتلایان، تحت آزمایش و بررسی قرار گرفته‌اند.

طبق این گزارش، شمار افرادی که با این ویروس مبارزه کردند و از بیمارستان مرخص شدند، به 85 نفر افزایش یافته است.

«شی جینپینگ» رئیس‌جمهور چین در واکنش به این رخداد گفت چین با «اوضاع خطرناکی» روبرو است زیرا ویروس کرونا «به سرعت در حال گسترش است.»

وی با اینحال ادامه داد که با توجه به تلاش‌های فشرده مسئولان چینی برای جلوگیری از شیوع این ویروس، «چین قطعاٌ در این نبرد پیروز خواهد شد».

بنا بر گزارش راشاتودی، حدود ۴۵۰ پزشک نظامی چین که بسیاری از آنها تجربه مبارزه با سارس و ایبولا را دارند، در منطقه مستقر شده‌اند تا به کارکنان پزشکی که به صورت شبانه‌روز بر روی بیماران مبتلا به ویروس کرونا کار می‌کنند، کمک‌رسانی کنند.

رسانه‌های محلی همچنین گزارش کرده‌اند که مقام‌های محلی به سرعت در حال ساخت مرکزی با یکهزار تخت برای درمان و رسیدگی به مبتلایان به ویروس کرونا هستند.

از طرف دیگر، مقام‌های چینی محدودیت‌های شدید رفت و آمد و سفر به مراکز شیوع این بیماری در «ووهان» و حدود ۲۰ شهر در استان هوبی به وجود آورده‌اند و حدود ۵۰ میلیون نفر در این مناطق در این برهه از زمان که فصل تعطیلات است، در قرنطینه قرار گرفته‌اند.

در پی شیوع ویروس کرونا، بسیاری از مراسمات عمومی لغو شده است و محدودیت‌هایی از امروز در مسیرهای اتوبوس‌های بین‌شهرری اعمال می‌شود.کارکنان بخش پزشکی چین موظف هستند تا دمای بدن مسافران را برای بررسی هرگونه علائم تب مورد بررسی قرار دهند.

نمایان‌ترین علائم ابتلا به ویروس کرونا، تب است که بعد از آن با سرفه‌های خشک همراه می‌شود و پس از آن به تنگی نفس منجر می‌شود.

طبق این گزارش، این ویروس ظاهراً اولین بار در بازار مواد غذایی و حیوانات در شهر «ووهان» از طریق حیوانات به انسان منتقل شده است و از آن زمان از انسان به انسان در حال انتقال است.

شیوع این ویروس تنها به چین محدود نمی‌شود و تاکنون دستکم در ۱۰ کشور از جمله آمریکا، فرانسه،‌کره جنوبی، ژاپن، نپال، ویتنام و سنگاپور کشف شده است. روز گذشته (شنبه) گزارش‌هایی از ابتلای افراد به این ویروس در تایلند، استرالیا و مالزی و کانادا گزارش شد. کانادا اعلام کرد که ابتلای یک نفر به این ویروس در تورنتو تأیید شده است.


خبرگزاری فارس
کلید واژگان
ویروس کرونا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تعطیلی مدارس بر اساس سه شاخص کلیدی
وضعیت بحرانی تصادفات خودروهای داخلی / ضرورت ایجاد مرکز تست ایمنی
پیش‌بینی آلودگی پایتخت تا اواسط هفته / تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی امروز بعدازظهر
هشدار در سمنان ؛ 8 بیمار به دلیل آنفلوآنزا و کووید در ICU بستری شدند!
حوادث رانندگی در پایتخت؛ چهار کشته در هفت روز گذشته
درخواست‌های مهم ابوترابی از رئیس‌جمهور درباره آلودگی هوا و خودروسازان
جزییات جدید اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی اعلام شد/زمان و دهک های مشمول
توسعه ناوگان حمل‌ونقل تهران؛ نیاز به 10 هزار اتوبوس برای کاهش آلودگی
عراقچی: در جنگ 12 روزه نیروهای مسلح ما از حق دفاع مشروع خود استفاده کردند
هیئت ایرانی در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2026 شرکت نخواهد کرد +فیلم
حذف «اخراج موقت» دانش آموز و افزایش اختیارات مدرسه
پوتین هفته آینده به هند می‌رود
ارتش لبنان ادعای صهیونیست‌ها علیه حزب‌الله را رد کرد
پزشکیان: از حمایت رهبری انقلاب سپاسگزارم/مسیر پیشرفت را با همراهی مردم دنبال می‌کنیم
بیانیه چین درباره آزمایش تسلیحات هسته‌ای
مقامات کُرد عراق از آمریکا درخواست دریافت سامانه پدافند هوایی کردند
امضای یادداشت تفاهم میان ایران و مدیرکل کمیته بین‌المللی صلیب سرخ
ترامپ: مهاجرت از کشورهای جهان سوم متوقف می شود
هشدار روزنامه الریاض نسبت به استراتژی خصمانه تل‌آویو در لبنان
69 کشته و 59 مفقود در حادثه سیلاب‌ سوماترای اندونزی
زاخارووا: هدف اتحادیه اروپا ایجاد اختلال در رویکردهای سیاسی و دیپلماتیک نوظهور است
طلای جهانی در مسیر ثبت افزایش هفتگی سه درصدی؛ خوش‌بینی به کاهش نرخ بهره
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد + چهار حریف تازه برای ایران
تحویل پیام‌های وزیر خارجه ایران به وزیران خارجه نیجر و مالی
رفیع‌زاده: هیچ نیروی دو شغله‌ای در دولت وجود ندارد
معماری قدرت آمریکا؛ بازخوانی نقشه کمک‌ها
بزرگترین دعوای فوتبال؛ 17 اخراجی در یک بازی + فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
شمس آذر_ پرسپولیس ؛ اوسمار به دنبال پیروزی پیش از دربی
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
وقوع زمین لرزه 3.8 ریشتری در پل سفید+ جزئیات
رئیس جمهور پیشین پرو به یازده سال زندان محکوم شد
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
دیپلمات روس: ناتو و اروپا برای جنگ بزرگ با روسیه آماده‌اند
تهران آلوده‌ترین شهر جهان؛ نمی‌توانیم نفس بکشیم
وفاداری به هنر ملی، درخشش در هنر جهانی
آمریکا آماده حمله زمینی به ونزوئلا
ایران جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد
سه زلزله پیاپی در بهاباد یزد
آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها
هشدار صریح رهبر علویان سوریه به دولت موقت
شمار قربانیان آتش‌سوزی هنگ کنگ به 94 نفر رسید
مرگ" سارا بکستروم" یکی از زخمی های حادثه تیراندازی در کاخ سفید
درخشش سینمای ایران در مسکو؛ جایزه ویژه اوراسیا به مجید مجیدی رسید
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 آذر 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 7 آذر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه7 آذر + وضعیت استان ها
X
آگهی تبلیغاتی