×
فرهنگی
شناسه خبر : 41056
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/11/06 ساعت 10:14
مورد مشکوک به ویروس کرونا در ایران نداشته‌ایم

مورد مشکوک به ویروس کرونا در ایران نداشته‌ایم

رئیس اداره مراقبت از بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون هیچ مورد مثبت و حتی مشکوک به ویروس کرونا در کشور نداشته‌ایم.

حسین عرفانی در واکنش به شایعات مطرح شده مبنی بر مشاهده یک مورد مشکوک به ویروس کرونا در کشور گفت: این شایعات صحت ندارد و تاکنون هیچ مورد مشکوک به این ویروس در ایران مشاهده نشده است.

وی گفت: تیم غربالگری وزارت بهداشت اکنون در فرودگاه امام خمینی(ره) مستقر است و تمام مسافرانی که از چین به ایران می آیند با دقت کنترل و تب سنجی می شوند و اگر فردی تب داشته باشد یا علایم مشکوک به بیماری داشته باشد، بررسی می شود و اگر مشکوک به بیماری باشد مطابق دستورالعمل کشوری برای معاینات دقیق تر و آزمایش به بیمارستان ارجاع می شود.

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزیر بهداشت نیز پیش از این به خبرنگار ایرنا گفته بود: بر این اساس دستورالعملی که به سراسر کشور ابلاغ شده است. تمام مسافرانی که در فرودگاه امام خمینی(ره) از چین به ایران می آیند و نیز مسافرانی که به صورت غیرمستقیم با پروازهای کشورهای دیگر به فرودگاه های کشور می آیند، کنترل می شوند و در صورتی که تب یا سایر علایم بیماری تنفسی داشته باشند، تحت معاینه و کنترل های بعدی قرار می گیرند.

وی افزود: کسانی که از چین به ایران می آیند در صورتی که علایم بیماری داشته باشند، اگر علایم بیماری آنها شدید باشد از فرودگاه با آمبولانس به بیمارستان ارجاع می شود و بعد از ۲۴ و ۴۸ ساعت از آنها آزمایش ویروس کرونا گرفته می شود اگر هر دو بار جواب آزمایش منفی بود بعد از آموزش و هشدارهای لازم اگر بیماری آنها بهبود پیدا کرده بود مرخص می شوند اما از آنها خواسته می شود در صورت تشدید علایم برای ادامه درمان مراجعه کنند.

رئیسی افزود: در صورتی که علایم بیماری شامل تب، سردرد، سرفه، عطسه و علایم گوارشی در افراد ورودی از چین خفیف باشد، اطلاعات آنها در سامانه وزارت بهداشت ثبت می شود و محل اقامتشان در هتل یا جایی که اقامت دارند ثبت می شود. آموزش های لازم به آنها برای مراقبت داده و از آنها خواسته می شود اگر تا دو هفته بعد علایم بیماری در آنها شدید شد حتما با مراکز بهداشتی تماس بگیرند یا مراجعه کنند، ضمن اینکه ماموران وزارت بهداشت نیز با آنها تماس می گیرند.

وی گفت: حدود ۵۴ میلیون نفر در شهر ووهان و چند شهر دیگر چین قرنطینه هستند و حق خروج از این کشور را ندارند و بقیه چینی ها نیز از ۱۵ ژانویه برای خروج از این کشور تحت کنترل های شدید بهداشتی و سختگیرانه قرار می گیرند.

 مقام‌های چین روز یکشنبه در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کردند؛ شمار قربانیان ویروس «کرونا» به ۵۶ نفر و تعداد مبتلایان آن به بیش از هزار و ۹۷۵ تن رسیده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این آمار پس از آن منتشر شد که مقام‌های استان «هوبی» از ۱۳ قربانی جدید این ویروس و ابتلای ۳۲۳ نفر دیگر به آن خبر دادند.
هوبی اصلی‌ترین کانون گسترش کرونا به شمار می‌آید. آمار نشان می‌دهد که ۲۹ استان و منطقه چین به این ویروس مبتلا شده‌اند.
برخی کشورها از جمله فرانسه، مالزی، ژاپن و استرالیا ابتلای افرادی به کرونا را اعلام کرده‌اند. کانادا تازه‌ترین کشوری است که از ابتلای یک نفر به کرونا خبر داده است.
در زمان حاضر، شهر «ووهان» چین مهمترین مرکزی است که کرونا به شدت در آنجا گسترش یافته و مقام‌های این کشور، جمعیتی حدود ۵۴ میلیون نفر را در قرنطینه قرار داده‌اند.
«شی جین پینگ» رئیس جمهوری چین عصر شنبه در نشست کمیته مرکزی دفتر سیاسی حزب کمونیست چین که به منظور تحلیل اقدامات پیشگیری و کنترل ویروس کرونا تشکیل شد.


خبرگزاری ایرنا
کلید واژگان
ویروس جدید کرونا
نظرات

آخرین اخبار
برلین: جنگ ترامپ با ایران رشد اقتصادی آلمان را به نصف کاهش داد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: از دیدن صحنه های مناطق جنگ زده متاسف شدم
طرح جنجالی و بنیادین فیفا در قوانین ترکیب تیم‌های باشگاهی
2 یهودی در لندن مجروح شدند
روایت قالیباف از 6 شکست دشمن
کدام فرودگاه‌های کشور اکنون فعال هستند
پزشکیان: ایران، ایران امام رضاست
غریب‎‌آبادی: از حقوق بین‌الملل تنها اسمی باقی مانده است
توقف موقت عملیات توتال در خاورمیانه
اجتماع 10 کیلومتری امام رضایی‌‌ها برای ایران
پرسپولیس به همکاری خود با افشین پیروانی پایان داد
آیا جدایی امارات تولیدکنندگان دیگر را به ترک اوپک ترغیب می‌کند؟
احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه انگلیس
افشای جزئیات تازه درباره سقوط هواپیمای رئیس ستاد ارتش لیبی در ترکیه
کلاهبردار 480 میلیاردی در دام پلیس
تاکید آنکارا بر تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا
جنوب لبنان زیر آتش صهیونیست‌ها
قیمت بنزین در آمریکا رکورد چهار ساله خود را زد
خلیج فارس، نمایشگاه مقاومت ملی و قدرت پاسخگویی ایران
فشار آمریکا بر دومین تولیدکننده بزرگ چین با توقف ارسال تراشه
اظهارات جدید گروسی درباره مکان ادعایی اورانیوم!
طلای بازی‌های ساحلی آسیایی به هندبال ایران رسید
اختلاف نظر مرتس و ترامپ در مورد جنگ علیه ایران
فوتبال ساحلی ایران بر بام آسیا ایستاد+فیلم
فرودگاه آبادان برای پروازهای داخلی آماده شد
تیم مذاکره‌کننده اوباما الگویی مناسب برای توافق با ایران
رسانه‌‎های عبری خبر دادند: نتانیاهو به واشنگتن می‌رود
زرادخانه هسته‌ای کره شمالی چالشی برای دفاع آمریکا
پسکوف: خروج امارات به معنای پایان اتحاد اوپک‌پلاس نیست
اسپانیا از نشست‌های وزارتی گروه 20 کنار گذاشته شد
حق مسکن از فروردین ماه محاسبه خواهد شد
چرا دلار دوباره صعودی شد؟
تونل های نیایش و توحید و پل صدر امشب مسدود می شوند
پرداخت وام یک میلیارد تومانی به کسبه بازارچه جنت از هفته آینده
تصویب برق ارزان‌تر برای کشاورزان و حق مسکن 3 میلیونی برای کارگران
بیمه‌گذاران بین‌المللی: بیمه کشتی‌ها منوط به هماهنگی با ایران است
تورم اسفند 1404 به چند درصد رسید؟
اسرائیل سد راه «ناوگان الصمود» می شود
کم سن‌ترین و مسن‌ترین شهدای جنگ 40 روزه، چند ساله بودند؟
نورنما | میناب جان داد
کارمزد جدید جایگاه‌های سی‌‌ان‌جی ابلاغ شد + تصویر
ترکیه محدودیت‌های فضای دیجیتال برای کودکان را تشدید می‌کند
اعلام آمار جدید مجروحان اسرائیلی در جنگ لبنان
پاسخ هواشناسی به ادعای تأثیر رادارها بر بارش‌های اخیر
قیمت جدید شکر اعلام شد
آیا نشست جده آغاز تحول در دکترین امنیتی کشورهای عربی منطقه بود؟
محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محورهای پرتردد اعلام شد
آسمان تهران نیمه‌ابری و همراه با باد و رگبار
«ساعت 25» با فصل سوم پس از هفت سال به تلویزیون بازگشت
خانواده سامسونگ سومین خانواده ثروتمند آسیا