×
سیاسی
شناسه خبر : 40971
تاریخ انتشار : شنبه 1398/11/05 ساعت 10:36
آرزوهای کودکانه یک رئیس‌جمهور و دروغ‌هایی که با روان آمریکایی‌ها بازی می‌کند!

نورنیوز بررسی کرد؛

آرزوهای کودکانه یک رئیس‌جمهور و دروغ‌هایی که با روان آمریکایی‌ها بازی می‌کند!

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه توئیت‌های جنجالی خود، این بار از نشان جدید «نیروی فضایی ایالات متحده» رونمایی کرد تا در توجیه دروغ‌های خود، عملکرد شاخه ششم ارتش آمریکا را در خصوص محافظت از «عین‌الاسد» موفق نشان دهد، اقدامی که واکنش طنزآمیز کاربران شبکه‌های اجتماعی را در پی داشت و عنوان «آرزوهای کودکانه یک رئیس جمهور» درباره آن بکار برده شد.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: «دونالد ترامپ» که در واکنش به سیلی سخت ایران در موشک باران پایگاه عین‌الاسد، گفته بود: «به لطف تدابیر احتیاطی اتخاذ شده، تخلیه نیروها و عملکرد به موقع سامانه هشداردهی فوری، هیچ آمریکایی در عراق کشته نشد»، اکنون در برابر آمارهای درز کرده از منابع مختلف پیرامون این موضوع، به تناقض‌گویی افتاده است.

او در بیانیه خود نسبت به حمله موشکی جمهوری اسلامی ایران به عین الاسد در تاریخ 7 ژانویه 2020، مدعی شد که هیچ نیروی آمریکایی صدمه ندیده و یا جان خود را از دست نداده است که یکی از علل اصلی پیشگیری از تلفات، سامانه اعلام هشدار ماهواره‌ای بوده است.

پیرو اظهارات ترامپ، یکی از مقامات نظامی آمریکا، در بیانیه‌ای اظهار داشت: «سامانه هشدار ماهواره‌ای ایالات متحده از قبل مسیر موشک‌های پرتاب شده را شناسایی و فرصت را برای تخلیه نیروهای آمریکایی و اتخاذ اقدامات حفاظتی مقتضی فراهم نموده است.

موج انتقاد از «پنهان‌کاری» و دروغ‌های پی‌درپی ترامپ و دیگر اعضای کابینه‌اش در حالی بالا گرفته است که روز گذشته «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا در برابر سوالات یک خبرنگار، از همه چیز اظهار بی‌اطلاعی کرد! که همین مسدله سبب شد تا پس از کنایه سنگین سناتور «کریس مورفی» که گفته بود؛ «برای یک سردرد کسی را به آلمان اعزام نمی‌کنند»، «الیزابت وارن» یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری نیز دیروز از واژه «تلفات» برای عین‌الاسد استفاده کرد و عملا تمام اظهارات کاخ سفید را زیر سوال برد.

بنابر این گزارش، سامانه‌ ماهواره‌ای که ترامپ در بیانیه خود از آن سخن گفته، ماهواره‌های SBIRS مجهز به حسگرهای مادون قرمز هستند که توسط شرکت آمریکایی «لاکهید مارتین» و محموله‌های آن نیز توسط شرکت Northrop Grumman ساخته شده و نیروهای ارتش آمریکا با استفاده از آن از پرتاب موشک مطلع می‌شوند.

نیروی هوایی ارتش ایالات متحده آمریکا تاکنون چهار ماهواره شبکه SBIRS را طی سالهای 2011، 2013، 2017 و 2018 به فضا پرتاب کرده و قرار است در سالهای 2020 و 2021 نیز دو ماهواره دیگر به این مجموعه اضافه شود. داده‌های بدست آمده از این ماهواره‌ها به ایستگاه‌های پایش پایگاه هوایی «باکلی» در ایالت «کلرادو» ارسال می‌شود و طبق برآوردهای صورت گرفته، هزینه ساخت و پرتاب هر یک از آنها حدود یک میلیارد و هفتصد میلیون دلار است.

حال با توجه به این حجم از پنهان‌کاری و دروغ درباره حقایق «عین‌الاسد» که علاوه بر سناتورها، حتی پای وزارت «کهنه سربازان آمریکایی» را برای پیگیری به این ماجرا باز کرده است، سوال اصلی افکار عمومی آمریکا از کاخ سفید این است که چطور چنین پروژه‌ای با میلیاردها دلار هزینه، توان محافظت از سربازان آمریکایی را در برابر موشک‌های ایران نداشته است.

شاید به دلیل همین انتقادات بود که رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه توئیت‌های جنجالی خود، این بار از نشان جدید «نیروی فضایی ایالات متحده» رونمایی کرد تا در توجیه دروغ‌های خود، عملکرد شاخه ششم ارتش آمریکا را در این خصوص موفق نشان دهد.

این توئیت البته واکنش طنزآمیز کاربران شبکه‌های اجتماعی را در پی داشت و بسیاری با اشاره به نقش‌آفرینی ترامپ در فیلم «تنها در خانه»، عنوان «آرزوهای کودکانه یک رئیس جمهور» را درباره آن بکار بردند.

بر این اساس؛ به نظر می‌رسد که افکار عمومی آمریکا تقریبا هیچ اعتمادی به گفته‌های ترامپ نداشته و روند اطلاع رسانی قطره‌چکانی درباره آمار تلفات و مجروحین سربازان آمریکایی در عین‌الاسد را دلیلی بر ناتوانی و شکست ارتش آمریکا می‌دانند و همین مسئله سبب شده تا ماجراجویی‌های ترامپ در خاورمیانه را بیش از پیش مورد انتقاد قرار دهند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سلسله حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض مکرر آتش بس
شکست کامل نتانیاهو در همه جبهه ها به روایت هاآرتص
ادامه سریال فرار از زندان در فرانسه
مذکرات مرحله دوم آتش‌بس در غزه به بن‌بست کامل رسید
ماجرای صدای تیراندازی در افسریه چه بود؟
هشدار جدی پلیس تهران؛«حتی یک سرقت» هم غیرقابل‌قبول است
هشدار جدی به خریداران ملک؛ پرداخت پول در بنگاه ممنوع شد
40 درصد خودروهای پلاک تهران معاینه فنی را خارج از شهر می‌گیرند
شکرگذاری یا سوگواری؛ جدال بر سر تاریخ
ابلاغ شیوه‌نامه آژانس‌های جذب / فصلی نو در سرمایه‌گذاری خارجی
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 6 آذر + جدول
آلاینده‌ها تا اواسط هفته میهمان پایتخت هستند
قهرمان موتورسواری جهان به تهران آمد
13 مصدوم در واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان همدانی
حماس خواستار توقف کشتار اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی شد
لاریجانی: جنگ 12 روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود
تاکید پوتین بر تقویت توان نظامی «سازمان پیمان امنیت جمعی»
تهران در آستانه یک جهش بزرگ ؛ وعده 500 کیلومتر مترو در 5 سال
اگر دانش‌آموز و دانشجوی سالم نداشته باشیم، آموزش به درد نمی‌خورد
مرگ دو کارگر در کارگاه ترشی‌سازی کاشان
ویروس آنفلوآنزا در کودکان تهاجمی‌تر شده است
وقوع دو تصادف مرگبار در زنجان به همراه کشته و مصدوم
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 6 آذر 1404
پوتین بر اهمیت توسعه سامانه‌های پدافند هوایی تاکید کرد
ممنوعیت تردد در جنگل‌های سوادکوه تا بارش‌های پاییزی
هشدار وزارت بهداشت: قرص‌های لاغری عطاری‌ها بی‌خطر نیستند
60 درصد آلودگی هوای تهران از ناوگان حمل و نقل منتشر می‌شود
پیام رئیس‌جمهور به سرمایه‌گذاران: فرصت‌های بی‌نظیر اردبیل در انتظار شماست
بسیج، پیوند قومیت‌ها با ایران را صدچندان کرده است
هنگ‌کنگ در آتش؛ 55 قربانی و 279 مفقودی در حریق مرگبار
زلنسکی شرط تازه‌ای برای گفت‌وگوهای سرزمینی مطرح کرد
صالح حردانی به 100 بازی با پیراهن استقلال رسید
چالش 2 حزب اصلی بر سر پست ریاست جمهوری عراق
تداوم تحرکات نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
پایان پلمب فدراسیون ژیمناستیک؛ تغییر مدیریت و آغاز فعالیت دوباره
پیام رئیس‌جمهور ایران به چین و تاکید بر تقویت همکاری‌های گردشگری و صنایع‌دستی
مدیرعامل کنترل کیفیت هوا: داده‌های سایت‌های خارجی قابل اعتماد نیست
288 هزار خانواده فلسطینی در غزه در سرما و باران رها شده‌اند
ناصر مسعودی خواننده‌ی پیشکسوت گیلان درگذشت
مجری آمریکایی فاکس‌نیوز : نتانیاهو دشمن تمدن غرب است
قطار مرگبار در چین 11 کارگر را زیر گرفت
ایستگاه مترو مریم مقدس شنبه افتتاح می‌شود
نیروی دریایی آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هر تجاوز احتمالی است
تورم در یک قدمی 50 درصدی شدن
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول
مدرسه تلویزیونی جایگزین آموزش مجازی مدارس می‌شود
زلزله 6.6 ریشتری غرب اندونزی را لرزاند
آمریکا بررسی مهاجرت افغان‌ها را موقتاً متوقف کرد
پیام تبریک شمخانی به مناسبت هفتم آذر: دریا اگر لازم شود، میدان تصمیم خواهد بود
X
آگهی تبلیغاتی