×
سیاسی
شناسه خبر : 40942
تاریخ انتشار : جمعه 1398/11/04 ساعت 19:31
رییس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا: ترامپ نباید در قدرت بماند، حتی یک لحظه

رییس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا: ترامپ نباید در قدرت بماند، حتی یک لحظه

رییس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا در جلسه محاکمه ترامپ گفت که او حتی یک لحظه دیگر هم نباید در قدرت بماند.

به گزارش نورنیوز-جرالد نادلر رییس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا به عنوان یکی از هفت نماینده «مدیران استیضاح» که مسوول تبیین مفاد استیضاح دونالد ترامپ رییس جمهوری این کشور است، نخستین سخنران دومین روز از جلسه محاکمه او در مجلس سنا بود. نادلر در این جلسه که به صورت زنده از شبکه‌های تلویزیونی آمریکایی و بین‌المللی پخش می‌شد، گفت: سوء استفاده از قدرت به طور مشخص جرمی قابل استیضاح در قانون اساسی [ایالات متحده] است.

جالب است که چرا رییس جمهوری [ترامپ] این را رد می‌کند. یکی از دو اصلی که دمکرات‌ها براساس آن ترامپ را استیضاح می‌کنند، سوء استفاده از قدرت است. این در حالی است که ترامپ و برخی جمهوریخواهان می‌گویند استفاده از چنین اتهامی برای استیضاح غیرقانونی است و در تاریخ آمریکا سابقه ندارد. رییس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا پس از این اظهارات و متهم کردن ترامپ به نقض قانونی اساسی که به گفته وی "حمله جدی و خطرناک علیه ملت آمریکا" است، تاکید کرد: [ترامپ] یک لحظه بیشتر هم نباید در قدرت بماند.

ندلر سپس برای رد ادعای جمهوریخواهان مبنی بر اینکه ترامپ عملی خلاف قانون انجام نداده که استیضاح شود، بخشی از سخنان «لیندزی گراهام» سناتور طرفدار ترامپ را در جلسات استیضاح «بیل کلینتون» رییس جمهوری پیشین آمریکا پخش کرد. گراهام که در آن زمان عضو مجلس نمایندگان آمریکا بود، در جلسه استیضاح کلینتون گفته بود که لزومی ندارد رییس جمهوری مرتکب جرم شود تا بتوان او را استیضاح کرد؛ بلکه هر اقدامی که علیه مردم آمریکا باشد قابل استیضاح است.

رییس دمکرات کمیته قضایی مجلس نمایندگان به شعار «اول آمریکا» ترامپ گفت که او در روابط با اوکراین سیاست «اول ترامپ» را اعمال کرده و تاکید کرد هیچ رییس جمهوری در تاریخ آمریکا یک کشور خارجی را برای دخالت در انتخابات ایالات متحده تحت فشار نگذاشته است. ترامپ متهم است که ولودیمیر زلنسکی رییس جمهوری اوکراین را تحت فشار گذاشته تا با راه‌انداختن تحقیقات علیه پسر «جو بایدن» رقیب دمکرات ترامپ به پیروزی او در انتخابات آینده ریاست جمهوری کمک کند. هانتر پسر بایدن عضو هیات مدیره یک شرکت نفتی در اوکراین بوده که متهم به فساد مالی شده، اما تحقیقات علیه این شرکت متوقف شده است.

سومین روز از محاکمه ترامپ در مجلس سنای آمریکا در حال برگزاری است و هفت نفر از اعضای مجلس نمایندگان که به عنوان «مدیران استیضاح» شناخته می‌شوند، اتهام‌های ترامپ را تبیین می‌کنند. مدیران استیضاح که نقش دادستان را دارند، ۲۴ ساعت در مدت ۳ روز فرصت دارند که پایه‌های حقوقی دو اتهام ترامپ را پی‌ریزی کنند تا پس از آن وکلا و سناتورهای حامی ترامپ طی ۲۴ ساعت در سه روز بعد از آن دفاعیات خود را بیان کنند. پس از تبیین اتهام‌ها و ایراد دفاعیات از سوی موافق و مخالفان استیضاح رییس جمهوری آمریکا، سنا کنار گذاشتن ترامپ را به رای می‌گذارد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نیویورک‌تایمز: اقتصاد جهان در حال فاصله گرفتن از آمریکا است
حیاتی به فینال بدمینتون سنگال رسید
تیم ملی ایران نایب‌قهرمان تنت‌پگینگ شد
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تنها راه آزادسازی است
سرلشکر رضایی: 7 شرط ایران برای آغاز هر مذاکره ای به آمریکا اعلام شده است
برد قاطع شطرنج‌بازان ایران برابر مولداوی
برنامه کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد
تأکید ترکیه بر لزوم دستیابی به نتیجه در مذاکرات میان آمریکا و ایران
تماس‌های حماس با میانجی‌ها درباره بحران غزه
سارق طلافروشی بیرجند در تور پلیس افتاد
انصارالله: در کنار ایران ایستاده‌ایم
پل بیات هشترود به شبکه ترانزیتی بازگشت
کاهش 55 درصدی آب رودخانه‌های اردبیل
سد پدافند هوایی روسیه، موج پهپادهای اوکراینی را در هم شکست
اتابک: سیاست تجاری بر سیاست ارزی مقدم است
ادعای جدید ترامپ؛ وضع قوانین کیفری و مدنی برای هوش مصنوعی!
بهروزآذر: سیاستگذاری زنان داده‌محور می‌شود
انفجارهای گسترده در خان‌یونس همزمان با تداوم حملات غزه
استاندار تهران خواستار برنامه مشخص برای ازدواج و مسکن جوانان شد
بازداشت فرد مرتبط با ایران اینترنشنال در پردیس
حذف قهرمان آسیا از جام بین‌قاره‌ای
راهیابی نماینده تنیس ایران به فینال تور جهانی
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
نورنما | میلاد یازدهمین آفتاب امامت حضرت امام حسن عسکری (ع) مبارک باد
ترمیم مزد کارگران به مهر موکول شد
واکنش سردار شکارچی به ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز
درخشش تکواندوکاران تهرانی در کره جنوبی با کسب 2 مدال
زمان فروش فوری کوئیک و سهند سایپا بدون قرعه‌کشی اعلام شد+ لینک ثبت نام
انتخاب یک ژنرال آلمانی به ریاست عالی‌ترین نهاد نظامی ناتو
پاختاکور با اخراج پورعلی‌گنجی هم پیروز ماند
توضیح بقائی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران
جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 29 شهریور+جدول خاموشی
سران قوا بر تأمین کالاهای اساسی و حمایت از تولید تأکید کردند
تاوان اتهام حمله به مکه
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
گل‌های ایرانی، کلباء را به پیروزی رساند +فیلم
قیمت نقره امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
واکنش مهاجرانی به خبر بازگشتش به ایران
ساعت کاری جدید ادارات از اول مهر 1405 اعلام شد؛ جزئیات تصمیم جدید دولت
حاجی‌میرزایی: پزشکیان بر وفاق برای حل مشکلات تأکید دارد
گرینلند به کنترل انحصاری آمریکا درمی‌آید؟
قیمت دینار عراق امروز شنبه 28 شهریور 1405
آیا شکاف بودجه، آغاز نبرد ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی است؟
آخرین وضعیت امیر نوری پس از تصادف مرگبار؛ مهران غفوریان خبر مرگ را تکذیب کرد
کشف انبار میلیاردی کالای احتکاری در آبادان
نایب‌قهرمانی دختران نوجوان ایران در تورنمنت کافا
برایتون 3-0 آرسنال/ توپچی‌ها قهرمان را به توپ بستند!
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 29 شهریور 1405؛ سکه به 236 میلیون رسید
پیش‌ بینی قیمت دلار یکشنبه 29 شهریور 1405 ؛ دلار یک قدم تا 230 هزار تومان