×
سیاسی
شناسه خبر : 40785
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/11/02 ساعت 21:37
نتانیاهو برای حزب خود در عربستان سعودی رئیس تعیین کرد

نتانیاهو برای حزب خود در عربستان سعودی رئیس تعیین کرد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، شهروند جنجالی عربستان سعودی را به عنوان رئیس شاخه حزب لیکود در ریاض انتخاب کرد.

به گزارش نورنیوز، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شهروند سعودی جنجالی را به عنوان رئیس شاحه حزب متوبع خود «حزب لیکود» در عربستان سعودی تعیین کرد. طبق گزارش «الجزیره»، نتانیاهو دیروز سه‌شنبه به هنگام کنگره سالانه انتخابات در حزب مذکور گفت که «محمد سعود» جوان فوق‌العاده‌ است و من او را به عنوان رئیس شاخه لیکود در ریاض انتخاب می‌کنم. این شهروند سعودی از طریق ویدیو چث با نتانیاهو در کنگره مذکور مشارکت داشته و در مورد نتانیاهو گفته است: «آرزو داشتم در این کنگره در کنار شما می‌بودم. ولی روزی این آرزو محقق خواهد شد. نتانیاهو تاریخ را خواهد ساخت. از اینجا عربستان تو را دوست دارم».

نخست‌وزیر صهیونیست نیز در پاسخ به او گفته است: «محمد من هم تو را دوست دارم. این [پسر] جوان بزرگ و فوق‌‌العاده‌ای است. به اینجا [فلسطین اشغالی] آمد و دیدارهایی داشت و بعد به عربستان سعودی برگشت. فعالانی به خاطر اسرائیل و حزب لیکود تلاش می‌کنند. [حتی] در عربستان هم می‌گویند: "فقط لیکود"». اشاره نتانیاهو به رقابت‌های انتخاباتی است که قرار است دوم مارس (۱۲ اسفند) در سرزمین‌های اشغالی برگزار شود و ائتلاف آبی و سفید به رهبری «بنی‌ گانتز»، بر اساس آخرین نظرسنجی‌ها رقیب حزب لیکود این بار شانس بیشتری برای پیروزی دارد. محمد سعود؛ صهیونیست‌تر از صهیونیست‌ها محمد سعود تحصیلکرده رشته حقوق در دانشگاه ملک سعود در ریاض و یکی از شش روزنامه‌نگاری است که تیرماه گذشته در قالب هیأتی عربی، به فلسطین اشغالی رفت و با میزبانی وزارت خارجه اسرائیل، میهمان تل‌آویو شد.

محمد سعود در وزارت خارجه رژیم صهیونیستی سعود در فرودگاه تل‌آویو او پیشتر نیز با رادیو رژیم صهیونیستی نیز مصاحبه کرده و به زبان عبری گفته بود که «اسرائیل را دوست دارم و اسرائیلی‌ها را مثل خانواده خود می‌دانم». سعود به زبان عبری مسلط است و بارها در تماس‌های تصویری با سران رژیم صهیونیست در مناسبت‌های مختلف با آن‌ها صحبت کرده و از آن‌ها حمایت کرده است. د این شهروند سعودی که علناً خواهان عادی‌سازی روابط عرب‌ها با صهیونیست‌ها، حین حضورش در سرزمین‌های اشغالی با صهیونیست‌های افراطی زیادی دیدار داشته است.

یکی از این افراطی‌ها «یهودا گلیک»، خاخام و نماینده سابق حزب لیکود در پارلمان رژیم صهیونیستی بود. این خاخام بارها خواسته مسجد الاقصی تخریب و هیکل (معبد) سلیمان (ع) بر روی آن ساخته شود. با این حال، فلسطینی‌ها این شهروند سعودی را حین حضور در بخش قدیمی قدس طرد کردند. مقامات سعودی در آن زمان مجبور شدند برای فرار از حملات رسانه‌ای به خود، سفر او را شخصی بخوانند و هرگونه وابستگی او را به خود تکذیب کنند.

طرد سعودی صهیونیست‌ از قدس اشغالی سعود همچنین از بنیامین نتانیاهو و پسر نژادپرست و افراطی او به نام «یائیر» که بارها از شبکه‌های اجتماعی خواستار اخراج عرب‌ها و مسلمانان از سرزمین تاریخی فلسطین و استانبول شده، اعلام حمایت کرده است. اظهارات نفت‌برانگیز پسر نخست‌وزیر علیه فلسطینیان چنان بود که فیس‌بوک مجبور شد سال ۹۷ حساب او را به مدت ۲۴ ساعت مسدود کند تا پست ضد اسلامی خود را حذف کند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
مصر برای صرفه‌جویی در انرژی محدودیت‌های جدید اعمال کرد
میزان حق بیمه مشاغل آزاد و بیمه اختیاری در سال 1405 اعلام شد
تمدید مهلت ثبت و ارسال صورت‌حساب‌های الکترونیکی زمستان 1404 و بهار 1405
بازگشایی بازار سهام منوط به بررسی شرایط و تصویب شورای عالی بورس است
وزارت دفاع: امنیت تنگه هرمز و خلیج فارس برقرار است
ترخیص کافی برنج و منطقی‌تر شدن قیمت‌ها در بازار
شرایط جنگی نباید خللی در اجرای صحیح قوانین ایجاد کند
قالیباف: دنیا اثرات درخشان شهید تنگسیری را در تنگه هرمز می‌بیند
موج 87 وعده صادق 4/ هجوم به محل اختفای خلبان‌های دشمن
رهبر انقلاب: شهادت فرزند دلیر تنگستان، سند افتخاری عظیم محسوب می‌شود
مشکل چک‌های برگشتی و انسداد حساب‌ها به‌زودی حل می‌شود
حمله پهپادی به ایستگاه رادار و محل استقرار نیروهای آمریکا در امارات
دو زخم ماندگار از این 5 کشور عربی در حافظه ایرانیان
هاآرتص: معاون ترامپ خواهان پایان فوری جنگ با ایران است
بازار میوه شب عید با وجود شرایط جنگی با ثبات نسبی همراه بود
وزیر راه: ترخیص کالاهای اساسی و جابه‌جایی مسافران بدون وقفه ادامه دارد
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون دوشنبه 10 فروردین+جدول پخش
پزشکیان: شهید تنگسیری اقتدار نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس را ارتقا داد
همراهی پنهان یا بی‌طرفی نمایشی؟
اصابت 10 موشک به پالایشگاه نفت حیفا به‌گزارش رسانه‌های اسرائیلی
از خاکریز تا موج؛ قصه مردی که دریا شد
عارف: دشمنان اکنون برای مذاکره درباره تنگه هرمز التماس می‌کنند
استاندار تهران: بیش از 94 درصد داوطلبان انتخابات شوراها تأیید صلاحیت شدند
صدور توقیف اموال 17 عنصر وطن‌فروش خارج‌نشین در مشهد
برگزاری ادامه لیگ برتر از اردیبهشت به‌صورت متمرکز
دانشگاه آزاد: کلاس‌های آموزشی از 15 فروردین غیرحضوری برگزار می‌شود
جنگ، ایرانیان را حول دفاع از کشور متحد کرده است
بقایی در پاسخ به "نورنیوز": مهمترین اولویت امروز کشور، فقط تمرکز بر دفاع همه جانبه است
ترامپ قطعاً بازنده جنگ با ایران است
شگفتانه‌های جنگ رمضان
وزرای علوم و بهداشت حمله به دانشگاه‌های ایران را محکوم کردند
شوک نفتی تنگه هرمز به‌سمت غرب در حال حرکت است
98 درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود
همکاری با دشمن در شرایط جنگی مستوجب مجازات قانونی است
بیانیه سپاه پاسداران بمناسبت شهادت دریابان پاسدار، شهید علیرضا تنگسیری
مسیر تنبیه کامل متجاوزان را با تمام قوا ادامه می‌دهیم
نورنما | اونها نمونه های باورنکردنی برای جهان هستند...
ریزش سنگین بورس امارات
تداوم حملات حزب الله علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی
توقف فعالیت در بندر جبل‌علی تأثیری بر تجارت خارجی ایران ندارد
بحران انرژی ژاپن؛ توکیو خواهان مذاکره سطح بالا با تهران
پارلمان بریتانیا: عصر اعتماد مطلق به آمریکا پایان یافته است
نامه رئیس فدراسیون فوتبال ایران به فیفا
در زرورق دفاع از نظام، پیچیده اند
جنگ تحمیلی علیه ایران؛ هرج و مرج در بازارهای مالی جهان
مدارس تا ایجاد شرایط پایدار، غیرحضوری است
نشانه‌های شکست آمریکا
افشاگری نیویورک تایمز از پشت پرده جنایات آمریکا در اولین روز جنگ علیه ایران
نحوه برگزاری آزمون‌ها به شرایط امنیت و سلامت بستگی دارد
بروجردی: عضویت ایران در NPT دیگر موضوعیتی ندارد