×
اقتصادی
شناسه خبر : 40761
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/11/02 ساعت 16:49
روند تامین کالاهای اساسی باید در سال 99 نیز استمرار پیدا کند

معاون اول رییس جمهوری اعلام کرد:

روند تامین کالاهای اساسی باید در سال 99 نیز استمرار پیدا کند

باید روند مناسب تأمین و تخصیص ارز مورد نیاز کالاهای اساسی که در سال 98 انجام شد در سال 99 نیز استمرار پیدا کند.

به گزارش نورنیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهوری، اسحاق جهانگیری در جلسه بررسی نحوه تأمین ارز مورد نیاز کالاهای اساسی با قدردانی از دستگاه های اجرایی مرتبط با تأمین کالاهای اساسی در سال جاری افزود: لازم است نیازهای ارزی سال ۹۹ برای تأمین کالاهای اساسی به صورت دقیق و کارشناسی احصاء شود. وی همچنین خاطرنشان کرد: با وجود فشارها و محدودیت های سال جاری، همت و تلاش بانک مرکزی و سایر دستگاه های ذیربط باعث شد مشکلی برای تأمین کالای اساسی در کشور وجود نداشته باشد.

معاون اول رییس جمهوری با تأکید بر اینکه خوشبختانه در سال جاری کالاهای اساسی مورد نیاز جامعه به وفور در بازار موجود بوده است، اظهار داشت: بر اساس گزارش ها حجم زیادی از کالاها نیز هم اکنون در بنادر مختلف کشور وجود دارد که پس از ترخیص در اختیار مردم قرار خواهد گرفت. جهانگیری همچنین بر لزوم بررسی و احصاء نیاز ارزی تأمین کالاهای اساسی برای دو ماه باقی مانده سال جاری تأکید کرد و اظهار داشت: لازم است بانک مرکزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، گمرک جمهوری اسلامی ایران و سایر دستگاه های اجرایی ذیربط جلسه ای را در خصوص احصاء و برآورد میزان ارز مورد نیاز کالاهای اساسی برای دو ماه باقی مانده از سال جاری برگزار کنند تا دغدغه ای برای ایام پایانی سال وجود نداشته باشد.

معاون اول رییس جمهوری با تأکید بر اینکه باید روند مناسب تأمین و تخصیص ارز مورد نیاز کالاهای اساسی که در سال ۹۸ انجام شد در سال ۹۹ نیز استمرار پیدا کند، گفت: لازم است نیازهای ارزی سال ۹۹ برای تأمین کالاهای اساسی به صورت دقیق و کارشناسی احصاء و به گونه ای برنامه ریزی شود که مردم در سال آینده نیز همانند سال جاری دغدغه ای برای تأمین کالاهای اساسی نداشته باشند و انواع و اقسام کالاهای مورد نیاز در بازار به وفور توزیع شود.

جهانگیری همچنین ضرورت اتصال سامانه های الکترونیکی گمرک، بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: اتصال همزمان و برخط سامانه های این سه دستگاه می تواند نظارت هر چه بیشتر بر روند تخصیص ارز و واردات کالای اساسی را بهبود بخشد. در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امور اقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی، سرپرست وزارت جهاد کشاورزی، معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه و رییس کل بانک مرکزی نیز حضور داشتند، معاون ارزی بانک مرکزی گزارشی از میزان تأمین و تخصیص ارز مورد نیاز کالاهای اساسی در ده ماهه سپری شده از سال جاری ارایه کرد.

قائم مقام وزیر صنعت در امور بازرگانی هم در این جلسه گزارشی از میزان واردات کالاهای اساسی در سال جاری متناسب با میزان ارز تخصیص یافته ارایه کرد و گفت: هماهنگی ها و بررسی های لازم برای برآورد ارز مورد نیاز تأمین کالاهای اساسی برای سال ۹۹ نیز انجام شده و در جلسه ای با سایر دستگاه های اجرایی نهایی خواهد شد. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم در این نشست گزارشی از میزان ارز تخصیص یافته در سال جاری به بخش بهداشت و درمان ارایه کرد و گفت: هیچ مشکلی برای تأمین دارو و تجهیزات درمانی و پزشکی وجود ندارد و امیدوارم با برنامه ریزی های انجام شده بتوانیم برای سال آینده صرفه جویی ارزی نیز داشته باشیم.

در ادامه این جلسه موضوع برآورد میزان ارز مورد نیاز کالاهای اساسی در دو ماه پایانی امسال و برای سال آینده مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد در جلسه ای با عضویت وزارت صنعت، معدن و تجارت، گمرک جمهوری اسلامی ایران، بانک مرکزی و سایر دستگاه های مرتبط، میزان ارز مورد نیاز برآورد شده و در اسرع وقت طی گزارشی اعلام شود.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا