×
سیاسی
شناسه خبر : 40742
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/11/02 ساعت 13:10
هشدار مجدد «الحشد الشعبی» درباره انتقال هوایی تروریست‌های داعش از سوریه به عراق

هشدار مجدد «الحشد الشعبی» درباره انتقال هوایی تروریست‌های داعش از سوریه به عراق

«کتائب سید الشهداء» از زیرمجموعه‌های الحشد الشعبی ، درباره عملیات‌های پیاپی هوایی واشنگتن و انتقال هوایی تروریست‌های داعش از سوریه به مناطق امن در خاک عراق هشدار داد.

«کاظم الفرطوسی» از فرماندهان «کتائب سیدالشهداء» (گردانهای سیدالشهداء از زیرمجموعه‌های سازمان الحشد الشعبی» عراق، اقدام واشنگتن در انتقال تروریست‌ها از سوریه به مناطق امن برای آنها در خاک عراق خبر داد.

وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه»، توضیح داد که،  در مرزهای عراق و سوریه، نیروهای امنیتی مستقرند اما آسمان این مناطق برای هواپیماها و بالگردهای آمریکایی از جمله بالگردهای ترابری «شینوک» کاملا باز است. بالگردهایی که از آغاز عملیات در سوریه و تنگ شدن عرصه در مقرهایی که عناصر داعش در آن مستقرند، عملیات‌های زیادی را در حمایت از این تروریست‌ها انجام داده‌اند.

الفرطوسی افزود: هواپیماها و بالگردهای آمریکایی هرگز تفتیش نمی‌شوند و به راحتی تروریست‌ها را از سوریه به مناطق امن در عراق منتقل می‌کنند و این اقدامی خطرناک است که باید مورد توجه قرار گیرد زیرا فعالیت این گروه تروریستی به شکل قابل ملاحظه‌ای کاهش یافته، لذا نیروهای آمریکایی تلاش دارند تا تروریست‌ها را به مناطق امن منتقل کنند.

این در حالی است که «ستار الجابری» نماینده جریان حکمت ملی، دیروز با اشاره به اینکه واشنگتن  از کلیه خطوط قرمز در تعامل با عراق عبور کرده، گفت که در پی تصویب طرح اخراج نظامیان‌ آمریکایی از خاک کشورمان، این خروج به تدریج در حال اجرا است.

پیشتر نیز گزارش‌هایی درباره انتقال سرکرده‌های داعش از سوریه به عراق طی عملیات‌های پیاپی هوایی واشنگتن گزارش‌هایی منتشر شده است. علاوه بر هشدارهای مکرر سازمان الحشد الشعبی در این باره، «قُصَی الانباری» مدیر اداره سازمان «بدر» در استان «الانبار»، چند روز پیش، از عملیات جدید هلی‌برن آمریکا در این استان و انتقال شماری از عناصر داعش از سوریه به «وادی حوران» پس از پاکسازی آن به دست الحشد الشعبی عراق، خبر داد.

 «عادل الکرعاوی» از فرماندهان سازمان «الحشد الشعبی» عراق نیز درباره به تحرکات جدید نظامیان تروریست آمریکا در حمایت از گروه تروریستی داعش هشدار داد و گفت که مرزهای عراق شاهد تحرکات عجیب و مشکوک است و شمار زیادی از فرماندهان داعش به همراه خانواده‌های خود در این مناطق حضور دارند و واشنگتن در حال ایجاد اردوگاه‌هایی برای این تروریست‌ها در نزدیکی مرزهای مشترک عراق و سوریه است.(جزئیات بیشتر)

داعش پس از اشغال شهر موصل عراق در سال ۲۰۱۴، به سرعت بخش اعظمی از خاک این کشور را تحت کنترل خود درآورده بود، اما سه سال بعد، متحمل شکست شد و نیروهای عراقی موفق شدند در سال ۲۰۱۷ تروریست‎ها را از کشورشان اخراج کنند.

با این وجود، عناصر داعش کماکان در برخی نقاط عراق حضور نه چندان فعال دارند و هر از گاهی عملیات تروریستی در برخی از مناطق این کشور از جمله الانبار و نینوی و دیالی انجام می‎دهند به ویژه که گزارش‌هایی درباره تحرکات مشکوک آمریکایی‌ها در مرز مشترک عراق و سوریه و تلاش واشنگتن برای ایجاد تزلزل و ناامنی در عراق در راستای تحقق اهدافش در این کشور، در دست است.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید