×
سیاسی
شناسه خبر : 40690
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/11/01 ساعت 22:27
جلسه محاکمه ترامپ آغاز شد

جلسه محاکمه ترامپ آغاز شد

جلسه سنای آمریکا برای محاکمه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور با بررسی طرح رهبر جمهوری‌خواهان در مورد مقررات جلسات محاکمه، آغاز شد.

به گزارش نورنیوز، جلسه سنای آمریکا برای محاکمه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه با سخنرانی رهبران اکثریت و اقلیت سنا، آغاز شد. در ابتدای این نشست «میچ مک‌کانل» رهبر اکثریت جمهوری‌خواه سنا به تشریح طرح خود در مورد قواعد برگزاری محاکمه پرداخت. وی با دفاع از قواعدی که در این طرح پیش‌بینی کرده، گفت این طرح بر اساس محاکمه‌ای که پیش از این در سال ۱۹۹۸ برای «بیل کلینتون» رئیس‌جمهور وقت آمریکا انجام شد، تدوین شده است.

در قوانین آمریکا، چارچوب مدونی برای تعیین نحوه برگزاری محاکمه رئیس‌جمهور مشخص نشده و وظیفه این امر بر عهده رهبر اکثریت سنا است. طرحی که مک‌کانل ارائه کرده، امروز در سنا به رأی گذاشته می‌شود و با توجه به اکثریت جمهوری‌خواه سنا، احتمالا به تصویب می‌رسد. بر اساس این طرح روند محاکمه در ۴ روز برگزار می‌شود که در دو روز نخست، ۱۲ ساعت به تیم رؤسای محاکمه و ۱۲ ساعت به وکلای ترامپ وقت اختصاص داده می‌شود. سناتورها حق همراه داشتن تلفن همراه را نخواهند داشت و شهادت شهود هم پشت درهای بسته ادا می‌شود.

در این طرح، بندی پیش‌بینی شده که این امکان را به رئیس جلسه می‌دهد تا هر زمان که لازم دید، طرح تبرئه رئیس‌جمهور را به رأی بگذارد. «چاک شومر» رهبر اقلیت دموکرات آمریکا در سخنرانی‌اش در ابتدای جلسه امروز محاکمه، با رد ادعای مک‌کانل مبنی بر شباهت قواعد محاکمه با محاکمه کلینتون، گفت این طرح «نه بر اساس محاکمه‌های سابق است و نه بر اساس اصول قانونی. قطعنامه‌ای که مک‌کانل و رهبران جمهوری‌خواه ارائه کرده‌اند، بر اساس حزبی‌گری بنا شده است.»

بعد از سخنرانی مک‌کانل و شومر، جلسه محاکمه رسما آغاز شد و وکلای ترامپ از یک سو و تیم رؤسای جلسه به ریاست «آدام شیف» رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا، هریک به طرح دیدگاه‌های خود در مورد قطعنامه پیشنهادی مک‌کانل پرداختند. وکلای ترامپ از این قطعنامه حمایت کرده و دموکرات‌ها به رهبری شیف با آن مخالفت کرده‌اند.

انتظار می‌رود بخش اعظم جلسه امروز محاکمه، به بحث و بررسی قوانین جلسات بگذرد. دموکرات‌ها با بیان اینکه طرح پیشنهادی جمهوری‌خواهان روند محاکمه و حقایق را از دید مردم آمریکا پنهان می‌کند، می‌گویند قصد دارند متممی ارائه دهند که کاخ سفید را به ارائه مدارک بیشتر در مورد گفت‌وگوی ترامپ با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین ملزم کرده و شاهدانی را هم به جلسات فرامی‌خواند. ساعتی پیش «آدام شیف» رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا در مورد طرح پیشنهادی مک‌کانل گفت: «این روند نشان می‌دهد که نمی‌خواهید مردم آمریکا شواهد را ببینند.

این روندی است که نشان می‌دهد شما می‌خواهید دست در دست رئیس‌جمهور حرکت کنید و به او اجازه دهید که به ایجاد اخلال در روند اقدامات کنگره و مخفی کردن حقایق از مردم آمریکا، ادامه دهد.» ترامپ در مجلس نمایندگان آمریکا که اکثریتی دموکرات دارد، استیضاح شده و حالا به سومین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا بدل شده که با چشم‌انداز برکناری از طریق محاکمه در سنا روبرو است. با این وجود، اکثریت جمهوری‌خواه سنا، موجب شده تا احتمال موفقیت دموکرات‌ها در برکنار کردن ترامپ، نزدیک به صفر باشد.

روند استیضاح ترامپ بعد از آن آغاز شد که یک افشاگر به اطلاع رسانه‌ها رساند که ترامپ در تماس تلفنی با همتای اوکراینی خود، او را تحت فشار قرار داده تا در مورد فرزند «جو بایدن» نامزد پیشتاز دموکرات‌ها در رقابت‌های مقدماتی انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، تحقیق کند. فرزند بایدن عضو هیأت مدیره یک هلدینگ اوکراینی است و ظاهرا ترامپ امیدوار بوده است که با تحقیق در مورد این هلدینگ و روابط «هانتر بایدن»، اعتبار رقیب سیاسی خود را خدشه‌دار کند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
کاهش 30 درصدی مصرف آب تهران با تجهیزات کاهنده
هواشناسی گلستان؛ افزایش ابر و بارش پراکنده در ارتفاعات
برنامه خاموشی استان سیستان و بلوچستان امروز دوشنبه 23 شهریور؛ زمان‌بندی زاهدان و ایرانشهر
آخرین قیمت گوشت گوسفند و گوساله امروز 23 شهریور+جدول قیمت ها
مانع‌تراشی آمریکا برای حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در کنفرانس آژانس بین‌المللی
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا امروز دوشنبه23 شهریور؛از تعویق نشست عمان تا پیشنهاد عربستان
نمایش قدرت آتش کره شمالی در یک رزمایش تهاجمی
کوهسرخ لرزید
برنامه خاموشی برق کهگیلویه و بویراحمد برای امروز دوشنبه 23 شهریور؛ یاسوج، بهمئی و لنده
خبر امیدوارکننده از دریاچه ارومیه؛ پهنه آب بیش از چهار برابر شد
جدول خاموشی چهارمحال و بختیاری امروز دوشنبه 23 شهریور اعلام شد؛ کوهرنگ، خانمیرزا و سامان
قیمت دلار توافقی امروز دوشنبه 23 شهریور 1405؛ رشد 492 تومانی دلار
آخرین قیمت خودرو امروز دوشنبه 23 شهریور 1405 / ریزش 108 میلیونی پژو 207+جدول قیمت ها
عذرخواهی رسمی از یونایتد بابت اشتباه VAR در داربی منچستر؛ گل نبود
جدول آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 23 شهریور 1405؛ توقف تولید 4 خودروی گرانقیمت
مهار نفوذ در گلوگاه‌ها
دو فوریتی | الو ! من می خوام خودکشی کنم !
روابط بین‌المللی 25 سال بعد از 11 سپتامبر
قیمت خودروهای سایپا امروز 23 شهریور 1405؛ افزایش قیمت شاهین، اطلس، کوییک و سهند
برنامه بازی‌های امروز دوشنبه 23 شهریور؛ ساعت بازی استقلال و تراکتور در لیگ نخبگان آسیا
مشکل کشور کمبود نیروی اجرایی نیست انتخاب‌های اشتباه است
آخرین قیمت طلای جهانی امروز 23 شهریور 1405؛ طلا در آستانه یک تصمیم مهم
جبهه قدرتمند بریکس در مقابل آمریکا
جدول قطعی برق کرمانشاه امروز دوشنبه 23 شهریور 1405 ؛ برنامه و لینک ساعت خاموشی
معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی واریز می‌شود؟جزئیات جدید
تشکیل پرونده قضایی برای شهردار دورود به اتهام ترک فعل
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 23 شهریور 1405؛ کاهش دما از اواخر هفته+ وضعیت استان ها
مصرف استامینوفن در دوران بارداری؛ آری یا خیر؟
دارو‌های کاهش وزن با افزایش خطر افسردگی و افکار خودکشی ارتباط دارند؟
از سلیاک؛ بیماری هزارچهره‌ چه می‌دانید؟
راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان دهانه رحم
علائم شایع آنفلوآنزا در کودکان+توصیه‌ها
آیا امکان سفارش ترکیبات دارویی موثر در درمان سرطان پستان وجود دارد؟+پاسخ
سردار رادان: پلیس در بالاترین سطح آمادگی است
سوریه در التهاب؛ انفجار در حماه و اعتراضات سوختی در ادلب + فیلم
تردد کامیون‌ها از شلمچه و چذابه از سر گرفته می‌شود
فراخوان «جان‌فدا» برای تشکیل هزار گردان
تریتا پارسی: فقط 2 درصد نظامیان آمریکا کاملاً حامی جنگ با ایران هستند
هالند باز هم رکودشکنی کرد
سطح هوشیاری قهرمان کشتی به 7 رسید
جدیدترین مدل سهمیه بنزین اعلام شد
وزیر خارجه عمان: همچنان متعهد به گفتگو هستیم/علت تعویق نشست صلاله
تعویق نشست صلاله درباره تنگه هرمز
واشنگتن پست: ایران همچنان کنترل اوضاع را محکم در دست دارد
ابلاغ دستور جدید دولت برای صرفه‌جویی سوخت
حمله جنگنده‌های سعودی به بازار یمن
پزشکیان وارد تهران شد
احتمال لغو دیدار آتی شی و ترامپ چند درصد است؟
ادعای وزیر انرژی آمریکا؛ مذاکره با ایران را ترجیح می‌دهیم
واکنش طنز قالیباف به بنزین 9.99 دلاری در آمریکا