×
فرهنگی
شناسه خبر : 40570
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/10/30 ساعت 19:48
وزیر کشور: بالاترین استانداردها در تولید شیر رعایت می‌شود

وزیر کشور اعلام کرد:

وزیر کشور: بالاترین استانداردها در تولید شیر رعایت می‌شود

از جمله موضوعات این جلسه صد قلم کالای مورد رصد وزارت صمت بود که مطرح شد و میانگین قیمت ها و صد کالا نسبت به قبل کاهشی بوده که حدود 5درصد، بالای 5درصد و 10در صد را تشکیل می‌دادند اما بین یک تا 2درصد افزایش قیمت داشتند.

 به گزارش نورنیوز-وی اضافه کرد: مساله بعدی با توجه به ایام پایان سال بحث واردات کالاهای اساسی بود، بازار نسبت به کالاهای اساسی چه مصرفی و چه واسطه ای باید مراقبت های لازم را داشته باشد. امسال۱۷میلیون تن واردات در ۱۳قلم کالای اساسی داشتیم که سال گذشته ۱۳میلیون تن بوده است. بانک مرکزی همه منابع ارزی لازم را تخصیص داده و هیچ نگرانی در خصوص کالاهای اساسی نداریم و نخواهیم داشت.

وزیر کشور گفت: مساله بعدی موضوع گردشگری و فضایی که ایجاد شده، بود که احتمال می دهیم با توجه به فضای موجود در کشور نگرانی ایجاد شود، پیش بینی این است علی رغم تبلیغات منفی با برنامه ریزی های انجام شده و مصوبات امروز می توانیم وضعیت خوبی داشته باشیم و فضای گردشگری را در شرایط مناسب قرار دهیم. کارگروهی هم در این باره تشکیل شد.استانداران مسئول شدند با سرپرستی وزارت گردشگری این موضوع را پیگیری کنند. در حوزه های تبلیغی و حوزه های تخفیفی در برخی خدمات هم به صورت تشویق و هم به صورت الگویی پیشنهاد خوبی داشتیم که اگر انجام شود، شرایط بسیار بهتر خواهد شد.

وزیر کشور در مورد اخبار منتشر شده مبنی بر وجود سم در برخی شیرهای مورد استفاده در جامعه، گفت: متاسفانه در صداوسیما مصاحبه غیر تخصصی انجام شد که مجری تخصص نداشت و کارشناس هم ملاحظات لازم را نداشت. وی ادامه داد: از وزارت صمت و بهداشت و دستگاه‌ها دعوت کردیم، دستگاهای اجرایی و کارشناسان نسبت به این موضوع اطمینان دادند که بالاترین استانداردها در تولید شیر رعایت می شود و جای هیچ نگرانی نیست. بالاتفاق همه دستگاهای کارشناس و اجرایی چه در بخش خصوصی و جه در بخش دولتی نسبت به این موضوع اطمینان دادند که هیچ نگرانی در خصوص مصرف شیر در کشور وجود ندارد.

رحمانی فضلی تاکید کرد: لبنیات و فرآورده های لبنی از مهمترین صادرات ما است و از صداوسیما خواهش می‌کنیم دقت و مراعات کند که اقدامات اینگونه می تواند همه زحمات این حوزه را بر باد دهد. وزیر کشور در مورد موضوع وجود قرص در کیک های خوراکی، اظهار داشت: جریان کیک‌ها هم در نیروی انتظامی و هم در وزارت اطلاعات بررسی شد و به این نتیجه رسیدند که عده‌ای از افراد این کار را بعد از خرید کیک انجام داده بودند که بازداشت هم شدند و برخی آن را برای کار تفریحی انجام داده بودند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران