×
سیاسی
شناسه خبر : 40528
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/10/30 ساعت 13:51
آیت‌الله رئیسی: لازمه قوی شدن کشور اجرای عدالت و مبارزه بی‌امان با فساد است

آیت‌الله رئیسی: لازمه قوی شدن کشور اجرای عدالت و مبارزه بی‌امان با فساد است

رئیس قوه قضائیه، فرمایشات مقام معظم رهبری در نماز جمعه تهران مبنی بر لزوم قوی شدن کشور را نقشه راه برای همه مردم و به ویژه مسؤولان دانست و تأکید کرد: اجرای قاطع عدالت و مبارزه با فساد از جلوه‌های قوت نظام قضایی کشور است.

آیت الله سیدابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضائیه، فرمایشات مقام معظم رهبری در نماز جمعه اخیر تهران را راهبردی خواند و تصریح کرد: حضور مردم در این اجتماع عظیم، نماد وحدت امت و امام و پیوند همیشگی مردم و نظام جمهوری اسلامی بود. دشمن تصور می‌کرد بتواند با القای شبهه و شایعات، وانمود کند که مشکلات، نارضایتی ها و نگرانی‌ها، در رابطه میان مردم و نظام خلل وارد می کند اما حرکت میلیونی مردم عزیز در تشییع پیکر شهید سلیمانی، نماد پیوند مردم با نظام و رأی به مقاومت و ایستادگی مقابل دشمن بود و حضور در نماز جمعه تهران نیز از روزهای به یادماندنی انقلاب شد.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: فرمایشات مقام معظم رهبری، نقشه راه برای همه مردم و به ویژه مسؤولان بود که تلاش کنند کشور قوی شود. اینجا فقط بحث قوت نظامی مطرح نیست زیرا قدرت دفاعی، تنها یکی از جلوه های اقتدار است. آنچه در فرمایش رهبر معظم انقلاب باید مدنظر قرار گیرد این است که قوت مورد تاکید ایشان در همه حوزه های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، تعاملات بین المللی و ... است.

آیت الله رئیسی به موضوع قوت در عرصه قضایی پرداخت و با بیان اینکه اجرای عدالت، مبارزه با فساد و اجرای قانون به صورت پیگیرانه، هماهنگ و مستمر، از جلوه های قوت نظام قضایی کشور است، بر لزوم رسیدگی قوی به دعاوی و پیگیری و دفاع جانانه از حقوق مردم تأکید کرد و افزود: همه همکاران ما در دستگاه قضایی، مخاطب فرمایشات مقام معظم رهبری هستند و این فرمایشات باید با حضور خالصانه مدیران و انجام وظایف قانونی، به صورت کامل تحقق یابد. این موضوع هم تنها با سخنرانی اتفاق نمی افتد بلکه باید همانند شهید سلیمانی در صحنه حضور داشت. مکتب سردار سلیمانی (رضوان الله تعالی علیه)، مکتب حضور و خدمت خالصانه به مردم است و ایشان نماد خدمت خالصانه به مردم شدند.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: یکی دیگر از مواردی که در سخنان مقام معظم رهبری به عنوان یک نقشه راه باید مورد توجه قرار گیرد، این است که به هیچ عنوان نباید به دشمن اعتماد کرد. مردم ما از دوران گذشته تا کنون این تجربه را دارند که اعتماد به غرب، دستاوردی جز خسارت ندارد. در این راستا آنچه برای همه ما به عنوان یک وظیفه وجود دارد، خدمت خالصانه به مردم و ناامیدکردن دشمنان است و امیدواریم آنچه رهبر معظم انقلاب فرمودند، آویزه گوش همگان قرار گیرد.

آیت الله رئیسی همچنین با اشاره به حادثه سیل در سیستان و بلوچستان، صبوری مردم بلوچ و سیستانی را زبانزد دانست و با قدردانی از تلاشهای مردم، دولت، نهادهای انقلابی، نیروهای نظامی و دستگاه های امدادی برای کمک رسانی به مردم سیل زده اظهار کرد: در بخش امدادرسانی، گام خوبی برداشته شده است اما گام بعدی که بسیار مهم است، جبران خسارت‌های مادی است که باید با توجه به برودت هوا، هر چه زودتر برداشته شود و خانه های آسیب دیده به سرعت مورد بازسازی قرار گیرد.

رئیس قوه قضائیه همچنین به مردم مناطق سیل زده اطمینان داد که با تلاش های دستگاه قضایی، هیچگونه نگرانی راجع به تثبیت مالکیت مردم بویژه اراضی کشاورزی نداشته باشند و ابراز امیدواری کرد که آلام مردم گرفتار سیل با حضور مردم و نهادهای انقلاب و همچنین پیام دلنشین و آرامش بخش مقام معظم رهبری و پیگیری مسؤولان و مدیران، هر چه زودتر کاهش یابد.

آیت الله رئیسی همچنین در بخشی از جلسه امروز، از دلجویی و تماس نمایندگان رئیس قوه قضائیه با تمامی خانواده های ایرانی سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی خبر داد و بر ضرورت پرداخت فوری غرامت به بازماندگان قربانیان تأکید کرد.

براساس این گزارش، پس از اظهارات برخی از مسؤولان شورای عالی قوه قضائیه در این جلسه، موضوع نهاد وکالت و قوانین مربوط به آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


خبرگزاری فارس
کلید واژگان
آیت‌الله رئیسی
نظرات

آخرین اخبار
هشدار پلیس آگاهی؛ شگرد جدید کلاهبرداران با استفاده از هوش مصنوعی
خداحافظی شیک از تیم ملی در جام جهانی
راز موفقیت 5 صبح بیدار شدن نیست / پایان دوران «جغدهای شب» و «پرندگان سحرخیز»
چگونه دنیای مجازی عزت‌نفس نوجوانان را شکار می‌کند؟
راز «سیاره صورتی» فاش شد؛ کشف ابرهای نمکی در جَو یک جهان مرموز
راز تنبلی تنبل ها کشف شد
علائم گرمازدگی را جدی بگیرید؛ چه زمانی باید با اورژانس تماس گرفت؟
حادثه در جنوب شرقی بندری عمان
ادعای ارتش صهیونیستی درباره هدف قرار دادن نیروهای حزب‌الله
واکنش حماس به بیانیه واشنگتن و اعراب
شکاف عمیق در ساختار امنیتی صهیونیست‌ها
مازندران در انتظار سامانه بارشی جدید؛ شنا در دریای خزر ممنوع
بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت بازی آلمان، هلند و ژاپن
واکنش صریح ایتالیا :ما در جنگ ایران مشارکت نداشتیم
جادوی تاکتیکی در خدمت آلمان/پایان طلسم 10 ساله ژرمن ها با ناگلزمان
پشت‌پرده تغییرات نظامی رژیم صهیونیستی در جبهه لبنان؛ تخلیه یا جابه‌جایی؟
پاسخ تأمین اجتماعی به ابهامات متناسب‌سازی بازنشستگان+ نحوه اعتراض
ستاره 80 میلیون یورویی که با دعای مادرش می‌جنگد؛ راز شماره 6 اکوادور چیست؟
روسیه: توافق ایران و آمریکا باید در شورای امنیت تصویب شود
ایران 0 - 3 آمریکا ؛شاگردان پیاتزا حریف قدرت سوم جهان نشدند
نورویدئو | وقتی جنگ نتیجه نداد؛ ترامپ در جست‌و‌جوی پیروزی روی کاغذ
فردا دیدار سرنوشت‌ساز پرسپولیس و چادرملو برای سهمیه آسیا
چراغ سبز اعراب به تفاهم ایران و آمریکا؛ جزئیات بیانیه راهبردی شورای همکاری
حسرت 100 ساله برای 127 کشور؛ کدام تیم‌ها هرگز به جام جهانی نرسیده‌اند؟
پزشکیان: کشور امام حسینی نباید جایگاه فقر، گرسنگی و تبعیض باشد
رونمایی از هفتمین نخست وزیر انگلیس
ایتالیا خبر در اختیار گذاشتن پایگاه برای حمله به ایران را تکذیب کرد
گزارش تصویری| عزاداری عاشورای حسینی در سراسر کشور
مستند تاریخچه انستیتو پاستور ؛ روایت یک قرن بالندگی
آماده باش حشد الشعبی و نیروهای امنیتی درپی انفجار انبار مهمات
بیانیه حماس علیه طرح کوچ اجباری
تنش در نزدیکی تنگه هرمز / نفتکش‌ها تغییر مسیر دادند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هفدهم
عراقچی: ایران آماده کمک به مردم زلزله زده ونزوئلا است
اعترافی که تکذیب شد؛ یا تکذیبی که اعتراف بود؟
تداوم هماهنگی‌های تهران و مسقط با محوریت تنگه هرمز
خروج عراق از اوپک؛ از شایعه تا واقعیت
ابراز همدردی پزشکیان و اعلام آمادگی برای کمک به زلزله‌زدگان ونزوئلا
محورهای راهبردی گفت‌وگوی عربستان و آمریکا در منامه
ادعای جنجالی جی‌دی ونس: توافق برای ایجاد کانال نظامی مستقیم میان ایران و آمریکا
وعده رفع اختلال بانکی محقق نشد؛ تداوم مشکلات در همراه‌بانک‌ها
رایزنی وزرای خارجه ایران و ایتالیا
عملیات فرانسه علیه «ناوگان سایه» روسیه با توقیف نفتکش
هشدار عاشورایی انصارالله به حضور اسرائیل در باب‌المندب
خودرو بخریم یا دست نگه داریم؟ / تحلیل سیگنال‌های جدید بازار و آینده قیمت‌ها
افشاگری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از جنگ اقتصادی علیه ایران
نوراینفو | عواملی که خطر گرمازدگی را افزایش می دهد
درخشش سینماگران ایرانی در فهرست جدید آکادمی اسکار
خط‌ و نشان تازه وزیر خارجه آمریکا در بحرین
پایان 16 سال انتظار در ظهر عاشورا