×
سیاسی
شناسه خبر : 40527
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/10/30 ساعت 13:39
رهبر انقلاب: ایستادگی ملت ایران آمریکا را عصبانی کرده است

در دیدار مسئولان حج مطرح شد؛

رهبر انقلاب: ایستادگی ملت ایران آمریکا را عصبانی کرده است

رهبر انقلاب اسلامی بهره‌گیری از فرصت حج برای رساندن سخن نو جمهوری اسلامی به دنیا یعنی الگوی مردم‌سالاری دینی را مورد تأکید قرار دادند و فرمودند: ایستادگی جمهوری اسلامی ایران مقابل آمریکا و زیر بار زور نرفتن ملت ایران، حقیقتی جذاب برای دنیا است که باید از این جاذبه برای نشر حقایق اسلام و ملت ایران استفاده کرد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای صبح امروز (دوشنبه) در دیدار مسئولان حج، هماهنگی و هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف برای اجرای پر شکوه فریضه حج را قابل تقدیر دانستند و با تأکید بر اهمیت مسئله حج به‌عنوان یک حرکت سیاسی، اعتقادی و اجتماعی افزودند: البته بسیاری از کشورها از اهمیت و کارکردهای مهم حج غافلند ولی امام بزرگوار به ما آموختند که حج یک نقطه تحرک جدی و بین‌المللی است و منافع فراوانی از آن برای امت اسلامی مورد انتظار است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش‌های گوناگون قدرتهای جهانی برای جلوگیری از شکل‌گیری امت واحده اسلامی، گفتند: امت اسلامی به معنای واقعی آن، یعنی یک واحد منسجم که با اراده و هدف مشترک اقدام کند، هنوز شکل نگرفته است و متأسفانه در مقابل دعوت دلسوزان و خیرخواهان به اتحاد اسلامی، تهمت‌زنی و تعارض و جنگ در کشورهای اسلامی رواج دارد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با تأکید بر «حضور زائران ایرانی در نمازهای جماعت مسجدالحرام و مسجدالنبی»، «تلاوت کلام‌الله مجید توسط قاریان برجسته ایرانی در این مساجد» و «حضور فعال نخبگان مسلط به زبانهای خارجی از ایران برای پاسخگویی به شبهات» گفتند: انعکاس مبانی سیاسی نظام جمهوری اسلامی و تبیین سخن نو آن برای دنیا یکی دیگر از کارهای مهم و لازم در حج است.
رهبر انقلاب اسلامی منظور آمریکایی‌ها از این حرف را که ایران باید به یک کشور عادی تبدیل شود، دست کشیدن جمهوری اسلامی از سخن نو آن برای دنیا یعنی «تلفیق آراء مردمی با افکار اسلامی و مبانی دینی در تشکیل و اداره جامعه» دانستند و افزودند: الگوی مردم‌سالاری دینی برای دنیا ناشناخته است و در مقابل میلیون‌ها وسیله تبلیغاتی که امروز در حال فعالیت علیه جمهوری اسلامی است، می‌توان از فرصت حج برای تبیین این الگو و مسائلی مانند علت دشمنی آمریکا و منطق زیر بار زور نرفتن ملت ایران استفاده کرد.
ایشان مبانی تفکر اسلامی و تشریح مصادیق آن از جمله ایستادگی جمهوری اسلامی را برای دنیا جذاب خواندند و گفتند: علت عصبانیت آمریکایی‌ها از ملت ایران، جذابیت ناشی از تصویر ایستادگی یک نظام مستقل در مقابل یک قلدر سر گردنه است که باید از این جاذبه برای نشر و توسعه حقیقت اسلام و ملت ایران استفاده کرد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای همچنین خودسازی و تغییر بنیادین و اساسی افراد پس از بازگشت از حج را مهم دانستند و با تأکید بر مسئولان حج و تبلیغات دینی برای کار وبرنامه‌ریزی در این خصوص، مسئولان سازمان حج را به برخورد گرم، گیرا، مهربانانه و متواضعانه در مواجهه با زائران و مسائل آنان توصیه کردند.
در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین نواب نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست زائران ایرانی و آقای رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت از اقدامات انجام‌شده در حج امسال و برنامه‌های آینده گزارش دادند.


خبرگزاری ایرنا
کلید واژگان
رهبر انقلاب اسلامی
نظرات

آخرین اخبار
قطعی برق مازندران امروز یکشنبه 1 شهریور + لینک
قطعی برق کرمان امروز یکشنبه اول شهریور + لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز یکشنبه اول شهریور + جدول
برنامه قطعی برق تهران امروز یکشنبه اول شهریور اعلام شد
درک جدید از چرخه‌های زندگی کهکشان‌های رادیویی
کدام اندام‌ها دچار پیری زودرس می‌شوند؟
پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی با کاهش کلسترول بد
کشفی عجیب درباره الماس که می‌تواند آینده انرژی پاک را تغییر دهد
حذف کامل قند از رژیم کم‌چرب چه بلایی سر روده می‌آورد؟
بهترین ساعت برای خوردن شام؛ کاهش خطر دیابت و بیماری قلبی با یک تغییر ساده
خون دماغ چه زمانی خطرناک است؟ هشدار اورژانس درباره خونریزی بینی
گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ایران و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات غرب آسیا
سقوط مرگبار ون در جاده هراز
طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد
«بُت» حمید نعمت‌الله بدون حذف و اصلاحیه، مجوز اکران گرفت
نورنما | تجربه زندگی روی سیارات در موزه ژاپن
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار
محسن رضایی: رفتار دفاعی و دیپلماتیک ایران باید تغییر کند
بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود
بزیک: پرسپولیس امسال جنگجوتر است
هشت عهد عاشقانه با امام زمان(عج) در شاهچراغ(ع)
روسیه در مسیر پیروزی است
پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است
پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود
قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه اول شهریور + جدول
پرهیز رژیم صهیونیستی از تشدید تنش با ترکیه؟!
موج تازه حملات صهیونیست‌ها در کرانه باختری
فشار تحریم‌ها ایران را به سمت بومی‌سازی دفاعی سوق داد
بی‌پاسخ ماندن جنایات، راه را برای تهدید همه ملت‌های آزاده باز می‌کند
ضرب‌الاجل آموزش‌وپرورش برای آماده‌سازی مدارس و اعلام سوابق تحصیلی
ویژگی‌های پزشک کامل
رحمانی نایب قهرمان کشتی آزاد جوانان جهان شد
آغاز فصل تازه ماجراجویی ستاره ایرانی با پیراهن الوصل
کارنی: کانادا تسلیم فشار آمریکا نمی‌شود
دو فینالیست برای ایران در کشتی آزاد جوانان جهان
برد شباب الاهلی با حضور سه ستاره ایرانی
زنگ خطر برای اقتصاد آمریکا به صدا درآمد
خانواده شهدا سرمایه‌های راهبردی کشور برای حل مسائل جامعه هستند
دوحه حمله اسرائیل به سوریه را محکوم کرد
چهار توصیه امنیتی آیت‌الله نوری همدانی به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی
تحول در شهرک‌های صنعتی با ورود فناوری و نوآوری
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره کاهش تنش‌های منطقه
طرح ساماندهی معابر کلید خورد؛ برخورد با اشغال پیاده‌روها و خیابان‌ها
نقشه راه اقتصاد کشور
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا یکشنبه اول شهریور
فرانسه، آسمان اوکراین را در اختیار می‌گیرد؟
گام تازه بندر پارسیان برای پشتیبانی از صنایع بزرگ کشور
فارن پالسی: نتیجه محتمل، شکست راهبردی آمریکا است
وقتی شاگرد تیلور هم حریف ملی‌پوش ایران نشد