×
فرهنگی
شناسه خبر : 40464
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/10/29 ساعت 17:14
الحشد الشعبی در پاسخ به آمریکا پایگاهی بزرگ‌تر نزدیک مرز با سوریه تاسیس می‌کند

پایگاه خبری العربی الجدید اعلام کرد:

الحشد الشعبی در پاسخ به آمریکا پایگاهی بزرگ‌تر نزدیک مرز با سوریه تاسیس می‌کند

نیروهای کتائب حزب الله متعلق به الحشد الشعبی در حال ایجاد پایگاهی بزرگ‌تر از پایگاه قبلی خود در نزدیکی مرز با سوریه هستند که هدف بمباران آمریکایی‌ها قرار گرفت.

 به گزارش نورنیوز-الحشد الشعبی در پاسخ به آمریکا پایگاهی بزرگ‌تر نزدیک مرز با سوریه تاسیس می‌کندمنابع امنیتی عراق در نیروهای گارد مرزی این کشور و شاهدانی از اهالی شهرک «القائم» در دورترین نقطه غرب عراق نزدیک مرز با سوریه گفتند گروه کتائب حزب الله عراق از گروه‌های زیر مجموعه الحشد الشعبی اقدام به تاسیس یک پایگاه جدید نزدیک مرز با سوریه کرده است. کتائب حزب الله این پایگاه را جایگزین پایگاه سابق خود در القائم خواهد کرد که در بیست و نهم دسامبر گذشته (هشتم دی ماه) هدف بمباران جنگنده‌های آمریکایی قرار گرفت و با شهادت حدود سی نیروی کتائب و زخمی شدن ده‌ها نفر دیگر و تخریب پادگان همراه شد.

آمریکا در پاسخ به حمله راکتی افراد ناشناس به پایگاه نظامی (k1) در کرکوک که با کشته شدن یک پیمانکار آمریکایی همراه بود نیروهای کتائب حزب الله را بدون هیچ سندی به این حمله متهم کرد و در واکنش به آن پادگان کتائب در القائم را بمباران کرد. همزمان آمریکا به گشت زنی‌های هوایی خود در منطقه مرزی میان عراق و سوریه در محور التنف-القائم تا استان دیر الزور که طرف مقابل آن صحرای منطقه جزیره موصل و البعاج در غرب نینوا است ادامه می‌دهد. یک مقام نیروهای گارد مرزی عراق به پایگاه خبری «العربی الجدید» گفت: «کتائب حزب الله یک پایگاه جدید را در مسیر عکاشات به القائم برگزیده تا مقر اصلی آن در منطقه مرزی میان عراق و سوریه باشد».

کتائب حزب الله چون زیر مجموعه سازمان الحشد الشعبی است که بخشی از نیروهای مسلح عراق را تشکیل می‌دهد با نام «یگان 45» توسط دولت عراق معرفی می شود. به گفته این منبع، مقر جدید کتائب حزب الله یک پایگاه سابق و قدیمی ارتش عراق است و حالا کتائب در حال بازسازی آنجاست تا آن را جانشین پایگاه قبلی خود کند که در ماه گذشته توسط آمریکا تخریب شده است. این مقام نیروهای گارد مرزی عراق گفت: پایگاه جدید کتائب بسیار بزرگ‌تر از قبلی است که توسط آمریکا بمباران شد و احتمالا ظرف کم‌تر از دو هفته آینده اعضای کتائب به آنجا منتقل شوند. اواخر ماه گذشته آمریکا در حمله هوایی به پایگاه نیروهای کتائب حزب الله در القائم در استان الانبار در غرب عراق ده‌ها نفر از این نیروها شهید و زخمی شدند. در واکنش به آن صدها نفر از مردم خشمگین عراق به سفارت آمریکا در منطقه الخضراء حمله کردند و قریب به ۳۲ ساعت کارکنان آنجا را در محاصره نگاه داشتند و پس از آن هم سفارت آمریکا کارکنانش را تخلیه کرد. به دنبال این اتفاق آمریکا در یک حمله هوایی سردار شهید حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس »فرمانده کتائب حزب الله را در نزدیک فرودگاه بغداد طی یک حمله هوایی ترور کرد. «علی الفریجی» یک فرمانده الحشد الشعبی در گفت‌وگو با العربی الجدید با بیاین اینکه حمله آمریکا به پادگان کتائب حزب الله به موجودیت این گروه پایان نداده است، گفت: در حال حاضر اعضای کتائب در پایگاه‌هایی جایگزین در نزدیک مرز مستقر هستند .

وی افزود: مقر قبلی کتائب خانه‌های متروکه همجوار یکدیگر بود که توسط یک دیوار امنیتی احاطه شده بود و افراد کتائب از سال ۲۰۱۷ در آنجا مستقر بودند. الفریجی گفت: پادگان‌های واقع در نزدیکی مرز که متعلق به الحشد است ماموریت مشارکت در تامین امنیت نوار مرزی عراق و سوریه را برعهده دارند و آنجا شامل انبارهای سلاح و مهمات نیست، بلکه مقرهایی برای استقرار نیروهای الحشد است. شاهدان عینی پادگان جدید کتائب حزب الله را بزرگ‌تر و وسیع‌تر از قبلی خواندند و گفتند که در همان منطقه مثلثی شکل نزدیک به التنف و بوکمال در سوریه واقع است تا معلوم شود کتائب در وهله نخست در پاسخ به آمریکا اقدام به ایجاد این پادگان کرده است. التنف روستایی است که در صحرای سوریه در منطقه مثلث مرزی بین سوریه، عراق و اردن قرار دارد. این روستا به دلیل اینکه در محور بغداد به دمشق واقع است و نزدیکی آن به نقطه مرزی مشترک سوریه، عراق و اردن از اهمیت استراتژیک ویژه‌ای برخوردار است.

بقایای عناصر داعش هنوز در این منطقه فعالیت می‌کنند، نیروهای آمریکایی هم از سال ۲۰۱۶ در پایگاهی در التنف متمرکز شده‌اند. آمریکا با حضور نیروهای الحشد الشعبی در این نقاط مرزی مخالف است، زیرا آزادی عمل و حرکت نیروهای آمریکایی را محدود می‌کند و آنها را در تیررس الحشد الشعبی قرار می‌دهد علاوه بر اینکه از طریق همین گذرگاه القائم صدها نفر از عناصر گروهک داعش به مناطقی در الانبار می‌روند و آمریکا از این تروریست‌ها به عنوان اهرم فشاری برای باج گیری از عراق استفاده می‌کند. این درحالی است که «مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر هم با صدور فراخوانی از مردم عراق خواسته است روز جمعه این هفته با برپایی تظاهرات میلیونی در بغداد و دیگر استان‌ها خروج نیروهای آمریکایی را از کشورشان خواستار شوند. نیروهای کتائب حزب الله هم تهدید کردند اگر نیروهای آمریکایی با راه‌های دیپلماتیک از عراق خارج نشوند با انقلاب مردم عراق روبرو می‌شوند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران