×
فرهنگی
شناسه خبر : 40464
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/10/29 ساعت 17:14
الحشد الشعبی در پاسخ به آمریکا پایگاهی بزرگ‌تر نزدیک مرز با سوریه تاسیس می‌کند

پایگاه خبری العربی الجدید اعلام کرد:

الحشد الشعبی در پاسخ به آمریکا پایگاهی بزرگ‌تر نزدیک مرز با سوریه تاسیس می‌کند

نیروهای کتائب حزب الله متعلق به الحشد الشعبی در حال ایجاد پایگاهی بزرگ‌تر از پایگاه قبلی خود در نزدیکی مرز با سوریه هستند که هدف بمباران آمریکایی‌ها قرار گرفت.

 به گزارش نورنیوز-الحشد الشعبی در پاسخ به آمریکا پایگاهی بزرگ‌تر نزدیک مرز با سوریه تاسیس می‌کندمنابع امنیتی عراق در نیروهای گارد مرزی این کشور و شاهدانی از اهالی شهرک «القائم» در دورترین نقطه غرب عراق نزدیک مرز با سوریه گفتند گروه کتائب حزب الله عراق از گروه‌های زیر مجموعه الحشد الشعبی اقدام به تاسیس یک پایگاه جدید نزدیک مرز با سوریه کرده است. کتائب حزب الله این پایگاه را جایگزین پایگاه سابق خود در القائم خواهد کرد که در بیست و نهم دسامبر گذشته (هشتم دی ماه) هدف بمباران جنگنده‌های آمریکایی قرار گرفت و با شهادت حدود سی نیروی کتائب و زخمی شدن ده‌ها نفر دیگر و تخریب پادگان همراه شد.

آمریکا در پاسخ به حمله راکتی افراد ناشناس به پایگاه نظامی (k1) در کرکوک که با کشته شدن یک پیمانکار آمریکایی همراه بود نیروهای کتائب حزب الله را بدون هیچ سندی به این حمله متهم کرد و در واکنش به آن پادگان کتائب در القائم را بمباران کرد. همزمان آمریکا به گشت زنی‌های هوایی خود در منطقه مرزی میان عراق و سوریه در محور التنف-القائم تا استان دیر الزور که طرف مقابل آن صحرای منطقه جزیره موصل و البعاج در غرب نینوا است ادامه می‌دهد. یک مقام نیروهای گارد مرزی عراق به پایگاه خبری «العربی الجدید» گفت: «کتائب حزب الله یک پایگاه جدید را در مسیر عکاشات به القائم برگزیده تا مقر اصلی آن در منطقه مرزی میان عراق و سوریه باشد».

کتائب حزب الله چون زیر مجموعه سازمان الحشد الشعبی است که بخشی از نیروهای مسلح عراق را تشکیل می‌دهد با نام «یگان 45» توسط دولت عراق معرفی می شود. به گفته این منبع، مقر جدید کتائب حزب الله یک پایگاه سابق و قدیمی ارتش عراق است و حالا کتائب در حال بازسازی آنجاست تا آن را جانشین پایگاه قبلی خود کند که در ماه گذشته توسط آمریکا تخریب شده است. این مقام نیروهای گارد مرزی عراق گفت: پایگاه جدید کتائب بسیار بزرگ‌تر از قبلی است که توسط آمریکا بمباران شد و احتمالا ظرف کم‌تر از دو هفته آینده اعضای کتائب به آنجا منتقل شوند. اواخر ماه گذشته آمریکا در حمله هوایی به پایگاه نیروهای کتائب حزب الله در القائم در استان الانبار در غرب عراق ده‌ها نفر از این نیروها شهید و زخمی شدند. در واکنش به آن صدها نفر از مردم خشمگین عراق به سفارت آمریکا در منطقه الخضراء حمله کردند و قریب به ۳۲ ساعت کارکنان آنجا را در محاصره نگاه داشتند و پس از آن هم سفارت آمریکا کارکنانش را تخلیه کرد. به دنبال این اتفاق آمریکا در یک حمله هوایی سردار شهید حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس »فرمانده کتائب حزب الله را در نزدیک فرودگاه بغداد طی یک حمله هوایی ترور کرد. «علی الفریجی» یک فرمانده الحشد الشعبی در گفت‌وگو با العربی الجدید با بیاین اینکه حمله آمریکا به پادگان کتائب حزب الله به موجودیت این گروه پایان نداده است، گفت: در حال حاضر اعضای کتائب در پایگاه‌هایی جایگزین در نزدیک مرز مستقر هستند .

وی افزود: مقر قبلی کتائب خانه‌های متروکه همجوار یکدیگر بود که توسط یک دیوار امنیتی احاطه شده بود و افراد کتائب از سال ۲۰۱۷ در آنجا مستقر بودند. الفریجی گفت: پادگان‌های واقع در نزدیکی مرز که متعلق به الحشد است ماموریت مشارکت در تامین امنیت نوار مرزی عراق و سوریه را برعهده دارند و آنجا شامل انبارهای سلاح و مهمات نیست، بلکه مقرهایی برای استقرار نیروهای الحشد است. شاهدان عینی پادگان جدید کتائب حزب الله را بزرگ‌تر و وسیع‌تر از قبلی خواندند و گفتند که در همان منطقه مثلثی شکل نزدیک به التنف و بوکمال در سوریه واقع است تا معلوم شود کتائب در وهله نخست در پاسخ به آمریکا اقدام به ایجاد این پادگان کرده است. التنف روستایی است که در صحرای سوریه در منطقه مثلث مرزی بین سوریه، عراق و اردن قرار دارد. این روستا به دلیل اینکه در محور بغداد به دمشق واقع است و نزدیکی آن به نقطه مرزی مشترک سوریه، عراق و اردن از اهمیت استراتژیک ویژه‌ای برخوردار است.

بقایای عناصر داعش هنوز در این منطقه فعالیت می‌کنند، نیروهای آمریکایی هم از سال ۲۰۱۶ در پایگاهی در التنف متمرکز شده‌اند. آمریکا با حضور نیروهای الحشد الشعبی در این نقاط مرزی مخالف است، زیرا آزادی عمل و حرکت نیروهای آمریکایی را محدود می‌کند و آنها را در تیررس الحشد الشعبی قرار می‌دهد علاوه بر اینکه از طریق همین گذرگاه القائم صدها نفر از عناصر گروهک داعش به مناطقی در الانبار می‌روند و آمریکا از این تروریست‌ها به عنوان اهرم فشاری برای باج گیری از عراق استفاده می‌کند. این درحالی است که «مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر هم با صدور فراخوانی از مردم عراق خواسته است روز جمعه این هفته با برپایی تظاهرات میلیونی در بغداد و دیگر استان‌ها خروج نیروهای آمریکایی را از کشورشان خواستار شوند. نیروهای کتائب حزب الله هم تهدید کردند اگر نیروهای آمریکایی با راه‌های دیپلماتیک از عراق خارج نشوند با انقلاب مردم عراق روبرو می‌شوند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
احتمال درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی
طراحی لیبل بدون فتوشاپ؛ بهترین سایت‌های رایگان را بشناسید
چگونه به فرزندان «خودمراقبتی» و مهارت «نه گفتن» را آموزش دهیم؟
نشانه‌های پیش از بلوغ، پیش‌بینی کننده درد قاعدگی
دورکاری مادران؛ حمایت واقعی یا قانون روی کاغذ؟
کیفیت رژیم غذایی یا کاهش کالری؛ کدام برای لاغری اهمیت بیشتری دارد
هشدار وزارت بهداشت؛ کرونا دوباره صعودی شد
تسلط نیروهای مسلح یمن بر مناطق راهبردی جدید در تعز
هراس اسرائیل از احتمال حمله موشکی ایران
تهران؛ میزبان 150 رویداد هنری در «ماه هنر»
بقایی: ایران در حملات خود فقط اهداف نظامی آمریکا را زد
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ علی الطاهر دوباره بمباران شد
سریال «رویای نیمه‌شب» فروش کتاب را دو برابر کرد
روایت پاک نژاد از روزهای سخت جنگ؛ صادرات نفت خام یک ساعت هم متوقف نشد
اژه‌ای: ایران به هیچ وجه زیر بار ظلم و زور نرفته و نخواهد رفت
آخرین خبر از پرداخت حق عائله مندی به زنان شاغل
نورنما | ظاهر سحرکننده پورشه 911
نیویورک تایمز: موشک آمریکایی عروسی ایرانی را به خاک و خون کشید
عضو ارشد کنگره: ترامپ در جنگ پرهزینه با ایران شکست خورده است
ونس حمله به عروسی سیریک را انکار کرد
تخصص ما؟ کشتار غیرنظامیان!
حمله دوباره اسرائیل به خاک سوریه
هشدار درباره مواد مخدر جدید؛ اعتیاد دیگر سنتی نیست
فجر مساوی کرد و پنجم شد
بمب نقل‌وانتقالات الهلال ترکید
مدودف به آلمان هشدار داد
شمار شهدای حمله به عروسی سیریک به 5 نفر رسید
صالحی: «مدرسه میناب» به حافظه ماندگار ایران و جهان تبدیل می‌شود
پاکستان از کشته شدن 15 شبه‌نظامی در مرز افغانستان خبر داد
بازگشت قشم به چرخه پروازهای بین‌المللی
ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد
استقبال رهبران ادیان هند از رئیس قوه قضاییه ایران
ترامپ رسوا شد
قالیباف: دنیا در حال تماشای سقوط ذخایر استراتژیک شماست
به «جنگ غیرقانونی» در ایران پایان دهید
نورنما | سگ رباتیک آتش نشان چین
نشست اضطراری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی
پاسخ تند نخست‌وزیر کانادا به اظهارات مداخله‌جویانه وزیر بازرگانی آمریکا
قانون هوش مصنوعی ایران تصویب شد
آن سوی صفحه‌های روشن، چه چیزی در تاریکی می‌ماند؟
خسارت 1.4 میلیارد پوندی جنگ علیه ایران به بازار بیمه لندن
بلوکه کردن بخشی از وام به عنوان ضمانت ممنوع است
تحریم های آمریکا به تشک کشتی رسید
پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد؛ معوقات کدام حروف تاکنون واریز شده است؟
گفت‌وگوی بن سلمان و السیسی درباره تحولات منطقه
محکومیت تکرار جنایات جنگی آمریکا در هرمزگان
برنامه خاموشی‌های برق در سیستان و بلوچستان+ لینک برنامه خاموشی
عقب‌نشینی وزیر بازرگانی آمریکا از ادعای جنجالی درباره تلفات در ایران
فرصت طلایی معاونت پرورشی برای تحول در مدارس
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 13 شهریور ؛روند صعودی در بازار داخلی