×
سیاسی
شناسه خبر : 40429
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/10/29 ساعت 11:21
واکنش تیم حقوقی ترامپ به استیضاح؛ «ناقض قانون اساسی است»

واکنش تیم حقوقی ترامپ به استیضاح؛ «ناقض قانون اساسی است»

تیم حقوقی رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به آغاز فرایند استیضاح در مجلس سنای آمریکا، با ادعای اینکه بندهای این طرح ناقض قانونی اساسی ایالات متحده است، ترامپ را از هرگونه اقدام غیرقانونی مبرا دانستند.

تیم حقوقی و وکلای «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در اولین اقدام در جریان تشکیل پرونده استیضاح، قانونگذاران دموکرات در کنگره را به تلاش برای باطل کردن نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 ایالات متحده متهم کرد.

خبرنگار شبکه صدای آمریکا در کاخ سفید به نقل از افراد نزدیک به تیم حقوقی ترامپ گزارش داد در واکنش شش صفحه‌ای به احضاریه استیضاح در مجلس سنای آمریکا، که قرار است روز دوشنبه منتشر شود، استیضاح به مثابه «حمله به حق مردم [آمریکا] برای انتخاب آزادانه رئیس‌جمهور خود در انتخابات ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰» دانسته شده است.

بر این اساس، تیم حقوقی ترامپ با ادعای اینکه «بندهای استیضاح، ناقض قانون اساسی آمریکا هستند»، می‌گویند که اسناد و مدارک ارائه شده توسط مجلس نمایندگان هرگز نشان نمی‌دهد که «ولودیمر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین یا دستیاران او حرفی از اقدام متقابل و جبران به میان نیاورده‌اند.

این بیانیه همچنین بند دوم طرح استیضاح ترامپ را «فاقد نشانه‌ای از جرم یا تخطی از قانون» دانسته و تاکید می‌کند که دولت ترامپ به‌شکل مناسب با کنگره در تحقیقات همکاری کرده است.

«نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا بامداد بیست‌وششم دی ماه، قطعنامه حاوی بندهای استیضاح ترامپ را امضا و آن را تحویل مجلس سنا کرد.  پلوسی هنگام امضای بندهای استیضاح ترامپ گفت: «امروز ما تاریخ‌ساز می‌شویم. هیچ‌کس مافوق قانون نیست».

مجلس نمایندگان آمریکا بامداد ۲۸ آذرماه با اکثریت آرا هر دو بند قطعنامه استیضاح «دونالد ترامپ» را به تصویب رساند تا او سومین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا لقب بگیرد که استیضاح می‌شود. 

اعضای مجلس نمایندگان آمریکا در دو مرحله بر سر این دو بند رأی‌گیری کردند. ابتدا بند «سوءاستفاده از قدرت» به رأی گذاشته شد که با ۲۳۰ رأی موافق و ۱۹۷ رأی مخالف مورد موافقت قرار گرفت. قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا دیگر بند این قطعنامه که به اتهام «ممانعت در تحقیقات کنگره» مربوط می‌شد را نیز به تصویب رساندند. این بند با ۲۲۹ رأی مثبت و ۱۹۸ رأی منفی به تصویب رسید. 

در مجلس سنا چیزی شبیه یک دادگاه شکل خواهد گرفت که ریاست آن با رئیس دیوان عالی است و سناتورها در آن نقش اعضای هیات منصفه را دارند. برای خلع ترامپ از قدرت، دوسوم سناتورها (۶۷ نفر) باید به عزل او رای دهند؛ امری که با توجه به اکثریت جمهوری‌خواهان در مجلس سنا در شرایط عادی غیرممکن به‌نظر می‌رسد. با این حال در جریان استیضاح، دموکرات‌ها فرصت آن را خواهند داشت تا با نقد جدی عملکرد ترامپ، رای او را در انتخابات ۲۰۲۰ بشکنند.

نظرسنجی دانشگاه «کویینیپاک» نیز نشان می‌دهد ۵۱ درصد از مردم آمریکا از تصویب طرح استیضاح ترامپ در مجلس نمایندگان و تبدیل شدن وی به سومین رئیس‌جمهور تاریخ این کشور که استیضاح می‌شود، حمایت می‌کنند. 


خبرگزاری فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
180 سال زندان در انتظار جان بولتون
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 25 مهر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 25 مهر+ وضعیت استان ها
تولید سلول‌های خونی انسان بدون نیاز به اهداکننده
«فقر زمانی»؛ عامل پنهان افزایش خطر زوال عقل
آنتروپیک مدل هوش مصنوعی ارزان‌تر هایکو 4.5 را معرفی کرد
نوراینفو | 6 نکته موثر در کاهش مصرف سوخت در رانندگی
گام بلند ایران برای بومی‌سازی فناوری ایمپلنت مغزی
تاثیر حذف کربوهیدرات‌ها روی کاهش وزن
استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
وزیر صمت: سیاست تجاری باید بر اساس اهداف صادرات و واردات تنظیم شود.
توافق وزیران خارجه ایران و مالی برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور
لفاظی زلنسکی علیه پوتین در واشنگتن
آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات شوراها وجود دارد
زلنسکی وارد آمریکا شد +فیلم
صالحی:مسجد کانون‌ تمدن‌سازی بوده است و باید کانون محله باشد
کی‌یف: نیروهای کره شمالی از پهپادها برای ماموریت‌های شناسایی در اوکراین استفاده می‌کنند
وزیر خارجه ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت روز 26 مهر خاتمه می‌یابد
تصادف در جاده سیپدان شیراز + آمار کشته‌ها و مصدومین
اوشاکوف: گفت و گوی پوتین و ترامپ درباره ارسال «تاماهاوک» به اوکراین بود
درخواست کمک وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای برگشت اجساد اسیران اسرائیلی
رعایت نرخ مصوب مرغ الزامی است
جایزه بهترین داور، بهترین بازیکن فوتسال و بهترین مربی زنان به ایرانی‌ها رسید
پیام تسلیت لاریجانی در پی درگذشت سردار افشار
حملات هوایی شدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
واکنش دفتر سیاسی انصارالله به شهادت رئیس ستاد کل ارتش یمن
ایران و پاکستان نیازمند یک استراتژی جامع در راستای گسترش همکاری‌ها هستند
تیم ملی فوتسال مردان هم برابر روسیه مساوی کرد + دیدار بعدی
ترامپ دوباره حماس را تهدید کرد
گفت و گو مقام‌های نظامی سازمان ملل و سه کشور درباره لبنان
ادامه جنگ اوکراین پیامد مستقیم حمایت تسلیحاتی غرب از کی‌یف است
پزشکیان عازم تهران شد
برندگان مسابقه جهانی عکاسی حیات وحش
ترامپ: گفت‌وگو با پوتین بسیار سازنده بود؛ در مجارستان با یکدیگر دیدار خواهیم کرد
سردار فدوی: بیش از 40 هزار پاسدار در لباس مقدس پاسداری به شهادت رسیده‌اند
گسترش همکاری‌های ایران و مصر در حوزه‌های پزشکی، سلامت و دارو
دیدار نماینده فلسطین با وزیر امور خارجه
سانحه واژگونی خودرو در کمربندی تفت +آمار مصدومین
انسداد کامل اتوبان شهید همت از ساعت 23 امشب
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت سردار افشار
ماچادو: ونزوئلا بزرگترین فرصت سرمایه‌گذاری شرکت‌های آمریکایی است
حملات گسترده روسیه به تاسیسات گازی شرق اوکراین
معاون نیروی زمینی سپاه: توسعه تاکتیک‌های نوین جزء برنامه‌های اصلی ما می‌باشد
رییس‌جمهور: دولت اهتمام ویژه‌ای به حل چالش کشاورزان اصفهان دارد
تلاش زلنسکی برای متقاعد کردن ترامپ جهت ارسال سلاح به اوکراین
جمهوری اسلامی ایران آغاز کننده اقدام تهاجمی سایبری علیه هیچ کشوری نیست
رکوردشکنی پاراوزنه‌برداری قهرمانی جهان با چاشنی طلا +فیلم
تقدیم پیام رهبر انقلاب از سوی لاریجانی به پوتین
آتش‌سوزی هولناک و گسترده در کارگاه مبل‌سازی محله مرتضی‌گرد +جزئیات آتش سوزی
وزارت دفاع انگلیس: سرعت پیشروی روسیه در اوکراین به نصف کاهش یافت
X
آگهی تبلیغاتی