×
فرهنگی
شناسه خبر : 40377
تاریخ انتشار : شنبه 1398/10/28 ساعت 18:23
بهاروند: به هیچ وجه در زمین بی‌طرف بازی نمی‌کنیم و میزبانی حق ماست/ تصمیم AFC فوتبالی نیست

بهاروند: به هیچ وجه در زمین بی‌طرف بازی نمی‌کنیم و میزبانی حق ماست/ تصمیم AFC فوتبالی نیست

حیدر بهاروند، سرپرست فدراسیون فوتبال تأکید کرد که با تصمیم اتخاذ شده از سوی این فدراسیون و چهار باشگاه، میزبانی در زمین بی‌طرف پذیرفته نمی‌شود.

 به گزارش نورنیوز-ورزشی فوتبال ایران نظرات بهاروند: به هیچ وجه در زمین بی‌طرف بازی نمی‌کنیم و میزبانی حق ماست/ تصمیم AFC فوتبالی نیست حیدر بهاروند، سرپرست فدراسیون فوتبال کشورمان در خصوص تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا در مورد سلب میزبانی از نمایندگان ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: این تصمیم از سوی AFC فوتبالی نیست و به هیچ‌وجه در کشور ثالث بازی نمی‌کنیم و این تصمیم ما و چهار باشگاه است.

وی ادامه داد: نامه رسمی خودمان را به کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) ارسال کرده‌ایم و وزیر ورزش و جوانان هم به شیخ سلمان در این خصوص نامه زده است. باشگاه‌ها تصمیمی گرفته‌اند که فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان هم پشت باشگاه‌ها خواهند بود. سرپرست فدارسیون فوتبال با اشاره به تصمیم اتخاذ شده از سوی کمیته مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا خاطرنشان کرد: این تصمیم غیرقانونی بوده است. اکنون برای اعضای کمیته اجرایی ارسال شده تا آنها این موضوع را بررسی کرده و ببینند تأیید می‌شود یا نه. تا این لحظه تأیید نشده است و جلسه روز یکشنبه برگزار می‌شود.

ضمن اینکه تصمیم ما و باشگاه‌ها این است که یکصدا مقابل این تصمیم بایستیم. به هیچ وجه در زمین بی‌طرف بازی نمی‌کنیم و میزبانی حق ماست. بهاروند درباره اینکه آیا تبعات کناره‌گیری از لیگ قهرمانان آسیا پذیرفته می‌شود یا نه، گفت: به‌هرحال در جلسه‌ای که با باشگاه‌ها داشتیم، مسئولان و دست‌اندکاران ورزش و باشگاه‌ها تصمیم‌گیری کردند. این مسئله تبعاتی دارد که باید بپذیریم و یک بار برای همیشه مقابل آنها بایستیم. در موضوع عربستان ایستادگی نکردیم و این اتفاق رخ داد. اگر در این قضیه هم نایستیم، ممکن است پشت آن تبعات دیگری برای فوتبال ما به دنبال داشته باشد که باید مقابل آن بایستیم. بیشتر بخوانید اعلام کناره‌گیری به AFC در نامه رسمی در صورت سلب میزبانی وی در واکنش به اینکه گفته می‌شود این تصمیم خارج از AFC گرفته شده است و آنها فقط در حال اجرای این تصمیم هستند، اظهار داشت: به‌هرحال ما نمی‌دانیم، اما این تصمیم نه فوتبالی است و نه عاقلانه. ما جلوی این تصمیم می‌ایستیم.

سرپرست فدراسیون فوتبال در واکنش به این مسئله که آیا این تصمیم برای تیم ملی هم تبعات خواهد داشت یا نه، گفت: خیر، این مسئله به تیم ملی ارتباطی پیدا نمی‌کند. درباره تیم ملی فیفا باید تصمیم‌گیری کند، چون مسابقات انتخابی جام جهانی زیر نظر فیفاست و به AFC ارتباطی ندارد. بهاروند درباره اینکه جرایم و تبعات کناره‌گیری باشگاه‌های از لیگ قهرمانان آسیا چه خواهد بود، گفت: به هر حال جرایمی برای باشگاه‌ها دارد که ممکن است 20 یا 30 هزار دلار غرامت بدهیم. این مسئله را کارشناسان بررسی می‌کنند، اما فکر می‌کنم هم جریمه داشته باشد و هم محرومیت. با این شرایطی که داریم، اگر این ذلت را بپذیریم، بیشتر ضرر خواهیم کرد و به نفع فوتبال ما نیست.

وی در واکنش به این موضوع که آیا تصمیم گرفته شده به تأیید چهار باشگاه رسیده یا نه، خاطرنشان کرد: مجموعه چهار باشگاه، فدراسیون فوتبال و مسئولان مربوطه تصمیم گرفتند که به ویژه باشگاه‌ها تصمیم‌گیرنده اصلی بودند. به هر حال شرکت یا عدم شرکت در این مسابقات به عهده باشگاه‌هاست. سرپرست فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه آیا این مسئله به AFC اعلام شده است یا نه، گفت: بله، هم ما و هم آقای وزیر به شیخ سلمان نامه ارسال کرده‌ایم. باشگاه‌ها هم برای ما نامه‌ای ارسال کرده‌اند که به AFC ارسال خواهیم کرد که تصمیم‌مان چیست. اگر این تصمیم قطعی شود، باشگاه‌ها اعلام کرده‌اند کناره‌گیری می‌کنند. بهاروند درباره اینکه مهدی تاج هم به عنوان نایب رئیس AFC پاسخی داده است یا نه، اظهار داشت: بله، آقای تاج هم نظر و رأی خودشان را داده‌اند.

به رأی اشاره شده است که همکاران باید کمک کنند و فکر می‌کنم متنی که آقای تاج داد، متن خوبی بود. وی ادامه داد: کنفدراسیون فوتبال آسیا، بی جهت درباره کشوری که امن است و بیشترین تعداد تماشاگران را دارد، می‌خواهند محروم کنند. باشگاه‌ها مقابل این تصمیم ایستاده‌اند و ما هم پشت باشگاه‌ها قرار داریم. سرپرست فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه گفته می‌شود محروم شدن هواداران ایرانی از میزبانی مسابقات باشگاهی به ضرر AFC خواهد بود، گفت: مسلماً ما متضرر نمی‌شویم. ما مردم را داریم و مردم هم اکنون ناراضی هستند.

اگر افکار عمومی را بسنجید، اکثریت حاضر نیستند تیم‌های ما بیرون بروند و اتفاقات با تیم‌های عربستانی تکرار شود. به هر حال ما باید حرف مردم را قبول کنیم و ما متضرر نمی‌شویم. اگر این را بپذیریم تبعات دیگری را در سنوات بعدی برای ما خواهد داشت. بهاروند درباره اینکه تبعات برای باشگاه‌ها چه خواهد بود، تأکید کرد: کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا در این خصوص باید رأی صادر کند که بعد از آن باشگاه‌ها می‌توانند در کمیته استیناف دفاع کنند. وی در خصوص اینکه به حامیان مالی کنفدراسیون فوتبال آسیا هم ضرر خواهد خورد، اظهار داشت: قطعاً همینطور است و ضرر مالی می‌کنند.

آنها خیلی ضرر خواهند کرد. پشت این مسئله تصمیم فوتبالی نیست. سرپرست فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سؤال که فدراسیون فوتبال چه زمانی نامه خود را به AFC ارسال کرده است، گفت: روز گذشته ساعت 15:30 نامه به دست ما رسید و ما هم ساعت 16:30 یا 17 نامه اول را به آنها ارسال کردیم. نامه دوم هم شب گذشته ارسال شد، چون شب گذشته در فدراسیون جلسه داشتیم و بعد از جلسه نامه دیگری را ارسال کردیم. بهاروند در خصوص اینکه کشورهایی چون عربستان و عراق درگیر جنگ بوده و آنها ناامن هستند، یادآور شد: بله، به همین موضوع در نامه‌ای که ارسال کردیم، اشاره داشتیم.

در کشورهایی مانند فرانسه و هنگ‌کنگ تظاهرات است، اما بازی‌های آنها برگزار می‌شود. البته هنوز پاسخی نداده‌اند. وی درباره اینکه نایب رئیس AFC قطری است و آیا رابطه خوب ایران و قطر در این قضیه کمکی به ایران خواهد کرد یا نه، گفت: دیروز آقای تاج صحبت‌هایی با دوستان خودشان داشتند و این موضوع را پیگیری می‌کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مشهد دریای سیاه و سرخ شد
یک انتقال غیرمنتظره برای امید ابراهیمی
از بین‌الحرمین تاصحن رضوی؛ رواق دارالذکر، آرامگاه ابدی رهبر شهید انقلاب
هشدار زاخارووا به برلین
هشدار قطع برق ادارات پرمصرف تهران
حضور امدادگران 26استان درمشهد
لاوروف:جنگ ایران با توافقی همه جانبه حل می شود
علیرضا شریفی در جمع برترین تازه‌واردهای بسکتبال آسیا
هشدار سفیر ایران در فنلاند درباره امنیت کریدورها برای کشورهای اروپایی
دوران جدیدی را با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده ایم
رای منفی روسیه و چین به سند پیشنهادی امارات درباره تنگه هرمز
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه
شلیک امریکا به قلب 10 قایق صیادی در عسلویه
تقدیر رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه 20تیرماه
تشییع رهبر شهید ایران از دریچه نگاه CNN
گزارش تصویری| تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد مقدس
فرودگاه ایرانشهر بسرعت بازسازی می شود
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
اسرائیل در ترور سخنگوی حماس ناکام ماند
بازسازی یک خط از مسیر ریلی آسیب دیده نیشابور - مشهد
وداع تاریخی یک ملت با رهبر شهید
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در رسانه‌های روسیه
نتانیاهو: از جنوب لبنان عقب نشینی نمی کنیم
امضای توافق‌های اقتصادی عربستان و کانادا
ترامپ، پیشوای ابتذال سیاست و سقوط اخلاق در حکمرانی
خدمت‌رسانی هزار طلبه قم به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
تشییع میلیونی پیکر امام شهید نقطه عطف تاریخی است
نکیسا: جام را با نیوزیلند از دست دادیم
افزایش قیمت بنزین آمریکا در سایه تنش‌های نفتی
رونمایی از ترجمه روسی کتاب «پدر دلسوز»
ارائه 57هزار خدمات درمانی در مراسم وداع
ایران مقابل ماجراجویی امریکا می ایستد
مصر در آستانه هسته‌ای شدن
خروج اضطراری نفت ایران قبل از محاصره دریایی آمریکا
دستگیری سرکرده ارشد داعش در سوریه
3 شهید و 15 مجروح در حمله آمریکا به بندر صیادی سیریک
رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
استقبال بن سلمان از نخست وزیر کانادا در جده
بازسازی فوری پل آق قلا پس از حمله امریکا
پدیده لیگ، پرسپولیسی شد
رایزنی اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات
بدرقه 10میلیونی رهبر شهید در عراق
بخشودگی 100درصدی جرایم مالیاتی تا 30 تیر
پرداخت سود سپرده‌های بانکی با رفع اختلال‌
جزئیات جدید بیمه سلامت/ کدام دهک ها رایگان شدند؟+ اعلام نرخ سایر دهک‌ها
این آمار فقط یک عدد نیست؛ یک هشدار است
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 | شوک بزرگ به استقلال
نخست‌وزیر عراق: پس از پایان مهلت، سلاح در اختیار دولت خواهد بود
اصابت 10موشک بالستیک به مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا