×
اقتصادی
شناسه خبر : 40372
تاریخ انتشار : شنبه 1398/10/28 ساعت 17:33

رئیس جمهور: در سال 97 و 98 اگر توطئه آمریکا نبود درآمد نفت ایران‌ 100 میلیارد دلار بیشتر بود

رئیس جمهور با بیان اینکه حرکت جدی برای توسعه کشور در دولت آغاز شده است، گفت: اگر توطئه آمریکا نبود درآمد نفت ایران در سال 97 و 98،‌ 100 میلیارد دلار بیشتر بود.

 به گزارش نورنیوز- استانها اردبیل نظرات رئیس جمهور: در سال 97 و 98 اگر توطئه آمریکا نبود درآمد نفت ایران‌ 100 میلیارد دلار بیشتر بود از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین ‌حسن روحانی ظهر امروز ‌در آیین افتتاح طرح‌های صنعت آب استان اردبیل با تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب کبری(س) اظهار داشت: همواره یاد و نام و قهرمانی‌های آن حضرت در صحنه کربلا برای همه زنان و مردان مسلمان و آزادیخواهان جهان الگویی مهم بوده است.

وی ‌با تبریک روز پرستار به همه تلاشگران این عرصه افزود: پرستاران همواره برای وفاق مردم و کاهش آلام و درد افرادی که دچار مشکلات هستند تلاش می‌کنند ارزش کار آنان با تقدیر زبانی و بیانی و حتی کمک‌های مالی امکان‌پذیر نیست، چرا که آنها کار بزرگی انجام می‌دهند. ‌روحانی ‌آغاز سال جدید میلادی را به همه مسیحیان جهان به ویژه مسیحیان ایران تبریک گفت و حضور در استان اردبیل و شهرستان مشکین‌شهر را افتخاری برای مسئولان دولت برشمرد و تصریح کرد: سالیان طولانی با بزرگان این دیار آشنایی داشته‌ام.

مرحوم آیت‌الله موسوی اردبیلی همواره شخصیتی با برکت و مفید برای این جامعه و مردم استان اردبیل و نیز برای حوزه‌های علمیه و انقلاب اسلامی بوده‌اند. رئیس جمهور افزود: ایشان پس از انقلاب به عنوان مرجع در حوزه‌های علمیه استادی بزرگ برای طلاب فعالیت‌های درخشانی داشته‌اند. ‌روحانی با گرامیداشت یاد آیت‌الله مشکینی، گفت: ایشان به حق استاد اخلاق بودند و من از سال‌های اولیه که در قم حضور داشتم یعنی از سال 1340 در محضر ایشان از درس اخلاق و بعدها از درس تفسیر وی استفاده کردم.

رئیس جمهور ادامه داد: آیت الله مشکینی در مجلس خبرگان رهبری جزو شخصیت‌هایی بود که همواره با اصرار برای حضور در این مجلس کاندیدا می‌شدند و همواره به اتفاق آراء ریاست مجلس خبرگان رهبری را برعهده داشتند. این شخصیت فرهیخته بزرگ، عالم، اصولی و مفسر با اخلاق نیکوی خود هم با زبان و هم با اخلاق برای دیگران درس‌آموزی داشتند. وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هر وقت آنها از نقطه‌ای که توطئه را آغاز کردند، بازگردند ما نیز آماده‌ایم. باید از آن تعهداتی که زیر پا گذاشتند به نقطه اول برگردند و بگویند که نسبت به ملت ایران اشتباه کرده اند.

وی با اشاره به اینکه امروز در شرایط سخت تحریم قرار داریم، گفت: اگر توطئه آمریکا علیه ملت ایران نبود، درآمد نفت کشور در این 2 سال حدود 100 میلیارد دلار از آنچه امروز حاصل می‌شود، بیشتر بود. کما اینکه علاوه بر آن می‌توانستیم 100 میلیارد دلار نیز اعتبار دریافت کنیم و این در حالی است که تا پیش از تحریم آمریکا، حدود 60 میلیارد دلار اعتبار آماده ورود به کشور بود. ‌روحانی خطاب به دشمنان ملت ایران، گفت: شما، ملت و حکومتی برتر از ملت و حکومت ایران نیستید؛ ما به ملت شما احترام می‌گذاریم و نسبت به حکومت شما شدیداً معترضیم اما می‌گوییم که راه بازگشت وجود دارد. رئیس جمهور تصریح کرد: با وجود همه این شرایط ملت ایران ملتی پرنشاط و باامید است و تا روزی که این روحیه وجود دارد ، شکست نخورده و پله، پله راه خود را ادامه می‌دهیم.

‌روحانی با اشاره به افتتاح طرح‌های آب، سدسازی، کانال‌کشی و زهکشی و اینکه در مجموع برای طرح‌های آب و برق استان اردبیل 380 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته، خاطر نشان کرد: این نشان می‌دهد که علیرغم تحریم‌ها مسیر توسعه را ادامه می‌دهیم. وی همچنین افتتاح پروژه‌های گوناگون در استان اردبیل و در سراسر کشور را به معنای حرکت ارزشمند برای توسعه کشور عنوان کرد و گفت: آب و برق را تنها نمی‌توان با توسعه گره زد بلکه با حیات و زندگی مردم مرتبط است. رئیس جمهور پویش #هرهفته الفب_ایران را برای کشور پربرکت دانست و گفت: اینکه قرار است در 6 ماه 227 طرح و پروژه در کشور افتتاح شود که تا امروز حدود 90 طرح به بهره‌برداری رسیده، افتخار است. ‌روحانی با بیان اینکه به همه خدمتگزاران، تلاشگران و مسئولانی که برای رفاه مردم تلاش می‌کنند، تا کشور را آبادتر شود، افتخار می‌کنیم، گفت: خدمت به ملت ایران و مردم ولایتمدار استان اردبیل ارزشمند است.

رئیس جمهور استان اردبیل را مرکز صنعتی، علمی و گردشگری در ایران عنوان کرد و گفت: آبادانی ایران بسیار حائز اهمیت است و ان‌شاء الله استان اردبیل با تلاش مسئولان به مرکز سلامت هم برای مردم این منطقه و هم برای مردم کشورهای اطراف تبدیل خواهد شد. ‌روحانی آمار و ارقام اعلام شده توسط مسئولان در مسیر توسعه و آبادانی این استان را افتخارآمیز دانست و گفت: تلاش یک ملت در مسیر توسعه موضوعی مهم است و درست است که در آسیا کشوری مثل چین وجود دارد که آمار و ارقام طرح‌های آن براساس جمعیت یک میلیاردی آن رقم‌هایی بزرگ است، اما در مجموع تلاش آنها در مسیر توسعه برای ما درس‌آموز است.

رئیس جمهور ادامه داد: در ایران به جای اینکه تلاش‌مان در مسیر توسعه بیشتر باشد، به دعواها، نزاع‌ها و رقابت‌های بی‌ثمر افتاده‌ایم. البته رقابتی که پایانش برای مردم مفید باشد، خوب است، اما مدام گله‌گذاری و رقابت بی‌ثمر فایده‌ای ندارد. ‌روحانی تأکید کرد: مردم به ما رأی دادند و ما را در مسئولیتی نشاندند و از ما تلاش، کار و ثمره رأی خود را می‌خواهند. رئیس جمهور گفت: مردم وقتی از رأی خود خوشحال می‌شوند که ببینند مسئولین در حال تلاش برای رقابت در خدمت هستند. ‌روحانی افزود: باید برای توسعه علم، دانش، اخلاق و آبادانی ایران تلاش کنیم. رئیس جمهوردر ادامه با بیان اینکه به گفته استاندار اردبیل میزان گردشگر در شهرستان مشگین‌شهر افزایش یافته و از 300 هزار به بیش از یک میلیون نفر رسیده است، افزود:

اینکه بتوانیم جاذبه‌های گردشگری را در استان افزایش دهیم و مناظر تفریحی و دیدنی را برای بازدید مردم مهیا کنیم، مهم است. ‌روحانی سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بخش گردشگری را عاملی مهم در افزایش اشتغال در این بخش دانست و افزود: سدهایی که افتتاح می‌شود، علاوه بر تأمین آب مورد نیاز منطقه می‌تواند محلی برای جذب گردشگر باشد و وزارت نیرو با همکاری وزارت گردشگری می‌توانند با رعایت تمامی اصول زیست محیطی فضای مناسب برای استفاده گردشگران در این مناطق را فراهم کنند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(2) - گوام(0) در مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا + گل دوم
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
X
آگهی تبلیغاتی