×
فرهنگی
شناسه خبر : 40346
تاریخ انتشار : شنبه 1398/10/28 ساعت 13:14

روحانی در جمع مردم روستای سیل‌زده کلانی:

در کنار مردم مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان هستیم

رئیس‌جمهور پس از بازدید از مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان و شهرستان چابهار، با حضور در میان مردم روستای کلانی از بخش دشتیاری شهرستان چابهار، تاکید کرد: مطمئن باشید دولت و همه ما در کنار شما هستیم، مشکلات شما را حل خواهیم کرد و شما را فراموش نمی‌کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی با بیان اینکه خوشحالم که امروز به همراه جمعی از وزیران و مسئولان در خدمت شما هستیم، گفت: شما مرزبانان عزیز کشور ایران هستید که در یک روستا کنار مرز کشور دوست، پاکستان قرار گرفته‌اید و امروز بخاطر سیل‌زدگی دچار مشکل شده‌اید.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه باران به عنوان رحمت الهی هم نعمت بزرگی است و هم برخی اوقات مشکلاتی بوجود می‌آورد، گفت: متأسفانه در باران اخیر مشکلاتی برای مردم منطقه پیش آمده، خانه‌ها را آب گرفته و راه‌های ارتباطی و مسیرهای رفت و آمدهای مردم دچار مشکل شده و اموال آنها از بین رفته است.

روحانی با بیان اینکه بازسازی ویرانی‌ها و درمان مصدومان احتمالی و جبران خسارت‌ها، اقدامات فوری است که باید انجام گیرد، گفت: خوشبختانه سازمان هواشناسی قبل از آغاز بارش‌ها پیش‌بینی کرده و هشدار و اخطار لازم را داده بود که این بسیار مهم است و موجب شده که ما خسارت جانی در این سیل نداشته باشیم و خسارت های نیز مالی قابل جبران است.

رئیس جمهور با قدردانی و تشکر از سازمان هواشناسی بخاطر پیش‌بینی سیل، گفت: از هواشناسی می‌خواهیم که این روند ادامه و اطلاع‌رسانی به موقع ادامه داشته باشد.

روحانی با بیان اینکه این حادثه باعث می‌شود که بسیاری از طرح‌ها و پروژه‌هایی که باید در استان انجام شود با جدیت و تلاش بیشتری پیگیری شود، گفت: در مسیر بازدید از مناطق سیل‌زده وزیران راه، نیرو و کشور توضیح دادند که در این منطقه نیاز به ساخت پل‌هایی است و جاده‌های ویران شده باید ترمیم و بازسازی شود که این اقدامات با جدیت پیگیری خواهد شد.

رئیس جمهور با اشاره به گزارش وزیر نیرو در مسیر بازدید در این مناطق، گفت: خوشبختانه برق روستاها وصل شده و البته مردم این روستاهای سیل زده همچنان با مشکلاتی مواجه هستند که رسیدگی و رفع خواهد شد.

روحانی با تأکید بر اینکه همه مسایل و مشکلات شما را بررسی و رفع خواهیم کرد، گفت: همه در کنار هم برای رفع مشکلات تلاش می‌کنیم و در شادی و غم در کنار هم هستیم.

رئیس جمهور افزود: مردم ما در مقابل توطئه دشمنان و صهیونیست‌ها که سردار دل‌های ما را ترور کردند، با شجاعت و مقاومت اتحاد خود را نشان دادند. سردار سلیمانی سال‌ها برای امنیت این استان، کل کشور و کشورهای همسایه خدمت کرده و مردم ما قدردان این سردار دلاور بودند. مردم همچنین در سانحه دردناک سقوط هواپیما هم غم و اندوه خود را نشان دادند و همچنین وقتی از وقوع سیل در استان سیستان و بلوچستان مطلع شدند، همه بسیج شدند از سپاه و ارتش و امدادگران و بسیج و همه مردم برای کمک به صحنه آمدند.

روحانی با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان سال‌هاست که سختی و رنج کشیده، گفت: باید این سختی‌ها جبران شود. کارهای خوبی برای توسعه استان شده و من 25 سال پیش که همراه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای افتتاح سد پیشین به این منطقه آمدم، امروز سدهای دیگری هم در استان ساخته شده است و به گفته استاندار یکی از این سدها 85 درصد پیشرفت داشته است.

رئیس جمهور با بیان اینکه این حادثه باعث می‌شود، تکمیل بسیاری از طرح‌های توسعه استان تسریع شود، گفت: درست است که سیل برای شما مشکل ایجاد کرد، اما در آینده برای این استان منشأ خیر خواهد شد.

روحانی افزود: سیستان و بلوچستان در دولت تدبیر و امید در سطح جهان جایگاه دیگری پیدا کرده است و امروز چابهار برای بسیاری از کشورها مرکز تردد و حمل و نقل شده است.

ادامه دارد ...


خبرگزاری ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حزب‌الله لبنان: تجاوز به هیأت حماس جنایتی بی‌پرده و غیرقابل توجیه است
عفو رهبری شامل حال تتلو شده است؟/ وکیل تتلو پاسخ داد
نخست‌وزیر جدید فرانسه منصوب شد
قطر: حمله اسرائیل به دوحه مذاکرات آتش‌بس را به شکست کشاند
محکومیت حمله به دوحه توسط نخست‌وزیر انگلیس
عضو حماس: ما برای مقابله قاطعانه با اشغالگران آمادگی کامل داریم
جدول گروه I مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 آسیا با صعود و صدرنشینی ایران
گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور با امیر قطر
وزارت خارجه قطر: از حمله اسرائیل به دوحه اطلاعی نداشتیم/شکایت قطر از اسرائیل
آغاز به‌کار حساب رسمی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زبان چینی در شبکه ایکس
زیاده گویی نتانیاهو بعد از حمله به دوحه
انصارالله: آمریکا تنها به اسرائیل وفادار است، نه هیچ کشور دیگری
پزشکیان: جامعه امروز تشنه اخلاق، عدالت و کرامت انسانی است
انگلیس(3) - صربستان (0) | دیدار حساس ستاره های انگلیس مقابل صربستان
پرتغال (2) - مجارستان (1) | پرتغال پر از ستاره در مقابل حریف خود
عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد
گروسی خبر داد؛ توافق جدید بین ایران و آژانس اتمی امضا شد
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 18 شهریور 1404
وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آژانس به توافق دست یافتند
ایران حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به دوحه را شدیدا محکوم کرد
سخنگوی وزارت خارجه از نهایی شدن تفاهم ایران و آژانس خبر داد
دیدار عراقچی با رئیس‌ جمهور مصر
قدومی: طرح ترور سران حماس در دوحه ناکام ماند
حمله موشکی جدید یمن به عمق سرزمین‌های اشغالی؛ افزایش تنش در منطقه
مکرون: حمله اسرائیل به قطر اقدام تروریستی است
پزشکیان: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست و هر تلاش دیپلماسی را نابود می‌کند
حماس: اسرائیل با حمله به دوحه، تیم مذاکره‌کننده ما را هدف گرفت
رئیس جمهور مولداوی: اتحاد با اروپا راه ایستادگی مقابل روسیه است
تصاویر 5 شهید امروز حماس که از اعضای اداری این جنبش در قطر بودند
یک مامور پلیس در خوزستان به شهادت رسید
دعوت مردم پاکستان به تظاهرات گسترده ضد اسرائیلی
لحظه اعلام خبر عفو رهبری به زندانی ها + فیلم
میدان هفتم تیر میزبان جشن میلاد پیامبر رحمت
تیم امید با این ترکیب به دنبال صعود مستقیم به جام ملت‌ها می رود
هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند
ایران 3-2 امارات | صعود ایران به عنوان صدرنشین به جام ملت‌های آسیا + خلاصه بازی
قیمت نفت در پی تجاوز اسرائیل به قطر بالا رفت
پیامبر رحمت؛ میراثی فراتر از زمان
ترافیک فوق سنگین جاده‌های شمال
ستاره تیم ملی فوتبال آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی موضع گرفت
علت شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش ارم چه بود؟
واکنش رسمی عراق به حمله اسرائیل به دوحه
فرصت عالی برای بخشودگی جرایم مالیاتی اصناف و صاحبان مشاغل
درباره حمله به قطر!
جزییات آتش سوزی فروشگاه چسب در اصفهان + فیلم
واکنش محتاطانه کاخ سفید به حمله اسرائیل به قطر
نورنما | عید میلاد رسول خاتم (ص) و امام جعفر صادق (ع)مبارک‌باد
خشم خیابانی در نپال: معترضان ساختمان تلویزیون را هدف قرار دادند + فیلم
سازمان ملل حمله اسرائیل به قطر را شدیداً محکوم کرد
از میز آتش‌بس تا آسمان خونین دوحه؛ پایان دیپلماسی
X
آگهی تبلیغاتی