×
سیاسی
شناسه خبر : 40291
تاریخ انتشار : جمعه 1398/10/27 ساعت 17:55
آلمان: اروپا در پروژه فشار حداکثری ترامپ علیه ایران مشارکت نمی‌کند

آلمان: اروپا در پروژه فشار حداکثری ترامپ علیه ایران مشارکت نمی‌کند

ساعت 24 -وزیر دفاع آلمان به صورت غیر مستقیم تهدیدهای آمریکا علیه اروپا برای خروج از برجام را تایید کرده و سیاست فشار حداکثری واشنگتن بر ایران را رد کرد.

به گزارش نورنیوز به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، "آنگرت کرامپ-کارن بائر"، وزیر دفاع آلمان که روز گذشته (پنج شنبه) به لندن سفر کرده بود با "بن والاس"، همتای انگلیسی خود دیدار و گفتگو کرد. همکاری های سیاسی-امنیتی بین بروکسل-لندن بعد از برگزیت از موضوعاتی بود که این دو مقام اروپایی درباره آن بحث و گفتگو کردند.

وزیر دفاع آلمان در سفر به لندن همچنین با وزیر امور خارجه این کشور درباره موضوعاتی مانند تحولات ایران و عراق گفتگو کرد. "کارن بائر" تاکید کرد که برلین منتظر دریافت پاسخی از طرف بغداد درباره لزوم عقب نشینی نیروهای بین المللی از این کشور است. وی در عین حال از آمادگی کشورش برای ادامه کمک‌ها به عراق خبر داد. کارن بائر همچنین در لندن در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا آلمان در اقدام خود برای فعال سازی مکانیسم حل اختلافات در برجام تحت فشار و تهدید آمریکا قرار گرفته است، پاسخ جسته و گریخته‌ای داده و البته وجود این گونه تهدیدها از طرف ترامپ را تایید کرد.

به این ترتیب وی به شکل غیر مستقیم گزارش "واشنگتن پست" در باره تهدید ترامپ به تحریم تجاری سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و بریتانیا را تأیید کرد. وی در پاسخ به خبرنگاری که در این باره سوال کرده بود، گفت: «این موضوع به نسبت آن‌که شما آن را چطور تفسیر کنید یک بحث یا یک تهدید تلقی می‌شود.» آلمان، فرانسه و انگلیس روز سه‌شنبه گذشته با انتشار بیانیه‌ای از فعال کردن ساز و کار حل اختلاف در برجام به بهانه نقض این توافق از طرف ایران خبر دادند.

فعال شدن این ساز و کار گام نخست فعال شدن "مکانیسم ماشه" محسوب می‌شود که می‌تواند در صورت نرسیدن طرفین به توافق، پرونده را به شورای امنیت کشانده و باعث بازگشت خودکار تمامی تحریم‌های بین‌المللی در نظر گرفته شده در قطعنامه‌های پیشین سازمان ملل علیه ایران شود. وزیر دفاع آلمان همچنین در لندن مدعی شد که اتحادیه اروپا بخشی از میدان مبارزه فشار حداکثری آمریکا علیه ایران نبوده و به وظایف خود در این مناقشات عمل می‌کند. وی همچنین به مسئله برگزیت پرداخته و از یک مشارکت ممتاز با انگلیس در پروژه های تسلیحاتی بعد از برگزیت سخن گفت.

وی این طور توضیح داد که این بدین مفهوم است که بعد از برگزیت، انگلیس از برنامه های تسلیحاتی اتحادیه اروپا مستثنی نخواهد شد، چرا که هیچ گونه مقررات منطقی برای کشور ثالث در این باره وجود ندارد. با خروج انگلیس از اتحادیه اروپا ، لندن دسترسی به بسیاری از پروژه های تسلیحاتی اروپا را از دست خواهد داد و در حال حاضر کشورهای اروپایی در این باره با هم گفتگو می کنند که آیا و چگونه لندن بعد از برگزیت در این پروژه ها مشارکت خواهد داشت. وزیر دفاع آلمان تاکید کرد که اروپا باید انگلیس را در این همکاری ها به عنوان یک کشور ثالث و البته شریک ممتاز بپذیرد.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
اگر ریزش مو دارید این گزارش را بخوانید؛ معرفی 6 روغن مناسب رشد مو
آیا دود سیگار الکترونیکی هم خطرناک است؟
نجات جان هزاران نفر فقط با یک تغییر کوچک
رانندگی هوش مصنوعی روی مریخ
صدای «فَک» را جدی بگیرید
قوی‌ترین سلاح مقابله با آرتروز چیست؟
تاکید السودانی بر تعهد به ممانعت از تشدید درگیری‌ها و اولویت دادن به گفت‌وگو
کشته شدن 133 تروریست در 48 ساعت گذشته در ایالت بلوچستان
جهاد اسلامی: دولت آمریکا مسئول مستقیم جنایات در غزه است
مصر نقض آتش‌بس در غزه را محکوم کرد
برافراشتن پرچم رژیم‌ صهیونیستی و تصاویر نتانیاهو در تجمع دروزی‌ها در السویداء
استارمر: روابط دفاعی با ژاپن را تقویت می‌کنیم
اعزام 8 دوومیدانی‌کار به مسابقات داخل سالن قهرمانی آسیا
دستگیری 21 نفر از عوامل اصلی شعارنویسی در اغتشاشات یزد
واکنش فراجا به بیانیه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
کدام کشور اروپایی بیشترین تجارت را با ایران دارد؟
تصمیم ماسک به یکپارچه‌سازی امپراتوری تجاری خود
ورود پهپادهای انتحاری به ارتش آلمان
سفیر ایران در بغداد: تصمیم‌گیری درباره انتخاب نخست‌وزیر عراق موضوعی داخلی است
مشاور نخست وزیر سودان: امارات در حال هدایت خطرناک ترین پروژه علیه منطقه است
وزیر دفاع آلمان: روسیه قصدی برای پایان دادن به جنگ ندارد
ریاست جمهوری مصر از تماس تلفنی پزشکیان و السیسی خبر داد
چگونه موشک‌های شلیک‌نشده ایران، تل‌آویو را بی قرار و واشنگتن را مردد کرده‌اند؟
حماس دروغ‌های اشغالگران برای توجیه کشتار در غزه را محکوم کرد
پاسخ قاطع چارچوب هماهنگی به دخالت ترامپ: مالکی نامزد نهایی نخست وزیری عراق است
رونمایی از زرادخانه موشکی عظیم عراق
سفر وزیر خارجه قطر در راه تهران
علی‌اف در تماس با پزشکیان: برای کمک به تنش‌زدایی در منطقه آماده‌ایم
وال استریت ژورنال: ترامپ درباره ایران با چالش مواجه شده است
پزشکیان: اطمینان داریم در اجرای طرح اصلاح نظام یارانه‌ای اشتباه نکرده‌ایم
واکنش عراقچی به حضور نیروهای بیگانه در‌ خلیج فارس
ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است
قطر نقض مکرر آتش‌بس در غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
هشدار صریح جبهه پشتیبانی سایبری به دشمنان ایران
شایعه‌سازها پیرامون بازیکنان تیم ملی فوتبال تکذیب شد
نتانیاهو به آمریکا سفر می‌کند
صرافی‌های ایرانی ارز دیجیتال تحریم شدند؟
لاریجانی: شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است
اسرائیل خواهان تبدیل سوریه به یک کشور فدرال است
درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت
سیستم انرژی اوکراین در آستانه فروپاشی کامل است
ویتکاف، دیدارش با فرستاده پوتین را سازنده اعلام کرد
هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است
وحشت در سرزمین‌های اشتغالی از پاسخ ایران به هر اقدام نظامی آمریکا
اعلام سامانه جایگزین جامع روابط کار+ لینک
افزایش واردات گوشت قرمز طی روزهای آتی/ قیمت گوشت کاهش می‌یابد؟
اعلام جزئیات حمایت مالیاتی دولت از اصناف و بازار
نمایشگاه گردشگری تهران به تعویق افتاد
دستگیری عامل شهادت علی فیروزی جوشقان
غیبت دانشجویان در امتحانات ترم جاری بدون ارائه مستندات موجه است