×
سیاسی
شناسه خبر : 40276
تاریخ انتشار : جمعه 1398/10/27 ساعت 13:56
بازتاب جهانی خطبه‌های رهبر معظم انقلاب در نمازجمعه تهران

بازتاب جهانی خطبه‌های رهبر معظم انقلاب در نمازجمعه تهران

بیشتر رسانه‌های مهم جهان خطبه‌های رهبر معظم انقلاب در نمازجمعه تهران را پوشش داده و اقدام به پخش زنده این مراسم کردند.

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس ضمن پوشش لحظه به لحظه نماز جمعه امروز تهران نوشت: رهبر عالی ایران که برای نخستین بار پس از سال ۲۰۱۲ نماز جمعه تهران را برپا می کرد گفت که رئیس جمهور دونالد ترامپ دلقکی است که تنها به حمایت از مردم ایران تظاهر می کند. آیت الله خامنه ای حمله به پایگاه‌های آمریکایی، ضربه‌ای به وجهه آمریکا دانست.

خبرگزاری انگلیسی رویترز اعلام کرد، آیت الله "علی خامنه ای"، رهبر عالی ایران، در خطبه های نماز جمعه این هفته تهران گفتند، حملات موشکی ایران به مواضع آمریکا در عراق "سیلی به صورت" آمریکا و نشان دهنده حمایت الهی از جمهوری اسلامی است.

بر اساس این گزارش، آیت الله خامنه ای خاطر نشان کردند: این که ایران این قدرت و توان روحی را دارد که به یک قدرت متکبر زورگوی عالم این گونه سیلی بزند، نشان دهنده دست قدرت الهی و "ایام الله" است.

روزنامه نیویورک تایمز با هزاران نفر خواندن نمازگزاران امروز نوشت که این مراسم به گونه ای طرح ریزی شده بود تا تصویری از قدرت و اتحاد نمایش دهد. این روزنامه آمریکایی افزود: یک بنر از هواپیمای (اوکراینی) در میان تصاویر بزرگ ژنرال سلیمانی آویزان شده بود، پرچم های آمریکا روی زمین پهن شده و سربازان تصاویر سلیمانی و سربندهای الله اکبر را بین شرکت کنندگان توزیع می کردند.

خبرگزاری فرانسه نیز در بازتاب نمازجمعه امروز به نقل از رهبر انقلاب خواهان آن شد که "تراژدی تلخ" سقوط هواپیمای اوکراینی سایه بر ایثار سردار سلیمانی نیاندازد.
 

تارنمای شبکه اقتصادی بلومبرگ و نشریان آلمانی فوکوس و اشپیگل نیز به پوشش این مراسم پرداختند.

تارنمای شبکه اقتصادی آمریکایی سی ان بی سی نیز به نقل از رهبر انقلاب نوشت که آمریکا ماهیت تروریستی خود را در ترور فرمانده نیروی قدس نشان داد و این ترور مایه ننگ دولت آمریکا است.

خبرگزاری روس اسپوتنیک، پرس اسوسییشن انگلیس و شبکه خبری سی ان ان نیز در گزارش هایی به پوشش مراسم امروز پرداختند.

شبکه خبری العربیه نوشت: (آیت الله) علی خامنه ای رهبر عالی ایران روز جمعه در اولین خطبه نماز جمعه پس از سال ۲۰۱۲ (۱۳۹۰) گفت، روزی که ایران به مواضع آمریکا در عراق حمله کرد، "روز خدا(یوم الله) " و "ضربه ای به وجهه آمریکا" بود.

رهبر عالی ایران همچنین افزود اعتراضات در ایران بخاطر حمله به هواپیمای اوکراینی با هدف به حاشیه بردن ترور سردار سلیمانی بوده است.  

این شبکه سعودی ادامه داد: رهبر عالی ایران ترور سلیمانی را یک رسوایی برای دولت آمریکا خواند و افزود که میلیون ها نفر در ایران و هزاران نفر در عراق پس از ترور سردار سلیمانی عزاداری کردند.  

به نوشته العربیه، (آیت الله) خامنه ای گفت: دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا یک دلقک است که وانمود به حمایت از ایرانی ها می کند اما به آنان خیانت می کند.

العربیه ادامه داد: سخنرانی رهبر ایران در بحبوحه سقوط اتفاقی هواپیمای مسافربری اوکراینی و افزایش تنش ها با آمریکا انجام شد. وی آخرین خطبه خود را در فوریه ۲۰۱۲ (بهمن ماه ۹۰) انجام داد درحالیکه اسرائیل را یک غده سرطانی خواند و وعده حمایت از مقابله گران با اسرائیل را داد. رهبر ایران نسبت به حملات آمریکا به ایران بخاطر برنامه هسته ای هشدار داد و گفت آمریکا ۱۰ برابر خسارت خواهد داد.  

الجزیره هم به نقل از رهبر انقلاب نوشت: سیلی سپاه به آمریکا ضربه به هیبت ابرقدرتی آمریکا بود.

خطبه‌های رهبر انقلاب در نماز جمعه تهران در شبکه «تی. آر. تی» ترکیه هم بازتاب داشت این شبکه به نقل مقام معظم رهبری اعلام کرد آن روزی هم که موشک‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پایگاه آمریکایی را در هم کوبید و آن روز یکی از ایام‌الله است.

 ایت الله خامنه ای افزود:  ایران این قدرت را دارد که به یک قدرت متکبر زورگوی عالم این جور سیلی بزند، این نشان‌دهنده دست قدرت الهی است.

بارتاب خطبه‌های رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آسیایی

«شینهوا» خبرگزاری رسمی چین هم در گزارشی ضمن بازتاب سخنان آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در نماز جمعه امروز تهران به نقل از رهبری نوشت ترور سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده سپاه قدس ایران "عمل ناجوانمردانه" ای بود که به اعتبار آمریکا آسیب رساند.

گزارش می افزاید رهبر ایران تاکید کردند آمریکایی ها نتوانستند در میدان نبرد با سردار سلیمانی روبرو شوند به همین دلیل مجبور شدند او را مخفیانه و پنهانی به شهادت برسانند.

رهبر ایران بیان کردند شلیک موشک های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به پایگاه های ایالات متحده در عراق، واکنشی به شهادت سردار سلیمانی و ضربه ای بزرگ به هیبت آمریکا بود.

شینهوا می افزاید رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در بخش دیگری از بیانات امروزشان از اقدام اخیر انگلیس، فرانسه و آلمان برای فعال کردن مکانیزم حل اختلاف در توافق هسته ای ۲۰۱۵ با ایران انتقاد کردند.

رهبر ایران تاکید کردند مقامات ایران نباید در مذاکرات هسته ای به این کشورهای اروپایی اعتماد کنند زیرا مذاکرات آنها با فریب همراه است این دولت های حقیر در انتظار به زانو در آوردن ملت ایران هستند اما کوچک تر از آنند که ایران را به زانو در آورند.

مقام معظم رهبری با اشاره به سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین از مقامات ایران خواستند در مورد این سانحه دردناک تحقیق کنند و ضمن تسلیت به خانواده های قربانیان افزودند لازم است از تکرار چنین حوادث فاجعه آمیز جلوگیری شود.

سایر رسانه های چین از جمله «سی جی تی ان» تلویزیون انگلیسی زبان چین، «سی سی تی وی» تلویریون دولتی چین و رسانه های دیگر مانند گلوبال تایمز، چاینا دیلی و پیپل دیلی هم به بازتاب بیاناتات مقام رهبری در نماز جمعه امروز پرداختند.

 این شبکه نوشت که  رهبر ایران در مورد حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی گفت این حادثه تلخی بود که دل ما را به معنای حقیقی کلمه سوزاند.

روزنامه انگلیسی زبان «داون»  پاکستان به نقل از اظھارات حضرت آیت الله خامنه ای در نماز جمعه تھران نوشت: رھبر عالی ایران به پاسخ کوبنده سپاه پاسداران به حمله آمریکا و ترور سردار قاسم سلیمانی اشاره کرد و حادثه سقوط ھواپیمای اوکراینی را نیز تلخ دانست.

در این گزارش به نقل از مقام معظم رھبری آمده است: همان اندازه که مردم ایران از حادثه هواپیما غصه خوردن دشمنان آنان خوشحال شدند.

داون نوشت: حضرت آیت الله خامنه ای گفت که غربی ھا خیلی ضعیف تر ھستند که بتوانند ایرانیان را به زانو درآورند. ایران مایل به مذاکره است اما نه با آمریکا.


خبرگزاری ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
موج 40 عملیات وعده صادق4 علیه بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
قطر مدعی شد: اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به ایران را نداده‌ایم
محسن چاوشی «حسبی‌الله» را منتشر کرد+صوت
تایید خبر سپاه درباره تلفات سنگین آمریکا در کویت توسط سی‌بی‌اس