×
فرهنگی
شناسه خبر : 40176
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/10/26 ساعت 10:49
تقدیر دبیر شورای عالی امنیت ملی و مشاور رهبری از معلم آبادانی

تقدیر دبیر شورای عالی امنیت ملی و مشاور رهبری از معلم آبادانی

مریم امیری نژاد معلم پایه اول ابتدایی مدرسه کمال الملک آبادان با سه سال سابقه و ابتکار در شیوه تدریس، عصر چهارشنبه با حضور نماینده دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و مشاور رهبری در این دبستان، مورد تقدیر قرار گرفت. این معلم حق التدریسی و فرزند شهید، با ایجاد فضایی متفاوت در کلاس درس خود، از دانش آموزانش خواسته که با لباس های محلی و اقوام خود سر کلاس حاضر شوند.

به گزارش نورنیوز، مریم امیری نژاد معلم پایه اول ابتدایی مدرسه کمال الملک آبادان با سه سال سابقه و ابتکار در شیوه تدریس، عصر چهارشنبه با حضور نماینده دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و مشاور رهبری در این دبستان، مورد تقدیر قرار گرفت. این معلم حق التدریسی و فرزند شهید، با ایجاد فضایی متفاوت در کلاس درس خود، از دانش آموزانش خواسته که با لباس های محلی و اقوام خود سر کلاس حاضر شوند.

امیری نژاد همچنین با خلاقیت در شیوه تدریسش، زمینه را برای اتحاد، همدلی و فضای صمیمی در مدرسه ایجاد کرده و توانسته از طریق پوشش لباس محلی دانش آموزان اقوام مختلف، آن ها را با تنوع قومیتی در کشور آشنا کند و زمینه همگرایی، وحدت و انسجام اقوام را از سنین پایین به دانش آموزان آموزش دهد. این آموزگار خلاق و مبتکر، توانسته است با این ترکیب خلاقانه زمینه را برای فراگیری موثر دانش آموزان نیز فراهم سازد. بیشتر بخوانید: خدمات جهادی سازمان منطقه آزاد اروند به شهر اروندکنار قابل تقدیر است دستیار و مشاور عالی رهبری به منطقه آزاد اروند سفر کرد در همین راستا با اطلاع امیر دریابان علی شمخانی از ابتکار این معلم آبادانی، عصر روز گذشته(چهارشنبه) فرستاده ایشان با حضور در مدرسه کمال الملک، لوح تقدیر و هدیه دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و مشاور رهبری را به این معلم آبادانی با ذوق تقدیم کرد.

در متن تقدیر نامه دبیر شورای عالی امنیت ملی خطاب به مریم امیری نژاد آمده است: آنچه از بن جان می آید آن است که از صمیم قلب از تلاش صادقانه و کوشش خالصانه شما در راستای معرفی خلاقانه ی اقوام ایران بزرگ و هدایت و ارشاد این نسل سرافراز، تقدیر و تجلیل نمایم و صمیمانه ترین سپاس های خود را به شما فرزانه ی عاشقی که شمع وجود گرانقدر خویش را در طبق اخلاص نهاده و نهال نوپای امروز را به امید فردایی شکوفاتر با عصاره جان آبیاری می نمایید، نثارتان کنم. این تقدیر با حضور معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش آبادان و مدیر و معلمان این مدرسه ابتدایی انجام شد.

لازم به ذکر است که با احداث پالایشگاه آبادان و توسعه بنادر و صنعت در این شهرستان، ضمن حضور و همزیستی مسالمت آمیز اقلیت های مذهبی و خارجی، خانواده هایی از اقوام مختلف سراسر ایران نیز با رونق اشتغال در این شهرستان به آبادان مهاجرت کرده و ساکن شدند. اکثر جمعیت آبادان را قوم عرب و لر و بوشهری ها تشکیل داده اند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قدردانی آیت الله علم الهدی از عملکرد دولت در طول جنگ
پزشکیان: همه مسئولان و مردم، خود را موظف به خدمتگزاری به ایثارگران بدانند
در سایه تعطیلی لیگ، تمرینات پرسپولیس ادامه دارد
اتحادیه عرب: خاورمیانه باید عاری از قدرت هسته‌ای باشد
واکنش معاون پزشکیان به بسته شدن دوباره تنگه هرمز
تبدیل طرفداران سرسخت رژیم صهیونیستی به منتقدان
روته: احتمال خروج آمریکا از ناتو کم است
کسب 2 سهمیه اضافی در سنگنوردی برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا
گزارش فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیا از اهداف سرنگون شده دشمن
وزارت اطلاعات: ارتش نقشی مؤثر در ناکامی جبهه متخاصم ایفا کرد
ترامپ: به‌نظر می‌رسد ایران دوباره قصد بستن تنگه هرمز را دارد
خوش خبری برای دانش‌بنیان‌ها؛ دو بسته حمایتی در راه است
روس‌اتم از ادامه همکاری‌های هسته‌ای با ایران خبر داد
عارف: توئیت‌های ترامپ بی‌ارزش است
نقض آتش‌بس در جنوب لبنان این بار تحت عنوان «خط زرد»!
نورنما | استعداد جوانان ایرانی دنیا را شگفت زده کرد!
دریابان شمخانی: اگر شهید نشی، میمیری + فیلم
توصیه یک شرکت معتبر نفتی به مردم آمریکا: کمتر رانندگی کنید
پزشکیان: ارتش و سپاه، دو بازوی توانمند اقتدار ملی‌اند
شکسته شدن رکورد چاپ پول در جهان
درگیری دوباره در تنگه هرمز
کساد شدن هتل‌های آمریکا در جام جهانی
نورنما | ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر مبارک باد
آیا اسرائیل وارد چرخه شکست‌های غیرقابل مهار شده است؟
فاکس نیوز: تنگه هرمز تحت کنترل کامل سپاه پاسداران است
چند کشتی پیش از دوباره انسداد تنگه هرمز خارج شدند؟
حمله به بیش از 40 نقطه نظامی- راهبردی رژیم صهیونیستی توسط ارتش
صدور دستور مرمت فوری آثار تاریخی آسیب‌دیده از جنگ
انتقاد داسیلوا از رویکرد جنگ‌طلبانه ترامپ
ممنوعیت ناگهانی صادرات فرآورده‌های نفتی در چین
اعلام نمایندگان احتمالی ایران در رقابت‌های آسیایی
جوزف عون به دنبال سلب اعتماد از دولت «نواف سلام»
سرایا القدس: آتش‌بس در لبنان نتیجه پایداری نیروهای مقاومت است
بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات پایان جنگ تحمیلی سوم
موج گسترده لغو پروازها درپی افزایش شدید هزینه‌ها
بروجردی: ایران بر مواضع خود پابرجاست
سرهنگ بازنشسته آمریکا: ایران به کشور اثرگذار تبدیل شده است
20 فروند کشتی در تنگه هرمز برگشت خوردند
آمریکا به دنبال استقرار مجدد نیروهای خود در عراق
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 29 فروردین 1405
کاهش قابل توجه چشم انداز رشد اقتصادی رژیم اسرائیل
حزب الله: لبنان از ایران تشکر نکرد!
توقیف اموال چند چهره شناخته‌شده به دستور مرجع قضایی
مدیریت بحران در فضای ابهام امنیتی شکننده
تعویق لیگ برتر؛ ادامه مسابقات پس از دیدارهای تیم ملی در جام جهانی
گفتگو به مثابه دفاع بر ساخت هویت ملی در شرایط بحران
فرودگاه امام(ره) در انتظار مجوز برای آغاز دوباره پروازها
رژیم حقوقی تنگه هرمز
بزرگ‌ترین نقطه قوت و ضعف ما
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 29 فروردین 1405 / ریزش سنگین بازار طلا