×
سیاسی
شناسه خبر : 40123
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/10/25 ساعت 16:19
سفیر انگلیس پس از آرایش در تجمعات غیر قانونی، تهران را ترک کرد

به گزارش نورنیوز:

سفیر انگلیس پس از آرایش در تجمعات غیر قانونی، تهران را ترک کرد

در حالی خبر خروج سفیر انگلستان از ایران امروز در رسانه ها منتشر شد که " مک ایر " طی روزهای گذشته و پس از انتشار بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح درباره خطای انسانی در سقوط هواپیمای اوکراین ، حواشی زیادی ایجاد کرده بود .

به گزارش نورنیوز _گروه بین الملل _ با تایید خطای انسانی توسط ایران در حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی ، اقشار مختلف جامعه ، واکنش های مختلفی به موضوع نشان دادند و خواستار روشن تر شدن ابعاد این موضوع شدند . پس از انتشار بیانیه ستادکل ،برخی تجمعات در دانشگاه های مختلف ، برای همدردی با هموطنان از دست رفته شکل گرفت هرچند ساعات اولیه روز شنبه ، شبکه های ضد انقلاب،از جمله شبکه بریتانیایی بی بی سی ، تلاش کردند که احساسات این افراد را تحریک کنند و جهت این تجمعات را از " سوگواری " به "ساختار شکنی" هدایت نمایند . در ساعات اولیه بعد از ظهر روز شنبه ، این تجمع ها با روندی آرام پیش رفت ، اما با رسیدن شب ، سمت و سوی شعار ها به سوی ساختار شکنی تغییر کرد .

ویدئوهایی از این ساختار شکنی ها نیز توسط برخی رسانه های خارجی نیز منتشر شد . فردای آن روز ، خبر بازداشت سفیر انگلیس ، " رابرت مک ایر " توسط نیروی انتظامی ، در حالی که مشغول فیلمبرداری از تجمعات مقابل دانشگاه امیرکبیربوده است ، منتشر شد. مک ایر به فاصله چند ساعت پس از دستگیری بدلیل مصونیت دیپلماتیک آزاد شد . پس از آزادی در توییتی با زبان فارسی ادعا کرد تنها برای همدردی در این تجمع شرکت کرده و پنج دقیقه پس از شروع شعار ها ، محل را ترک کرده و از این رو بازداشت او غیر قانونی بوده است .

وی همچنین خاطر نشان کرد: برای استفاده از ارایشگاه در منطقه برگزاری تجمعات حاضر شده است! اما با انتشار جزئیات واقعه توسط نیروی انتظامی و ویدئویی که حضور وی را در این تجمع نشان می داد،مشخص شد که ادعای او مطابق با واقعیت نبوده است . به گفته نیروی انتظامی او درحالی که از شعار های ساختار شکن تجمع کنندگان فیلمبرداری می کرده ، به صورت نامحسوس تحت نظر قرار گرفته و دستگیر شده است . عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه ، در واکنش به توییت" جوزپ بورل" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که نسبت به این موضوع ابراز نگرانی کرده و خواستار احترام کامل به کنوانسیون وین و کاهش تنش‌ها شده بود ،اعلام کرد : "مک ایر به عنوان یک فرد خارجی ناشناس در یک تجمع غیرقانونی دستگیر شد .

"وی همچنین گفت که در ابتدا برایش قابل باور نبوده که فرد دستگیر شده سفیر بریتانیا باشد وپس از صحبت تلفنی با او متقاعد شد. پس از این اقدام غیر قانونی و خلاف عرف سفیر انگلیس،جمعی از مردم کشورمان در اعتراض به این رفتار، روبروی سفارت انگلیس تجمع کردند . همچنین فردای روز دستگیری ، وی برای توضیحات به وزارت امور خارجه فراخوانده شد . امروز خبر هایی دال بر خروج مک ایر از ایران منتشر گردید که سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور صمن تایید این اخبار اعلام کرد که مک ایر به ایران باز می گردد. مک ایر از سال 96، به عنوان جانشین «نیکولاس هاپتون» سفیر بریتانیا در ایران شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد
آمار نماینده تهران درباره زندانیان مهریه نادرست است
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از سه‌شنبه
جدول لیگ ایران فوتبال در پایان مسابقات امروز
پایان بازی؛ پرسپولیس(1) - آلومینیوم (0)/پرسپولیس به صدر برگشت+ فیلم گل اول
ایران حمله در سیدنی را محکوم کرد
زلنسکی: از عضویت در ناتو منصرف شدیم
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی‌ارشد سال 1405 تمدید شد
پرداخت سود سهام عدالت 1403 منوط به پرداخت شرکت‌های سرمایه‌پذیر
ورود سامانه بارشی جدید از فردا/ هوای پایتخت 5 درجه سرد می‌شود
قتل هولناک کودک 13 ساله در چابهار؛ جسد پشت زندان پیدا شد/مثله‌ شدن جسد کودک صحت ندارد
انفجار پهپادی در لبنان؛ خودرویی هدف قرار گرفت
نخستین ارائه VoLTE در رومینگ بین‌الملل توسط همراه اول
نشست تهران و بازتعریف نقش همسایگان افغانستان
آماده‌باش تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر/اسکان اضطراری هزار حادثه‌دیده در برف و سیلاب
آماده‌باش در پایگاه‌های نظامی آمریکا در سوریه
جزئیات فروش 12 محصول ایران خودرو/ اختلاف قیمت از کارخانه تا بازار چقدر است؟
تل‌آویو استرالیا را به تشویق حملات ضدیهودی متهم کرد
ارتش لبنان ادعای تل‌آویو درباره وجود سلاح در یانوح را تکذیب کرد
ترامپ نوکر پوتین است
کشته و مجروح شدن 6 آمریکایی در تدمر/ ترامپ: انتقام جدی است/بازداشت 11 عنصر شورشیان سوریه
خشکسالی‌ کل و قوچ‌ها را به معابر شهری کشاند
نمایان شدن «شن زرد» پس از خاکبرداری در نزدیکی حرم امام حسین(ع)
خشم تل‌آویو از استرالیا پس از تیراندازی مرگبار در سیدنی
توقیف 2 لنج غیرمجاز عمانی و کشف 100 کیلوگرم مارماهی
اخراج استاد ایرانی از دانشگاه آرکانزاس، رسوایی دیگری برای آمریکا است
تیراندازی مرگبار در جشن مذهبی یهودیان در سیدنی + کشته شدن خاخام اسرائیلی + فیلم تیراندازی
دستور وزیر کشور برای آماده‌باش کامل استانداران 4 استان
انسداد محور پونل- خلخال در پی کولاک شدید
مشکل خاکسپاری کامران فانی حل شد
واریز 2 همت سود در یک هفته به حساب 400 هزار سهام‌دار
قیمت هرکیلو زعفران به حدود 180 میلیون تومان رسید
حمله سیدنی و پیامدش!
صدور معافیت تحصیلی از طریق سامانه سخا
اعلام آرای جدید کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال
هشدار قرمز سیلاب برای جنوب کشور
حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 23 آذر 1404+ جدول
اروپا در جایگاه متهم، نه مدعی
X
آگهی تبلیغاتی