×
سیاسی
شناسه خبر : 40082
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/10/25 ساعت 11:00
نتایج صلاحیت‌ها نهایی نیست/ امکان بازبینی وجود دارد

دبیر شورای نگهبان اعلام کرد:

نتایج صلاحیت‌ها نهایی نیست/ امکان بازبینی وجود دارد

نتایج اعلام شده درباره صلاحیت داوطلبان نهایی نیست و همچنان امکان بازبینی و بازنگری در نظرات اولیه توسط اعضای شورای نگهبان وجود دارد.

به گزارش نورنیوز- آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان امروز (چهارشنبه) در جلسه این شورا ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت صدیقه کبری (س)، گفت: بالاخره مرحله اول بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به پایان رسید. در این مرحله هیئت‌های نظارت استانی و مرکزی زحمات زیادی کشیدند و در فرصتی اندک و با دقتی زیاد کار اعلام نتایج بررسی‌ها را به پایان بردند.

وی با تاکید بر اینکه هیئت‌های نظارت بر اساس مدارک و مستندات متقن از مراجع قانونی اقدام به بررسی صلاحیت داوطلبان کردند، افزود: شورای نگهبان پاسدار حقوق مردم است و تمام تلاش خود را می‌کند که حق و حقوق احدی ضایع نشود از همین رو اگر داوطلبی فاقد شرایط اعلام شده و یا نسبت به عدم تائید صلاحیت خود اعتراض دارد، می‌تواند به هیئت‌های نظارت استانی مراجعه کند و شکایات خود را به همکاران ما برسانند؛ ما با گوشی شنوا شکایات و اعتراضات را رسیدگی می‌کنیم و البته تحت فشار فرد یا جریانی در روند بررسی صلاحیت‌ها قرار نمی‌گیریم.

دبیر شورای نگهبان با دعوت داوطلبان به صبر و خویشتنداری، تصریح کرد: نتایج اعلام شده درباره صلاحیت داوطلبان نهایی نیست و همچنان امکان بازبینی و بازنگری در نظرات اولیه توسط اعضای شورای نگهبان وجود دارد. آیت‌الله جنتی اضافه کرد: همان‌طور که قبلاً نیز تاکید کرده بودیم در بررسی صلاحیت‌ها به حزب و جناح کاری نداریم و شرایط قانونی را با کلیه داوطلبان تطبیق می‌دهیم. در میان افراد تائید یا رد صلاحیت شده افراد شاخصی از هر دو جناح سیاسی هستند که خود نشانگر این رویکرد بی‌طرفانه و مستقل شورای نگهبان است.

وی در ادامه به شهادت مظلومانه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به دست دولت آمریکا اشاره کرد و اظهار داشت: هم اصل و هم برکات شهادت حاج قاسم سلیمانی از اهمیت زیادی برخوردار است؛ اصل این واقعه از این حیث مهم بود که یکی از عالی‌ترین مقام‌های نظامی ایران که به دعوت رسمی مقامات عراقی در این کشور حضور داشت به دستور مستقیم رئیس جمهور آمریکا ترور شد. این نشان می‌دهد آمریکا بزرگترین تروریسم دولتی است و ترور مذکور بزرگترین جنایات رسمی است که توسط یک کشور انجام می‌شود.

دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: از جمله جلوه‌ها و تبعات شهادت حاج قاسم سلیمانی حضور میلیونی و بی‌سابقه مردم در سراسر ایران و حتی منطقه و جهان بود، این حضور بی‌سابقه بیانگر آن است که مردم از آمریکا جنایتکار متنفر هستند و در عین حال به استمرار راه حاج قاسم سلیمانی که همان مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمنان و مستکبران عالم است، ایمان دارند. آیت‌الله جنتی با یادآوری این مطلب که در طول تاریخ انقلاب اسلامی این حجم و کثرت از حضور مردم در تشییع پیکر تقریباً کم سابقه بوده است، خاطرنشان کرد: حضور میلیونی مردم در تشییع سردار سلیمانی قدرت معنوی ملت ایران و جمهوری اسلامی را به رخ جهانیان و دشمنان کشید.

وی در عین حال از جانباختن تعدادی از تشییع کنندگان در مراسم حاج قاسم سلیمانی در کرمان ابراز تاسف کرد. دبیر شورای نگهبان با قدردانی از سپاه به دلیل پاسخ کوبنده آن‌ها به آمریکایی‌ها در پی شهادت سردار سلیمانی، تاکید کرد: خداوند به عزت و قدرت سپاه بیافزاید که با پاسخ موشکی خود هیمنه آمریکا را در مقابل چشم جهانیان شکست و چنان سیلی به آن‌ها زدند که حتی توان پاسخ متقابل را نداشتند. آ

یت‌الله جنتی به حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی نیز اشاره کرد و گفت: از درگذشت هم‌وطنان و نخبگان‌مان در این حادثه، متالم و متاثر شدیم، اما همان طور که فرماندهان نظامی گفتند در این مساله، خطای انسانی رخ داد اگرچه فرضیه خرابکاری دشمن نیز مطرح است و باید منتظر ماند تا نتایج بررسی‌های مسئولین مشخص شود. وی با اشاره به حضور سفیر انگلیس در تهران در جمع فرصت‌طلبانی که به بهانه عزاداری برای جانباختگان حادثه هواپیما دست به شعارها و اقدامات ساختارشکنانه زدند، گفت: این اقدام سفیر خلاف قواعد حقوقی و رفتار دیپلماتیک است و مسئولان محترم باید طبق قانون با او برخورد و به عنوان عنصر نامطلوب وی را معرفی کنند.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان
هزینه واقعی جنگ ایران بسیار بیشتر از گزارش هگست است
تأیید مرگ سومین نظامی آمریکایی
قهرمان 18 ساله ژیمناستیک تهران پس از سانحه تمرین درگذشت
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ پلیس راز جنایت را فاش کرد
آمریکا و عربستان در آستانه توافق هسته‌ای؛ مخالفت‌ها در کنگره بالا گرفت
هشدار حماس درباره تعرض شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی
هشدار دادگستری تهران درباره استفاده از استارلینک
منبع نظامی: حمله به پل یا نیروگاه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود
رئیس دفتر سیاسی جدید حماس: اولویت ما توقف تجاوز به غزه است
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی
بورس قرمزپوش شد؛ شاخص کل 3572 واحد سقوط کرد
سفر نخست‌وزیر عراق به تهران
فروش 12 مدل خودروی وارداتی آغاز شد
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی