×
سیاسی
شناسه خبر : 40082
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/10/25 ساعت 11:00
نتایج صلاحیت‌ها نهایی نیست/ امکان بازبینی وجود دارد

دبیر شورای نگهبان اعلام کرد:

نتایج صلاحیت‌ها نهایی نیست/ امکان بازبینی وجود دارد

نتایج اعلام شده درباره صلاحیت داوطلبان نهایی نیست و همچنان امکان بازبینی و بازنگری در نظرات اولیه توسط اعضای شورای نگهبان وجود دارد.

به گزارش نورنیوز- آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان امروز (چهارشنبه) در جلسه این شورا ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت صدیقه کبری (س)، گفت: بالاخره مرحله اول بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به پایان رسید. در این مرحله هیئت‌های نظارت استانی و مرکزی زحمات زیادی کشیدند و در فرصتی اندک و با دقتی زیاد کار اعلام نتایج بررسی‌ها را به پایان بردند.

وی با تاکید بر اینکه هیئت‌های نظارت بر اساس مدارک و مستندات متقن از مراجع قانونی اقدام به بررسی صلاحیت داوطلبان کردند، افزود: شورای نگهبان پاسدار حقوق مردم است و تمام تلاش خود را می‌کند که حق و حقوق احدی ضایع نشود از همین رو اگر داوطلبی فاقد شرایط اعلام شده و یا نسبت به عدم تائید صلاحیت خود اعتراض دارد، می‌تواند به هیئت‌های نظارت استانی مراجعه کند و شکایات خود را به همکاران ما برسانند؛ ما با گوشی شنوا شکایات و اعتراضات را رسیدگی می‌کنیم و البته تحت فشار فرد یا جریانی در روند بررسی صلاحیت‌ها قرار نمی‌گیریم.

دبیر شورای نگهبان با دعوت داوطلبان به صبر و خویشتنداری، تصریح کرد: نتایج اعلام شده درباره صلاحیت داوطلبان نهایی نیست و همچنان امکان بازبینی و بازنگری در نظرات اولیه توسط اعضای شورای نگهبان وجود دارد. آیت‌الله جنتی اضافه کرد: همان‌طور که قبلاً نیز تاکید کرده بودیم در بررسی صلاحیت‌ها به حزب و جناح کاری نداریم و شرایط قانونی را با کلیه داوطلبان تطبیق می‌دهیم. در میان افراد تائید یا رد صلاحیت شده افراد شاخصی از هر دو جناح سیاسی هستند که خود نشانگر این رویکرد بی‌طرفانه و مستقل شورای نگهبان است.

وی در ادامه به شهادت مظلومانه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به دست دولت آمریکا اشاره کرد و اظهار داشت: هم اصل و هم برکات شهادت حاج قاسم سلیمانی از اهمیت زیادی برخوردار است؛ اصل این واقعه از این حیث مهم بود که یکی از عالی‌ترین مقام‌های نظامی ایران که به دعوت رسمی مقامات عراقی در این کشور حضور داشت به دستور مستقیم رئیس جمهور آمریکا ترور شد. این نشان می‌دهد آمریکا بزرگترین تروریسم دولتی است و ترور مذکور بزرگترین جنایات رسمی است که توسط یک کشور انجام می‌شود.

دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: از جمله جلوه‌ها و تبعات شهادت حاج قاسم سلیمانی حضور میلیونی و بی‌سابقه مردم در سراسر ایران و حتی منطقه و جهان بود، این حضور بی‌سابقه بیانگر آن است که مردم از آمریکا جنایتکار متنفر هستند و در عین حال به استمرار راه حاج قاسم سلیمانی که همان مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمنان و مستکبران عالم است، ایمان دارند. آیت‌الله جنتی با یادآوری این مطلب که در طول تاریخ انقلاب اسلامی این حجم و کثرت از حضور مردم در تشییع پیکر تقریباً کم سابقه بوده است، خاطرنشان کرد: حضور میلیونی مردم در تشییع سردار سلیمانی قدرت معنوی ملت ایران و جمهوری اسلامی را به رخ جهانیان و دشمنان کشید.

وی در عین حال از جانباختن تعدادی از تشییع کنندگان در مراسم حاج قاسم سلیمانی در کرمان ابراز تاسف کرد. دبیر شورای نگهبان با قدردانی از سپاه به دلیل پاسخ کوبنده آن‌ها به آمریکایی‌ها در پی شهادت سردار سلیمانی، تاکید کرد: خداوند به عزت و قدرت سپاه بیافزاید که با پاسخ موشکی خود هیمنه آمریکا را در مقابل چشم جهانیان شکست و چنان سیلی به آن‌ها زدند که حتی توان پاسخ متقابل را نداشتند. آ

یت‌الله جنتی به حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی نیز اشاره کرد و گفت: از درگذشت هم‌وطنان و نخبگان‌مان در این حادثه، متالم و متاثر شدیم، اما همان طور که فرماندهان نظامی گفتند در این مساله، خطای انسانی رخ داد اگرچه فرضیه خرابکاری دشمن نیز مطرح است و باید منتظر ماند تا نتایج بررسی‌های مسئولین مشخص شود. وی با اشاره به حضور سفیر انگلیس در تهران در جمع فرصت‌طلبانی که به بهانه عزاداری برای جانباختگان حادثه هواپیما دست به شعارها و اقدامات ساختارشکنانه زدند، گفت: این اقدام سفیر خلاف قواعد حقوقی و رفتار دیپلماتیک است و مسئولان محترم باید طبق قانون با او برخورد و به عنوان عنصر نامطلوب وی را معرفی کنند.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
ایران و روسیه بر توسعه کریدور شمال–جنوب تأکید کردند
تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
نشست کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با عراقچی
قالیباف: ملت شجاع یمن به اذن خدا پیروز خواهند شد
انفجار گسترده اسرائیل در علی‌الطاهر با 1100 تن مواد منفجره
رایزنی تلفنی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان
رایزنی عراقچی و بن‌فرحان برای مهار تنش‌های منطقه
روند معکوس بازار با ادعاهای ترامپ؛ نفت در ایستگاه 110 دلار
نورنما | آموزش قوانین خیابان به کودکان به صورت عملی
از 7 اکتبر تا جنگ ایران؛ ردپای امارات در کنار اسرائیل
رمزگشایی از عقب‌نشینی ناوهای آمریکایی در برابر موشک‌های جدید ایران
9 خبر جنجالی که در 24 ساعت گذشته تکذیب شدند
مدیرکل بحران گیلان: مالکان واحدهای خسارت‌ دیده از باران به بنیاد مسکن مراجعه کنند
ایران: اسنپ‌بک اروپا هیچ مبنای قانونی ندارد
ترامپ باز هم همه‌چیز را انکار کرد
دبیر شورای عالی امنیت ملی: قطعنامه ضدایرانی آژانس غیرقانونی و سیاسی است
سردار عظمایی: هرگونه تحرک خصمانه مورد هدف قرار می‌گیرد
اعتراض آمریکا به روسیه و چین بر سر تحریم‌های ایران
تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به یک‌دهم سطح پیش از جنگ رسید
عیادت نمایندگان رهبر انقلاب از موسوی گرمارودی
نتایج هفته هفتم لیگ برتر/ استقلال خوزستان تسمه تراکتور را پاره کرد؛گل‌گهر رنگ برد دید
استقلال 1 - پیکان0 / استقلال با عبور از پیکان به آسیا رفت
کلینتون: ترامپ درباره همه چیز دروغ می‌گوید
سپاه: پهپاد دریایی آمریکا در هرمز هدف قرار گرفت
گام جدید دولت برای تأمین مالی بنگاه‌ها
قالیباف: ابزارهای آمریکا حریف قیمت نفت نیستند
موج مخالفت با اینفانتینو به فرانسه رسید
خروج نیروهای آمریکایی از اقلیم کردستان آغاز شد
پل گمشده بروجرد از زیر خاک نمایان شد
همتی: فشار اقتصادی آمریکا به ایران، خطای محاسباتی است
یحیی سریع: یمن یک تشکیلات رزمی سعودی را در تعز هدف قرار داد
المخا به دست نیروهای یمنی افتاد
چین و روسیه مقابل فشار ضدایرانی ایستادند
لندن 2 نفر را به اتهام همکاری با ایران بازداشت کرد
ناتو: مین‌روبی هرمز به ما مربوط نیست
قوانین جدید مهریه؛وصول، تقسیط و توقیف اموال چگونه انجام می‌شود؟
از هشدار 7 اکتبر تا جنگ ایران؛ امارات در کدام سوی میدان ایستاده است؟
مقام سابق کاخ سفید: شاهد زوال عقل ترامپ هستیم
آغاز نشست شورای امنیت درباره ایران؛ نشست بی‌نتیجه دیگری درباره کمیته 1737
نورویدئو | وقتی اسرائیل برای پیروزی، میدان نبرد را کوچک می‌کند
ادعای گروسی درباره کوه کلنگ؛ فعالیت هسته‌ای در ایران دیده می‌شود
عربستان در شوک نفتی؛کاهش 1.9 میلیون بشکه‌ای تولید نفت خام
دام پلیس برای قاتل شوهرخواهر در شیراز
یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران
پاداش پایان خدمت فرهنگیان؛ وعده واریز بازنشستگان 1403 و 1404
برگ جدید جنایت رژیم صهیونیستی؛ 23 مورد استفاده اسرائیل از فسفر سفید در لبنان
رویترز: جنگ ترامپ با ایران به «جنگ ابدی» تبدیل می‌شود؟
هشدار نارنجی هواشناسی؛ 3 استان در خطر سیلاب و رعدوبرق
قرعه‌کشی فوتبال ساحلی جام ملت‌های آسیا ؛ ایران حریفانش را شناخت
برنامه خاموشی برق البرز فردا جمعه 20 شهریور + لینک برنامه خاموشی