×
سیاسی
شناسه خبر : 40052
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/10/24 ساعت 19:09
جزئیات طرح الزام دولت به کاهش سطح روابط با انگلیس

سیدمحمد جواد ابطحی نماینده خمینی‌شهر اعلام کرد:

جزئیات طرح الزام دولت به کاهش سطح روابط با انگلیس

ماینده خمینی‌شهر در مجلس با اشاره به جزئیات طرح الزام دولت به کاهش سطح روابط با انگلیس گفت: با تصویب این مصوبه قرار است روابط دیپلماتیک تا حد کنسولی تنزل یابد و وزارت خارجه باید در جهت استیفای حقوق ملت ایران علیه جنایات انگلیس از طریق مجامع حقوق بین المللی اقدام کند.

 به گزارش نورنیوز-جزئیات طرح الزام دولت به کاهش سطح روابط با انگلیس نماینده خمینی‌شهر در مجلس با اشاره به جزئیات طرح الزام دولت به کاهش سطح روابط با انگلیس گفت: با تصویب این مصوبه قرار است روابط دیپلماتیک تا حد کنسولی تنزل یابد و وزارت خارجه باید در جهت استیفای حقوق ملت ایران علیه جنایات انگلیس از طریق مجامع حقوق بین المللی اقدام کند. جزئیات طرح الزام دولت به کاهش سطح روابط با انگلیس سیدمحمد جواد ابطحی نماینده خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی درباره طرح کاهش سطح روابط با انگلیس گفت: به دنبال جنایت کشورهای اروپایی در حق ملت بزرگ ایران و حتی جهان اسلام و منطقه و حمایت‌های بی چون و چرایی آنها از رژیم جنایتکار صهیونیستی و حمایت از ترور سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی و موضع‌گیری‌های آنها علیه کشورمان، طرح کاهش روابط با فرانسه و آلمان مطرح کرده بودیم که تعدادی از نمایندگان مجلس اعلام کردند با توجه به اظهارنظر اخیر وزیر خارجه انگلیس کاهش روابط با آلمان و فرانسه در حال حاضر از این طرح خارج شده و موضوع کاهش روابط با انگلیس را به صورت طرح دو فوریتی به مجلس دهیم.

وی افزود: طرح کاهش سطح روابط ایران با انگلیس تهیه و تدوین شده و قرار است در دستور کار یکشنبه هفته آینده (29دی) مجلس شورای اسلامی قرار گیرد. نماینده خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی درباره جزئیات این طرح گفت: پس از تصویب این قانون دولت مکلف است سطح مناسبات سیاسی خود را با انگلستان تا سرحد کنسولی کاهش دهد و ارتقای سطح مناسبات و روابط را فقط با تصویب مجلس شورای اسلامی امکانپذیر است. ابطحی گفت: با تصویب این قانون فقط مجلس شورای اسلامی می‌تواند ارتقای سطح روابط با انگلستان را افزایش دهد. وی تصریح کرد: پس از کاهش سطح روابط و مناسبات ایران با انگلستان و اتخاذ تضامین لازم می‌توان درباره افزایش سطح مناسبات تعیین و تکلیف کرد.

نماینده خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: برای افزایش سطح مناسبات ایران و انگلستان ابتدا باید وزارت خارجه با طرح دعاوی حقوقی و بین‌المللی و استیفای حقوق ملت ایران و گزارش اقدامات این موضوع هر سه ماه یک بار به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌توان درباره بازگشت به سطح روابط فعلی صحبت کرد. ابطحی اضافه کرد: طرح کاهش سطح روابط ایران و انگلستان هم‌اکنون به هیأت رئیسه مجلس داده شده تا در روز یکشنبه دو فوریت آن بررسی شود.

وی افزود: با توجه به جوی که در مجلس شورای اسلامی پس از دخالت‌های اخیر انگلستان و سفیر لندن در تهران و حضور این دیپلمات انگلیسی در اغتشاشات و تجمعات غیرقانونی علیه جمهوری اسلامی و همچنین دستگیری این سفیر اروپایی وجود دارد می‌توان به تصویب سطح کاهش روابط ایران و انگلیس امیدوار بود. نماینده خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تعداد امضاهای نمایندگان موافق کاهش سطح روابط جمهوری اسلامی ایران با انگلستان رو به افزایش است و امیدوارم در هفته آینده کلیات و جزئیات آن به تصویب مجلس برسد. وی در پایان گفت: ما جز ضرر از رابطه با انگلستان چیز دیگری به دست نیاورده‌ایم.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
تماشای بارش شهابی در شامگاه سه‌شنبه
احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر به ما خیانت شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
ترکیه و سوریه درصدد گسترش توافق میان خود
تعطیلی مدارس تمام مقاطع مشهد فردا 26 مهر
فیلمبرداری با تلفن همراه از مسابقات لیگ برتر ممنوع شد
لحن ترامپ نرم شد/تعرفه‌های سنگین چین پایدار نخواهد بود
نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی اعلام شد؛ مشارکت بیش از 76 هزار نفر
بیانیه تند ایران در واکنش به ادعاهای ضدایرانی مقام انگلیس
وزیر خارجه: ایران تحت هیچ فشاری قرار نمی‌گیرد/حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست
آثار شکنجه بر پیکر 120 شهید فلسطینی
ترامپ به زلنسکی : تاماهاوک‌ها را نمی‌دهیم!
تمدید 4 ماهه خدمت سربازی اجباری در رژیم اسرائیل
پاداش عجیب عربستان صدای قهرمان جام جهانی را درآورد
کاهش 10 درصدی ارزش بورس تهران در نیمه نخست امسال
چین همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا قدرت‌نمایی کرد
جان بولتون خود را به مقامات قضایی تسلیم کرد
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم
حماس خواستار تکمیل روند آتش بس شد
واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش
فوت رهبر اپوزیسیون آرژانتین در پخش زنده تلویزیونی
فایننشال تایمز:عربستان در پی پیمان دفاعی با آمریکاست
هشدار حماس: خلع سلاح مقاومت، آغاز ناآرامی هاست
X
آگهی تبلیغاتی