×
سیاسی
شناسه خبر : 39977
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/10/23 ساعت 23:56
دروغ بگو و نمایش راستگویی بازی کن!!

نورنیوز بررسی کرد:

دروغ بگو و نمایش راستگویی بازی کن!!

فارغ از هیاهوی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی وابسته به غرب، دقت نظر در عملکرد و شیوه اطلاع‌رسانی کاخ سفید به ویژه شخص «دونالد ترامپ»، پس از انهدام پایگاه عین‌الاسد از یک سو و عملکرد جمهوری اسلامی ایران پس از سقوط هواپیمای اوکراینی از سوی دیگر، به روشنی مشخص خواهد کرد که صفت «دروغ‌گو و پنهان‌کار» حقیقتا برازنده کیست.

نورنیوز - گروه سیاسی: ایالات متحده آمریکا در حالی به مرور درهای پایگاه عین‌الاسد را به روی برخی خبرنگاران و رسانه‌های «گزینش شده» می‌گشاید که دست کم 5 روز از موشک باران این پایگاه توسط نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌گذرد و عملا آنچه که از عمق خسارتها قرار بوده از نگاه دوربین‌‌ رسانه‌ها پنهان شود، مخفی شده است. 
فارغ از هیاهوی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی وابسته به غرب، دقت نظر در عملکرد و شیوه اطلاع‌رسانی کاخ سفید به ویژه شخص «دونالد ترامپ»، پس از انهدام پایگاه عین‌الاسد از یک سو و عملکرد جمهوری اسلامی ایران پس از سقوط هواپیمای اوکراینی از سوی دیگر، به روشنی مشخص خواهد کرد که صفت «دروغ‌گو و پنهان‌کار» حقیقتا برازنده کیست. 
 جمهوری اسلامی ایران با تلاش شبانه روزی برای بررسی سناریوهای مختلف علت سقوط هواپیمای اوکراینی، به فاصله کمتر از 3 روز و بلافاصله پس از قطعی شدن خطای انسانی اپراتور پدافند، این مسئله را با شجاعت و صادقانه اعلام کرد. 
آن روی دیگر سکه اما آنجا رخ نمود که ماشین رسانه‌ای غربی‌ها با تمام توان سعی در وارونه‌نمایی حقیقت کرد تا از این رهگذر، هم تحقیر آمریکایی‌ها در عین‌الاسد را از اذهان عمومی دنیا پاک کند و هم دل‌‌‌‌‌‌های تسکین‌یافته مردم ایران از آغاز روند انتقام سخت ترور شهید قاسم سلیمانی را دوباره و در فاصله‌ای کوتاه ملتهب کند.    
در این میان نکته حائز اهمیت آن است که؛ نظام سلطه در عملیاتی کردن فرآیند تبدیل فرصت «وحدت و انسجام ملی» ایرانیان به تهدید «تفرقه و اغتشاشات خیابانی»، تمام امکانات خود را ظرف 48 ساعت به کار گرفت؛ از اظهارنظرهای خصمانه دولت‌های آمریکایی ـ اروپایی و ارتش همیشه طلبکار سلبریتی ها گرفته تا جریان‌سازی گسترده رسانه‌ای و تحریک به اغتشاش و نفوذ در تجمعات غیرقانونی و راهبری آن.
عقده‌گشایی آمریکایی‌ها پس از سیلی سخت سپاه، آنقدر برایشان اهمیت داشت که در کنار بازی عریان رسانه‌ای، حتی پای سفیر دولت خبیث انگلیس در تهران را هم  به ماجرا باز کردند و به او ماموریت دادند تا شخصا در تجمعات غیرقانونی عصر روز شنبه حضور یافته و عرض اندام کند.  
این در حالی است که «راب مک ایر» سفیر انگلیس در تهران قطعا نسبت به غیرقانونی بودن اقدام خود وفق «کنوانسیون وین» آگاهی داشته و شاید به همین دلیل بوده که پس از شناسایی و بازداشت توسط نیروهای ناجا، به تناقض‌گویی افتاده و اعلام کرده در میانه اغتشاش بدنبال آرایشگاه بوده است!


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سایه نفت 200 دلاری بر اقتصاد جهان
سفیر ایران در پاکستان: مذاکره تحت تهدید ممکن نیست
دلایل شایع التهاب مفصلی در انگشتان پا
نگرانی بزرگ در PSG؛ ستاره پرتغالی بازی حساس با بایرن را از دست می‌دهد؟
معرفی مدیرعامل جدید اپل؛ جان ترنوس کیست؟
افزایش قیمت سوخت جت؛ فصل سخت در انتظار ایرلاین‌های اروپایی
استاندار تهران: بازار در جنگ 40 روزه بدون کمبود اداره شد
قدرت‌نمایی جدید روسیه در آسمان ؛ سوخو‑35های نسل جدید تحویل داده شدند
سلطه بی‌وقفه شرق بر بازارهای جهانی کالا
سرلشکر عبداللهی: پاسخ به هرگونه نقض عهد قطعی است
ادامه فشار دموکرات‌ها بر وزیر جنگ آمریکا
عزتمندی واقعی نجات اقتصاد است
فشار دلار بر بازار طلا در آستانه مذاکرات ایران و آمریکا
خواسته‌های حل‌نشده لبنان؛ مانعی برای مذاکرات مستقیم در آمریکا
نوآوری سفارتخانه‌های میهن در میدان جنگ روایت‌ها
احتمال افزایش قیمت خرید شیرخام از دامداران
عامل به آتش کشیدن مسجد جامع قلهک به دار مجازات آویخته شد
با بدترین تیم‌های تاریخ جام جهانی آشنا شوید
اولین هوای ناسالم پایتخت در نخستین روز اردیبهشت
کویت صادرات نفت خود را به دنبال انسداد هرمز قطع کرد
درمان روماتیسم مفصلی پیش از بروز علائم ممکن شد
اژه ای: اقدام آمریکا علیه کشتی تجاری ایران مصداق جنایت جنگی است
قیمت خودرو داخلی وخارجی امروز سه شنبه 1 اردیبهشت 1405 +جدول
تعادل نَش در صلح سرد
گزارش رسانه‌های اسرائیلی از نگرانی تل‌آویو پس از کمین خان‌یونس
3 عامل تشدیدکننده سردردهای میگرنی
پلیس راهور: بیش از هزار خودرو و موتور از پارکینگ‌ها ترخیص شد
حماس: به ادامه مذاکرات با میانجی‌ها برای رفع موانع پایبند هستیم
سیاست نامه | چه کسی از تضعیف قالیباف و عراقچی سود می برد ؟
مقاومت عراق: خود را برای جنگی طولانی آماده کرده‌ایم
تنگه هرمز و بازسازی سیاست موازنه منفی دکتر مصدق
بهترین ورزشکار سال 2025 مشخص شد
ترافیک سنگین در ورودی‌های پایتخت
ظرفیت میانجیگرانه پاکستان
نخست‌وزیر منتخب مجارستان: نتانیاهو در صورت ورود بازداشت می‌شود
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه ا اردیبهشت + وضعیت استان‌ها
چه چیزی اعتماد به چتر امنیتی واشنگتن را تضعیف کرده است؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه شنبه 1 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
نوراینفو | علائمی که نشان می‌دهد هک شده‌اید
بیانیه وزارت امور خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی
برآورد خسارت ساختمان‌های آسیب دیده جنگ توسط کارشناسان رسمی قوه قضاییه
ریه تهرانی ها فروردین 31 روز هوای پاک تنفس کرد
وزیر کشور روسیه با مقام های کره شمالی دیدار می کند
رئیس‌جمهور موقت سوریه به عربستان می رود
دومین نشست لبنان و اسرائیل روز پنجشنبه برگزار می شود
پوشش بیمه‌ای هزینه 10هزار دلاری کاشت حلزون شنوایی
جنگ ایران باعث شکاف بین آمریکا و متحدانش شد
سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است
آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود
کارشناسان سازمان ملل: توافق تجاری اروپا با رژیم صهیونیستی باید فوری تعلیق شود