×
سیاسی
شناسه خبر : 39944
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/10/23 ساعت 18:12
گزارش سی‌ان‌ان از «عین‌الأسد»؛ وقتی آمریکایی‌ها به پناهگاه‌های صدام فرار کردند

گزارش سی‌ان‌ان از «عین‌الأسد»؛ وقتی آمریکایی‌ها به پناهگاه‌های صدام فرار کردند

شبکه «سی‌ان‌ان» در گزارشی از پایگاه «عین الأسد» روایتی ارائه کرده است که از هراس و وحشت نیروهای آمریکایی همزمان با حمله موشکی ایران به این پایگاه حکایت دارد.

 به گزارش نورنیوز-گزارش سی‌ان‌ان از «عین‌الأسد»؛ وقتی آمریکایی‌ها به پناهگاه‌های صدام فرار کردند شبکه «سی‌ان‌ان» در گزارشی از پایگاه «عین الأسد» روایتی ارائه کرده است که از هراس و وحشت نیروهای آمریکایی همزمان با حمله موشکی ایران به این پایگاه حکایت دارد. گزارش سی‌ان‌ان از «عین‌الأسد»؛ وقتی آمریکایی‌ها به پناهگاه‌های صدام فرار کردند  شبکه «سی‌ان‌ان» روز دوشنبه در گزارشی در مورد پاسخ موشکی جمهوری اسلامی ایران به آمریکا، به پایگاه «عین الأسد» رفته و با نظامیان حاضر در این پایگاه گفت‌وگو کرده است. در این گزارش هرچند بار دیگر ادعای آمریکا مبنی بر آسیب ندیدن نظامیان این کشور در این حمله تکرار شده، اما روایت‌هایی از هراس و وحشت نیروهای آمریکایی از حمله موشکی ایران ارائه شده است.

این گزارش با تصویری از لحظه برخورد چند موشک ایران با پایگاه عین الأسد آغاز می‌شود. خبرنگار سی‌ان‌ان در این مورد می‌گوید: «نیروهای آمریکایی به اینکه در طرف دریافت‌کننده این حملات قرار داشته باشند، عادت ندارند. آن‌ها معمولا در طرف شلیک‌کننده هستند.» یکی از نظامیان آمریکایی حاضر در این پایگاه، در مورد لحظه حمله، می‌گوید: «خوب، نمی‌خواهم دروغ بگویم، من در آن لحظه ترسیده بودم.» وی البته ادعا می‌کند که اغلب نیروهای آمریکایی حاضر در این پایگاه از بیم حمله موشکی ایران، از قبل به پناهگاه رفته بودند.

خبرنگار سی‌ان‌ان اشاره می‌کند که ارتش آمریکا در آن شب نگران بوده است که ایران برای هدف قرار دادن این پایگاه، علاوه بر حمله موشکی، به تهاجم زمینی، حملات راکتی و خمپاره‌ای هم متوسل شود. در این گزارش خوابگاه‌های نظامیان آمریکایی که حالا به کلی تخریب شده، نمایش داده و عنوان می‌شود: «هر شب دیگری بود، بخشی از ۲۵۰۰ نیروی نظامی و پیمانکار [آمریکایی] در منطقه‌ای حضور داشتند که هدف قرار گرفت.» «تیم کارلند» از فرماندهان نظامیان آمریکایی در این پایگاه می‌گوید از بیم حملات راکتی ایران نیروهای آمریکایی در پایگاه پخش شده‌اند و تلاش شده تا نیروها نزدیک به یکدیگر نباشند تا از این طریق احتمال آسیب جانی کاهش یابد. علاوه بر این، اغلب نیروها به پناهگاه منتقل شده‌اند؛

پناهگاه‌هایی که ساخت آن به دوران صدام، دیکتاتور معدوم عراق باز می‌گردد. خبرنگار سی‌ان‌ان می‌گوید: «ساعت ۱۱ کسانی که می‌توانستند شروع به پناه گرفتن در پناهگاه‌هایی کردند که توسط دشمن سابق ساخته شده بود. این یک پناهگاه دوران صدام است.» «استیسی کولمن» از دیگر فرماندهان نظامی آمریکا در این پایگاه، می‌گوید این پناهگاه‌ها برای مقاومت در برابر حملات موشک‌های بالستیک طراحی شده بودند، با این وجود شدت حملات به حدی بوده است که با هر برخورد درب پناهگاه‌ها به داخل متمایل می‌شده است.

به گفته سی‌ان‌ان حتی بعد از آغاز حملات هنوز ده‌ها نفر از نیروهای آمریکایی در محوطه باز و در مواضع تعریف‌شده خود حضور داشته‌اند و بعضا در پناهگاه‌های کوچکی بوده‌اند که برای حملات راکتی و خمپاره‌ای طراحی شده بود، نه حملات موشک‌های بالستیک. «مارک ریجون» از نظامیان آمریکایی که خارج از پناهگاه بوده، می‌گوید: «داشتم روی شن‌ها راه می‌رفتم که در سمت شرق آسمان یک خط نارنجی دیدم. با تمام سرعت شروع به دویدن کردم و فریاد زدم "دارد می‌آید"، به نوعی به همه هشدار دادم و بعد هم که [موشک] اصابت کرد.»

در ادامه این گزارش تصاویری از محل استقرار نیروهای واحد پهپادی آمریکا پخش می‌شود. به گفته خبرنگار سی‌ان‌ان این محل به کلی در آتش سوخته است. یکی از نظامیان آمریکایی حملات موشکی ایران را «ترسناک» توصیف کرده و به خبرنگار سی‌ان‌ان توضیح می‌دهد که خوابگاهی که او به طور معمول در آن اقامت داشته، هدف حمله قرار گرفته و به کلی نابود شده است.

سی‌ان‌ان در این رابطه نوشته است: «آن شب مثل هیچ‌شب دیگری در این پایگاه نبود. آن‌ها حدود دو ساعت در پناهگاه بودند و توان مقابله و پاسخ نداشتند.» خبرنگار این شبکه به قدرت موشک‌های ایران هم اشاره کرده و می‌گوید شدت انفجارها به حدی بوده است که به عنوان نمونه یک دیوار ۴ تنی را از جا کنده و نابود کرده است. سی‌ان‌ان در پایان این گزارش با بیان اینکه این پایگاه هنوز هم از بیم حملات نیروهای متحد ایران در حالت آماده‌باش قرار دارد، می‌گوید: «حتی برای کسانی که پیش از این جنگ حضور داشته‌اند، این [حمله] شبیه هیچ میدان نبرد دیگری نبود. احساس فراگیر درماندگی، که هنگام حضور زیر حملات موشکی به انسان دست می‌دهد و اینکه در برابر دشمنت بی‌دفاع باشی. حمله‌ای که می‌تواند دوباره رخ دهد، حتی اگر شبیه این نباشد.»


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حذف «اخراج موقت» دانش آموز و افزایش اختیارات مدرسه
پوتین هفته آینده به هند می‌رود
ارتش لبنان ادعای صهیونیست‌ها علیه حزب‌الله را رد کرد
پزشکیان: از حمایت رهبری انقلاب سپاسگزارم/مسیر پیشرفت را با همراهی مردم دنبال می‌کنیم
بیانیه چین درباره آزمایش تسلیحات هسته‌ای
مقامات کُرد عراق از آمریکا درخواست دریافت سامانه پدافند هوایی کردند
امضای یادداشت تفاهم میان ایران و مدیرکل کمیته بین‌المللی صلیب سرخ
ترامپ: مهاجرت از کشورهای جهان سوم متوقف می شود
هشدار روزنامه الریاض نسبت به استراتژی خصمانه تل‌آویو در لبنان
هشدار نارنجی هوا در تهران ادامه دارد؛ آلودگی تا اواسط هفته پیش‌بینی می‌شود
69 کشته و 59 مفقود در حادثه سیلاب‌ سوماترای اندونزی
زاخارووا: هدف اتحادیه اروپا ایجاد اختلال در رویکردهای سیاسی و دیپلماتیک نوظهور است
طلای جهانی در مسیر ثبت افزایش هفتگی سه درصدی؛ خوش‌بینی به کاهش نرخ بهره
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد + چهار حریف تازه برای ایران
تحویل پیام‌های وزیر خارجه ایران به وزیران خارجه نیجر و مالی
رفیع‌زاده: هیچ نیروی دو شغله‌ای در دولت وجود ندارد
معماری قدرت آمریکا؛ بازخوانی نقشه کمک‌ها
بزرگترین دعوای فوتبال؛ 17 اخراجی در یک بازی + فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
شمس آذر_ پرسپولیس ؛ اوسمار به دنبال پیروزی پیش از دربی
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
وقوع زمین لرزه 3.8 ریشتری در پل سفید+ جزئیات
رئیس جمهور پیشین پرو به یازده سال زندان محکوم شد
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
دیپلمات روس: ناتو و اروپا برای جنگ بزرگ با روسیه آماده‌اند
تهران آلوده‌ترین شهر جهان؛ نمی‌توانیم نفس بکشیم
وفاداری به هنر ملی، درخشش در هنر جهانی
آمریکا آماده حمله زمینی به ونزوئلا
ایران جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد
سه زلزله پیاپی در بهاباد یزد
آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها
هشدار صریح رهبر علویان سوریه به دولت موقت
شمار قربانیان آتش‌سوزی هنگ کنگ به 94 نفر رسید
مرگ" سارا بکستروم" یکی از زخمی های حادثه تیراندازی در کاخ سفید
درخشش سینمای ایران در مسکو؛ جایزه ویژه اوراسیا به مجید مجیدی رسید
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 آذر 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 7 آذر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه7 آذر + وضعیت استان ها
نقش هورمون‌ها در شدت آنفولانزا؛ استروژن سپر دفاعی زنان در برابر سرماخوردگی
هشدار روان‌پزشکان؛ چت‌بات‌ها جای درمانگران واقعی را نمی‌گیرند
جهش علمی در ذخیره‌سازی اعضا؛ امیدی برای کاهش صف‌های طولانی پیوند عضو
نوراینفو| 11 راهکاری که قدرت نه گفتن را در شما تقویت می‌کند
تولید 7 هزار تن محصولات گلخانه‌ای؛ جهش کشاورزی نوین در ارومیه
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
X
آگهی تبلیغاتی