×
فرهنگی
شناسه خبر : 39824
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/10/22 ساعت 13:20
رشد 5 درصدی انهدام باند و شبکه‌های تهیه و توزیع مواد مخدر و روان‌گردان‌ها

رشد 5 درصدی انهدام باند و شبکه‌های تهیه و توزیع مواد مخدر و روان‌گردان‌ها

به گفته دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در نه ماهه سال‌جاری در عملیات و درگیری مسلحانه با قاچاقچیان و اشرار با رشد 57 درصدی و نیز انهدام باند، گروه و شبکه تهیه و توزیع مواد مخدر و روان‌گردان‌ها با رشد 5 درصدی مواجه بوده‌ایم.

جلسه ۱۳۷ ستاد مبارزه با مواد مخدر به ریاست دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو ستاد برگزار شد.

دکتر اسکندر مؤمنی در این جلسه به اهم اهداف ستاد در سال‌جاری پرداخت و گفت: ساماندهی نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان متجاهر، افزایش سهم کشفیات مناطق شرق و حاشیه شرق کشور از کل کشفیات به ۸ درصد، افزایش سهم کشفیات مبتنی بر اقدامات اطلاعاتی به میزان 10 درصد، توقف نرخ رشد اعتیاد و تبدیل گفتمان‌سازی اجتماعی تا دو سال آینده به یکی از گفتمان‌های مسلط اجتماعی در امر مبارزه با مواد مخدر از اهم این اهداف است.

وی در ادامه به مهم‌ترین دستاوردهای ستاد در نه ماهه سال‌جاری پرداخت و افزود: در این مدت، در عملیات و درگیری مسلحانه با قاچاقچیان و اشرار با رشد ۵۷ درصدی و نیز انهدام باند، گروه و شبکه تهیه و توزیع مواد مخدر و روان‌گردان‌ها با رشد ۵ درصدی مواجه بوده‌ایم.

دبیرکل ستاد با اشاره به کشف ۷۱۳ تن مواد مخدر در نه ماهه سال جاری بیان کرد: در این مدت، کشف بیش از ۵۷۴ تن تریاک با افزایش ۱۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل همچنان بخش اعظم کشفیات جمهوری اسلامی ایران را تشکیل می‌دهد و بعد از آن به ترتیب حشیش، مرفین، هروئین و شیشه به ترتیب در رتبه‌های بعدی کشفیات مواد مخدر قرار دارند.

به گفته مؤمنی؛ در ۹ ماهه سال‌جاری، ۷۵ درصد کشفیات در مناطق شرق و حاشیه شرق و ۲۵ درصد در سایر مناطق بوده است و همچنین ۷۴ درصد اقدامات اطلاعاتی و ۲۳ درصد انتظامی بوده است.

وی افزود: در حوزه فرهنگی و پیشگیری چند تفاهم‌نامه در راستای طرح یاریگران زندگی و به دنبال مصوبه جلسه ۱۳۶ ستاد با وزارت آموزش‌وپرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ورزش و جوانان، معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، وزارت علوم و حوزه علمیه قم منعقد شده است.

دبیرکل ستاد بیان کرد: در حوزه درمان و کاهش آسیب اعتیاد نیز بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در مراکز ماده ۱۶ و اردوگاه ۴۲ فشافویه برای انتقال، پذیرش و درمان معتادان متجاهر و نگهداری خرده‌فروشان و توزیع‌کنندگان جمع‌آوری شده و انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری با نیروی انتظامی برای افزایش ظرفیت در مرکز مهر سروش و ایجاد مرکز شهید زیادیان توسط بسیج از اهم اقدامات بود.

مؤمنی اظهار کرد: همچنین طی این مدت، بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در بیش از ۹ هزار مرکز درمان و کاهش آسیب از سوی وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش غیر دولتی و سازمان‌های مردم‌نهاد و همچنین سازمان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی پذیرش شده‌اند.

وی در پایان، از تلاش و فعالیت‌های دستگاه‌های عضو ستاد به‌ویژه نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، سپاه، گمرک، پست، سازمان زندان‌ها و بسیج در حوزه مقابله با عرضه مواد مخدر و از دستگاه قضایی، دادستانی، دادسراها و سازمان زندان‌ها در حوزه ساماندهی معتادان متجاهر و از وزارت بهداشت و بهزیستی در حوزه درمان و کاهش آسیب معتادان و از وزارت آموزش‌وپرورش و ورزش و جوانان در حوزه پیشگیری از اعتیاد تقدیر و تشکر کرد و گفت: امیدوارم با همکاری همه دستگاه‌ها به اهدافی که پیش‌بینی کرده‌ایم، برسیم.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ گفتنی است؛ هدف از برگزاری این جلسه، بررسی پیشرفت روند مصوبات جلسه ۱۳۶ ستاد با حضور رییس جمهور در مرداد ماه و جمعبندی برای ارائه گزارش به ایشان بوده است که در این راستا، برخی از نمایندگان دستگاه‌های عضو ستاد همچون وزارت آموزش‌وپرورش، وزارت بهداشت، دستگاه قضایی، بسیج آخرین گزارش‌های حوزه متبوع خود را ارائه کردند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سفر نتانیاهو به آرژانتین ممنوع شد
نامه عراقچی به گوترش در مورد غیرقانونی بودن بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده
عراقچی: قطعنامه 2231، 26مهر منقضی خواهد شد
سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز نخواهد شد؟
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
X
آگهی تبلیغاتی