×
سیاسی
شناسه خبر : 39657
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/10/19 ساعت 17:37
رای‌گیری مجلس نمایندگان آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران

نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد :

رای‌گیری مجلس نمایندگان آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران

مجلس نمایندگان آمریکا امروز درباره قطعنامه اختیارات جنگی رئیس جمهور برای محدود کردن هرگونه اقدام نظامی ترامپ علیه ایران رای‌گیری می‌کند.

 به گزارش نورنیوز-رای‌گیری مجلس نمایندگان آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران مجلس نمایندگان آمریکا مجلس نمایندگان آمریکا امروز درباره قطعنامه اختیارات جنگی رئیس جمهور برای محدود کردن هرگونه اقدام نظامی ترامپ علیه ایران رای‌گیری می‌کند. به نوشته روزنامه نیویورک پست، نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که اعضای مجلس روز پنج‌شنبه (امروز) محدود کردن اختیارات رئیس جمهور برای استفاده از اقدام نظامی علیه ایران را به رای‌گیری خواهند گذاشت.

وی در ادامه این بیانیه تاکید کرد: دولت ترامپ هفته گذشته یک حمله نامناسب و تحریک‌آمیز علیه فرماندهان نظامی ارشد ایران انجام داد. دولت بدون مشورت با کنگره دست به این اقدام زد. حمله‌ای که با تشدید تنش‌ها موجب به خطر افتادن جان نیروهای نظامی و دیپلمات‌هایمان در منطقه شد. پلوسی افزود: رئیس جمهور آشکارا نشان داد که یک استراتژی منطقی و منسجم برای ایمن نگه داشتن مردم آمریکا، کاهش تنش با ایران و تضمین ثبات در خاورمیانه ندارد. رئیس مجملس نمایندگان آمریکا همچنین گفت که اعضا برای انجام وظیفه خود در حفظ ایمنی مردم کشور به دنبال تصویب قطعنامه اختیارات جنگی با هدف محدود کردن اقدامات نظامی رئیس جمهور هستند. به نوشته این روزنامه آمریکایی، دموکرات‌ها به دنبال اقداماتی دیگر برای محدود کرد اختیارات نظامی ترامپ هستند که شامل قانونی برای مسدود کردن بودجه تامین مالی اقدام نظامی علیه ایران بدون اجازه کنگره می‌شود.

 آمریکا روز جمعه گذشته در اقدامی غیرقانونی و جنایت‌کارانه با حمله هوایی به فرودگاه بغداد، سردار قاسم سلیمانی و جمعی از هوادارانش را هدف قرار داد و همه آنها را به شهادت رساند. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز بامداد روز چهارشنبه اعلام کرد که رزمندگان شجاع نیروی هوافضای سپاه در عملیاتی موفق در پاسخ به شهادت سردار قاسم سلیمانی و همراهانش با شلیک ده‌ها فروند موشک زمین به زمین، پایگاه هوایی اشغالی ارتش تروریستی و متجاوز آمریکا موسوم به «عین الاسد» را در هم کوبیدند.

مجید تخت روانچی، نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل در دیدار با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل با اشاره به نقش شاخص سردار سلیمانی در مبارزه با تروریسم و شکست داعش، وی را یک قهرمان بی نظیر در ایران و منطقه دانست و مراسم تشییع پنج ملیونی وی در تهران و سایر شهرهای ایران و عراق را نشانه اشتباه محاسباتی آمریکا در این اقدام تروریستی دانست. وی همچنین با اشاره به پاسخ متناسب و قدرتمند ایران ، بر عزم قاطع ایران در دفاع از مردم و سرزمین خود تاکید نمود و در عین حال اضافه کرد که ایران قصد جنگ را ندارد.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد