×
سیاسی
شناسه خبر : 39655
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/10/19 ساعت 17:22
پیوستن پرستاران، معلمان و وکلا به صف اعتصاب‌کنندگان فرانسوی

پیوستن پرستاران، معلمان و وکلا به صف اعتصاب‌کنندگان فرانسوی

با فرارسیدن روز سی‌وششم اعتصابات در فرانسه، شمار زیادی از معلمان، پرستاران و وکلا نیز در اعتراض به طرح بازنشستگی دولت، به صف اعتصاب‌کنندگان پیوستند.

 به گزارش نورنیوز-پیوستن پرستاران، معلمان و وکلا به صف اعتصاب‌کنندگان فرانسوی با فرارسیدن روز سی‌وششم اعتصابات در فرانسه، شمار زیادی از معلمان، پرستاران و وکلا نیز در اعتراض به طرح بازنشستگی دولت، به صف اعتصاب‌کنندگان پیوستند. پیوستن پرستاران، معلمان و وکلا به صف اعتصاب‌کنندگان فرانسوی  روز پنجشنبه و با ورود اعتصابات گسترده در فرانسه به سی‌وششمین روز، شمار زیادی از معلمان، پرستاران و وکلا نیز به صف اعتصاب‌کنندگان پیوستند. به نوشته روزنامه «گاردین»، این در حالی است که اعتصاب کارکنان حمل و نقل، طولانی‌ترین اعتصابات دهه‌های اخیر فرانسه را در اعتراض به طرح بازنشستگی دولت، رقم زده‌اند. در ساعات پرتردد صبح امروز (پنجشنبه) ترافیکی به درازای حدود ۲۰۰ کیلومتر در پاریس و حومه، موجب مختل شدن حمل‌ونقل شده و میلیون‌ها شهروند را برای رسیدن به محل کار با مشکل مواجه کرد. بیش از یک‌سوم معلمان سراسر فرانسه از رفتن به کلاس‌های درس سر باز زدنده و ده‌ها مدرسه در نقاط مختلف پایتخت بسته شده‌اند.

از سوی دیگر بخش گسترد‌ه‌ای از خدمات حمل و نقل ریلی مختل شده و شماری از پروازها نیز با تأخیر مواجه شده‌اند. همچنین کارکنان بخش انرژی در اعتصاب به‌سر می‌برند و موجب از کار افتادن فعالیت پالایشگاه‌ها شده‌اند. «امانوئل ماکرون» بیش از یک هفته پیش از اعتصاب‌کنندگان درخواست کرد سریعاً با دولت کنار آمده و به بزرگ‌ترین اعتصاب دوران ریاست‌جمهوری او خاتمه دهند. دولت فرانسه امید دارد بتواند ظرف ۲۴ ساعت آینده، از طریق مذاکره به اعتصابات خاتمه دهند، اما «لورنت برگر» رئیس «کنفدراسیون دموکراتیک کارگری فرانسه» گفته است: «با رسیدن به توافق، فاصله زیادی داریم». طبق نظرسنجی شرکت «اودوکسا» به سفارش نشریه «فیگارو»، ۶۱ درصد از فرانسوی‌ها همچنان این احساس را دارند که دلایل اعتصابات قابل درک است اما ۵۷ درصد از آن‌ها خواستار توقف آن هستند.

از سوی دیگر رسانه‌های محلی فرانسه گزارش کردند که روز پنجشنبه، هزاران نفر از کارکنان بخش‌های مختلف در فرانسه از جمله کارکنان بخش حمل‌ ونقل از اوایل بعدازظهر به وقت محلی در ادامه اعتراضات خود به سیاست‌های دولت ماکرون، درحال برگزاری تجمع اعتراضی در پاریس و شهرهای مهم فرانسه از جمله «بوردو»، «تولوز»، «لیل»،«رن» و «لیون» هستند. برخی کلیپ‌های ویدئویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، نیروهای امنیتی را در حال هجوم به سمت معترضان نشان می‌دهد و در یکی از این تصاویر صدایی شبیه به شلیک گلوله شنیده می‌شود.

اتحادیه‌های کارگری و تجاری فرانسه همچنین خواستار برگزاری تجمعات اعتراضی در روز شنبه هفته آینده شده‌اند. اعتصاب‌های سراسری در فرانسه در تاریخ پنجم دسامبر (۱۴ آذرماه) در اعتراض به طرح دولت ماکرون در تغییر قوانین مربوط به بازنشستگی آغاز شد و علیرغم فلج شدن بیشتر بخش‌های این کشورف ماکرون همچنان بر موضع خود برای پیشبرد این طرح اصرار دارد. اتحادیه های کاری فرانسه کنار گذاشته شدن کامل سیستم جدید بازنشستگی را خواستارند. اعتراض به طرح ماکرون از چند هفته پیش موجب اعتصاب گسترده در بخش حمل و نقل این کشور شده است.

این اعتصاب‌ها که طولانی‌ترین وقفه در بخش حمل و نقل این کشور از اواسط دهه هشتاد میلادی در این کشور را موجب شده، یک آزمون مهم در باره توانایی‌های ماکرون در اجرای تعهداتش در ایجاد اصلاحات در فرانسه بعد از به روی کار آمدن در سال ۲۰۱۷ به حساب می آید.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
تداوم نقض آتش‌بس رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
حیرت رسانه انگلیسی از دقت و قدرت تخریبی حملات ایران
جزئیات نرخ کرایه مسیرهای اربعین از مرزهای ایران تا شهرهای عراق
آمادگی شبکه دارویی کشور برای اربعین افزایش می‌یابد
قیمت گوشت قرمز امروز 3 مرداد + جدول قیمت ها
رشد 25 درصدی تردد زائران اربعین از مرز خسروی
جنایت مسلحانه در ارومیه؛ راننده پیکان‌وانت هدف گلوله قرار گرفت
هشدار مقاومت عراق درباره محاصره یمن
شینا انصاری: مقابله با گرد و غبار نیازمند تبدیل شدن به اولویت ملی است
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 3 مرداد 1405
علت درگذشت ستاره سینمای ایران چه بود؟/محل خاکسپاری اکبر عبدی مشخص شد
پاسخ بقایی به ادعاهای نگرانی حقوق بشری اروپا
آمریکا دارایی‌های عراق را هدف قرار داده است
رسانه ملی و حق مردم برای شنیدن صدای رئیس‌جمهوری
انتخاب 10 دانشگاه در مسیر اجرای رشته‌های راهبردی
جدول قطعی برق کرمانشاه شنبه 3 مرداد 1405
سناریوی پنهان آمریکا در اقلیم کردستان
حماس به کدام سو می‌رود؟
کدام کابل‌های اینترنت جهانی از باب المندب می‌گذرد؟
عصر جنگ‌های سریع آمریکایی به پایان رسید
تجاوز نظامی عربستان به یمن/شهرهای جیزان و ینیع عربستان زیر آتش حملات موشکی و پهپادی یمن
قیمت خودرو امروز 3 مرداد 1405 + جدول قیمت ها
رئیس قوه قضاییه درگذشت اکبر عبدی را تسلیت گفت
فیش حقوقی تیر ماه بازنشستگان تامین اجتماعی بارگذاری شد + لینک
ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران و محور هراز؛ برخی محورها مسدود
مهران همچنان انتخاب اول زائران؛ ثبت‌نام اربعین از 1.7 میلیون نفر گذشت
طرح ضربتی پلیس برای برخورد با تردد موتورسواران در خطوط ویژه
ثبت رکورد جدید تردد مسافران از مرز رازی
افشاگری بورل از اختلاف ترامپ و نتانیاهو؛رئیس‌جمهور آمریکا از سرسختی اسرائیل خسته شده است
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 3 مرداد+ وضعیت استان ها
عبور از چشم در مقابل چشم
قدرت؛ تنها قانون مستقر در عرصه بین‌المللی
پیروز قربانی سرمربی آلومینیوم شد
پیش بینی شوکه‌کننده ایلان ماسک از سال 2036؛ هوش مصنوعی از انسان عبور می‌کند
وضعیت اضطراری در فرانسه و اسپانیا؛ بزرگ‌ترین آتش‌سوزی جنگلی در قلب اروپا
عراقچی در دیدار وزیر خارجه روسیه: اجازه سوءاستفاده آمریکا از تنگه هرمز را نمی‌دهیم
چرا با وجود ورزش منظم وزن کم نمی‌کنیم؟
ایران: هدف قرار دادن عامدانه دو شناور ایرانی از سوی آمریکا جنایت جنگی است
انفجار مهیب در قلب انگلیس/ اعلام وضعیت فوق‌العاده و تخلیه ساکنان
تنبیه متجاوز ادامه دارد؛ انفجارهای شدید در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین
نخستین دستورکار صحن مجلس پس از جنگ تحمیلی سوم منتشر شد
تأکید اردن و عمان بر ضرورت دستیابی به آتش‌بس جامع در منطقه
لفاظی‌های جدید رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران
پزشکیان: نام استاد اکبر عبدی در زمره ارکان ماندگار فرهنگ و هنر ایران ثبت می‌شود
اعتراف رسمی عربستان به هدف قرار گرفتن کشتی خود در دریای سرخ
عکس های منتخب جهان؛ 24 جولای 2026
حمله آمریکا به شلمچه صحت ندارد
گزارش بانک جهانی از فاجعه ونزوئلا
کشته شدن 2 نظامی اسرائیلی در عملیات تیراندازی در کرانه باختری
زیاده‌خواهی آمریکا عامل اصلی وضعیت کنونی منطقه است