×
سیاسی
شناسه خبر : 39653
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/10/19 ساعت 16:46
امضای دفتر یادبود شهید سلیمانی در سفارت ایران در پکن

امضای دفتر یادبود شهید سلیمانی در سفارت ایران در پکن

مراسم امضای دفتر یادبود شهید سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرماندهقاسم سلیمانی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن پایتخت چین برگزار شد.

 به گزارش نورنیوز-امضای دفتر یادبود شهید سلیمانی در سفارت ایران در پکن امضای دفتر یادبود شهید سلیمانی در سفارت ایران در پکن پکن- ایرنا- مراسم امضای دفتر یادبود شهید سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن پایتخت چین برگزار شد.

در این مراسم شمار زیادی از مقامات، سیاست‌ مداران و مردم چین با حضور در سفارت ایران در پکن دفتر یادبود شهید سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس را امضا و نسبت به مقام والای این شهید ادای احترام کردند. سفارت جمهوری اسلامی ایران همچنین به مناسبت جان باختن ۱۴۶ تن از هموطنان ایرانی در حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی در تهران، دفتر یادبود جداگانه ای نیز به این مناسبت برگزار کرد. شماری از دیپلمات های خارجی مستقر در جمهوری خلق چین هم در دو روز گذشته با حضور در سفارت جمهوری اسلامی ایران دفتر یادبود شهید سلیمانی و همچنین جان باختگان حادثه صقوط هواپیمای اوکراینی را امضا کردند.

یک فروند هواپیمای بوئینگ ۸۰۰-۷۳۷ متعلق به شرکت هواپیمایی اوکراین اینترنشنال با شماره پرواز ۷۵۲ با ۱۶۷ مسافر و ۹ خدمه پرواز که در ساعت ۶ و ۱۲ دقیقه دیروز (چهارشنبه، ۱۸ دی ماه) از فرودگاه امام خمینی به مقصد کی‌یف در حال پرواز بود که پس از قطع ارتباطات با بخش کنترل ترافیک در ساعت ۶ و ۱۸ دقیقه در حوالی صبا شهر از توابع استان تهران سقوط کرد و همه سرنشینان آن جان باختند که ۱۴۶ تن آنها دارای گذرنامه ایرانی بودند. در همین حال شمار زیادی از مردم و نمایندگان اقشار مختلف چین نیز برای امضای دفتر یادبود و ادای احترام به فرمانده شهید نیروی قدس در سفارت ایران در پکن حاضر شدند و جنایات آمریکا در منطقه را محکوم کردند.

در همین حال روز سه شنبه نیز گروهی از ایرانیان مقیم چین با اهدا گل و روشن کردن شمع در داخل سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن، یاد و خاطره شهید سردار قاسم سلیمانی را گرامی داشتند. در این مراسم که با حضور دیپلمات ها و کارکنان سفارت، دانشجویان، تجار و ایرانیان مقیم چین برگزار شد تعدادی از اتباع خارجی نیز با حضور در سفارت ایران با مردم داغدار کشورمان که به خاطر ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در اندوه هستند ابراز همدردی کردند. شرکت کنندگان در این آیین ضمن محکوم کردن ترور سردار سلیمانی و همرزمانش توسط آمریکا در عراق، خود را در غم مردم ایران شریک دانسته و با ملت ایران و خانواده های شهدا ابراز همدردی و همبستگی کردند.

سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده شهید سپاه قدس و ابومهدی المهندس معاون سازمان نیروهای مردمی عراق به همراه ۸ نفر دیگر بامداد روز جمعه ۱۳ دی در مسیر فرودگاه بغداد به دستور «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا و با پهپادهای وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) ترور شدند و به شهادت رسیدند. روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد روز چهارشنبه ۱۸ دی از شلیک دهها موشک بالستیک به سمت پایگاه عین‌الاسد آمریکا واقع در استان الانبار عراق در واکنش به شهادت سردار سلیمانی خبر داد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
هلاکت و دستگیری عاملان شهادت سه مأمور فراجا در شادگان
علائم افشای سرّ درون
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی
تهدید به تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن
محور کندوان یک‌طرفه شد+جزئیات
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و هند چه نکاتی داشت؟
انفجارهای مهیب در کویت
آمار جدید تردد زائران اربعین از مرز باشماق
اذعان «مارین ترافیک» به تغییر الگوی تردد از تنگه هرمز
تغییر موازنه حمله و دفاع به نفع توان موشکی ایران
افزایش آمار قربانیان مهاجرت غیرقانونی به اسپانیا
اظهارات تازه ترامپ درباره ایران همزمان با تنش‌های منطقه‌ای
عاقبت ناگوار بی‌توجهی به تابلوی «شنا ممنوع»
«روایت خون» در سوگواره اربعین؛ روایتی از پیوند هویت ایرانی و فرهنگ عاشورا
همبستگی میلیونی یمنی‌ها با مردم عراق
انتظار طلایی از نمایندگان ایران در کشتی آزاد نوجوانان جهان
فرمول حماس برای توافق در پاسخ به ادعای ترامپ
بازنشر پیام رهبر انقلاب درباره گشودن جبهه‌های دیگر علیه دشمن
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «آدمی»