×
سیاسی
شناسه خبر : 39618
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/10/18 ساعت 20:30
سناتور جنگ‌طلب آمریکایی هم از تهدید ایران عقب‌نشینی کرد

سناتور جنگ‌طلب آمریکایی هم از تهدید ایران عقب‌نشینی کرد

سناتور آمریکایی که تبلیغات زیادی برای حمله کشورش به پالایشگاه‌های نفتی ایران انجام می‌دهد بعد از انتقام موشکی ایران از تهدیدهایش عقب‌نشینی کرده است.

به گزارش نورنیوز، یک نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا که در روزهای گذشته تبلیغات گسترده‌ای برای حمله به پالایشگاه‌های نفت ایران انجام می‌داد امروز سه‌شنبه از تهدیدهایش علیه ایران عقب‌نشینی کرده است. «لیندسی گراهام» که بارها خواستار حمله به پالایشگاه‌های نفتی شده بود بعد از پاسخ موشکی ایران به عملیات تروریستی آمریکا علیه سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفته اقدام تلافی‌جویانه علیه ایران را ضروری نمی‌داند.

گراهام گفت: «از نظر من، تلافی‌جویی برای تلافی‌جویی در حال حاضر ضروری نیست. آنچه ضروری است این است که هدف‌های راهبردی خودمان درباره ایران را به صورتی ساده و محکم مشخص کنیم.» بامداد چهارشنبه نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به ترور سردار «قاسم سلیمانی» توسط آمریکا پایگاه «عین‌الاسد» در عراق را هدف حمله موشکی قرار داد. عین الاسد در ۱۰۸ کیلومتری غرب «الرمادی» قرار دارد. در سال ۲۰۰۳، تفنگداران آمریکایی این پایگاه را اشغال کردند و تا سال ۲۰۱۱ در آن باقی ماندند. عین الاسد دومین پایگاه هوایی بزرگ عراق است. در پایان سال ٢٠١٤، به بهانه مبارزه با داعش، بار دیگر این پایگاه تحت اختیار نظامیان آمریکایی حاضر در ائتلاف بین‌المللی ضد داعش قرار گرفت.

منابع مطلع می‌گویند عین الاسد از مهم‌ترین پایگاه‌های آمریکا در عراق است و سیزده موشک بر سر آن فرود آمد. ارتش عراق اعلام کرده هفده موشک به آن اصابت کرده است. آنچه موشک‌های ایران در این پایگاه زدند، «مقر عملیات مرکزی» آمریکاست که سامانه‌های ارتباطی و سامانه مخصوص پهپادها و همچنین زیرساخت‌هایی مهم را در خود جا داده است. همچنین پایگاه اربیل نیز که جدیدترین و مهم‌ترین سامانه‌های جاسوسی آمریکا در منطقه را در خود جای داده و به نوعی «مرکز فعالیت‌های اطلاعاتی و جاسوسی» آمریکاست، هدف دست کم پنج موشک قرار گرفته است. نقاط انتخاب شده از نقاط حساس آمریکایی‌ها در عراق است. بامداد جمعه سیزدهم دی ماه (سوم ژانویه) ساعاتی پس از انتشار اخباری از انفجار و اصابت موشک به دو خودرو در نزدیکی فرودگاه بغداد، الحشد الشعبی عراق از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی عراق در حمله هوایی آمریکا خبر داد؛ خبری که ساعتی بعد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن را تأیید کرد.

سپاه پاسداران در اطلاعیه‌ای که در این خصوص منتشر کرد، آورد: «سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی پس از عمری مجاهدت بامداد امروز در حمله بالگردهای آمریکایی به شهادت رسید». در پی این خبر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مسئولیت ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس را بر عهده گرفت و در بیانیه‌ای اذعان کرد که این ترور به دستور رئیس جمهور آمریکا صورت گرفته است.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
حمله به ایران ناجوانمردانه بود
17 پایگاه مدیریت بحران در جنگ خسارت دیدند
هیچ خویشتن‌داری در برابر تکرار حملات به زیرساخت‌های ایران نخواهیم داشت
برای تنگه هرمز رژیم جدیدی تعریف می کنیم
سرلشکر سلیمانی نماد ایثار، تواضع و صلابت در میدان عمل بود
پیکر وزیر شهید اطلاعات جمعه در تهران تشییع می‌شود
پارس جنوبی، نقطه آغاز یا پایان بحران؟
بازداشت افرادی که موقعیت ایست های بازرسی را لو می دادند
اخراج 2500 دانش‌آموز ایرانی از امارات
انفجارهای میناب کنترل‌شده است/ مردم نگران نباشند
سکوت در برابر حملات به ایران پذیرفتنی نیست
ایران مقاومت و ایستادگی خود را حفظ کرده است
ایران بیانیه شورای سازمان دریانوردی را مخدوش و یک‌جانبه خواند
بازگشت 346 ایرانی در راه‌مانده امارات از مسیر افغانستان به مشهد
شهادت 5 فلسطینی در غزه
تعطیلی نیمی از پروازهای فرودگاه بن‌گوریون
خطیب، نماد جهاد صادقانه برای امنیت ایران بود
کی‌روش و رؤیای تمام‌نشدنی جام جهانی
ایران، خانه امن بانوان ورزشکار میهن‌دوست است
نکاتی درباره تنگه هرمز که هر ایرانی باید بداند
فرانسه خواستار توقف چند روزه جنگ با هدف مذاکره شد
خبر خوش دولت برای شرکت‌های دانش بنیان
درخواست عمان از شورای امنیت برای توقف جنگ
موج‌ سفرهای نوروزی و ترافیک سنگین در جاده چالوس
تلاش کانادا برای تنش‌زدایی و جلوگیری از گسترش جنگ
بن بست کنگره درمقابل درخواست 200 میلیاردی پنتاگون برای جنگ با ایران
بازگشت مردان جنگ؛ نسل آتش و خون دوباره لباس رزم به تن کرد
پیام تبریک و تسلیت فرمانده‌کل سپاه به مناسبت شهادت سردار غلامرضا سلیمانی
موج‌ 64 عملیات وعده صادق 4 ادامه دارد/حمله موشکی به سرزمین‌های اشغالی وپالایشگاه های حیفا
البرادعی: علی لاریجانی سیاستمداری فیلسوف بود
ایلهان عمر : ترامپ مردی دیوانه است
تکلیف ساختمان‌های آسیب‌دیده در جنگ رمضان چه می‌شود؟
گفتگوی صریح قبرس بر سر آینده پایگاه‌های نظامی انگلیس
شعله‌ور شدن قیمت نفت / از نفت 101 دلاری ایران تا نفت 153 دلاری عمان
آمار رسانه صهیونیستی از موشک‌های خوشه‌ای ایران
آیا میادین میوه و تره‌بار در نوروز باز هستند؟
تلویزیون چه برنامه هایی برای نوروز 1405 دارد؟
قدردانی وزیر کشور از خانواده حافظان امنیت و امدادگران
هشدار قرارگاه خاتم : حمله دوباره به زیرساخت‌های انرژی پاسخ شدیدتری خواهد داشت
توییت ترامپ، نماد بن بست راهبردی آمریکا در جنگ
تحلیل زیدآبادی از تغییر موضع معترضان ایرانی با جنگ متوحشانه آمریکا
سرشبکه سلطنت‌طلب دستگیر شد
نا امیدی ترامپ از اروپایی‌ها در جنگ با ایران
تازه ترین آمار از میزان آسیب‌‌ها به خانه‌ها و ادارات در 18 استان
سقوط آزاد طلا / آینده طلا و هشدار فدرال رزرو درباره تاثیر جنگ ایران بر اقتصاد
تهدید پهپادهای ناشناس علیه مقامات دولت ترامپ
استعفای رئیس مرکز مبارزه با تروریسم آمریکا کار دستش داد
خبر خوش برای بازنشستگان تامین اجتماعی
قیمت خودرو امروز 28 اسفند 1404 / بازار خودروهای مونتاژی از نفس افتاد + جدول
آمار شهدا و مجروحان حمله موشکی شب گذشته به میناب