×
سیاسی
شناسه خبر : 39618
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/10/18 ساعت 20:30

سناتور جنگ‌طلب آمریکایی هم از تهدید ایران عقب‌نشینی کرد

سناتور آمریکایی که تبلیغات زیادی برای حمله کشورش به پالایشگاه‌های نفتی ایران انجام می‌دهد بعد از انتقام موشکی ایران از تهدیدهایش عقب‌نشینی کرده است.

به گزارش نورنیوز، یک نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا که در روزهای گذشته تبلیغات گسترده‌ای برای حمله به پالایشگاه‌های نفت ایران انجام می‌داد امروز سه‌شنبه از تهدیدهایش علیه ایران عقب‌نشینی کرده است. «لیندسی گراهام» که بارها خواستار حمله به پالایشگاه‌های نفتی شده بود بعد از پاسخ موشکی ایران به عملیات تروریستی آمریکا علیه سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفته اقدام تلافی‌جویانه علیه ایران را ضروری نمی‌داند.

گراهام گفت: «از نظر من، تلافی‌جویی برای تلافی‌جویی در حال حاضر ضروری نیست. آنچه ضروری است این است که هدف‌های راهبردی خودمان درباره ایران را به صورتی ساده و محکم مشخص کنیم.» بامداد چهارشنبه نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به ترور سردار «قاسم سلیمانی» توسط آمریکا پایگاه «عین‌الاسد» در عراق را هدف حمله موشکی قرار داد. عین الاسد در ۱۰۸ کیلومتری غرب «الرمادی» قرار دارد. در سال ۲۰۰۳، تفنگداران آمریکایی این پایگاه را اشغال کردند و تا سال ۲۰۱۱ در آن باقی ماندند. عین الاسد دومین پایگاه هوایی بزرگ عراق است. در پایان سال ٢٠١٤، به بهانه مبارزه با داعش، بار دیگر این پایگاه تحت اختیار نظامیان آمریکایی حاضر در ائتلاف بین‌المللی ضد داعش قرار گرفت.

منابع مطلع می‌گویند عین الاسد از مهم‌ترین پایگاه‌های آمریکا در عراق است و سیزده موشک بر سر آن فرود آمد. ارتش عراق اعلام کرده هفده موشک به آن اصابت کرده است. آنچه موشک‌های ایران در این پایگاه زدند، «مقر عملیات مرکزی» آمریکاست که سامانه‌های ارتباطی و سامانه مخصوص پهپادها و همچنین زیرساخت‌هایی مهم را در خود جا داده است. همچنین پایگاه اربیل نیز که جدیدترین و مهم‌ترین سامانه‌های جاسوسی آمریکا در منطقه را در خود جای داده و به نوعی «مرکز فعالیت‌های اطلاعاتی و جاسوسی» آمریکاست، هدف دست کم پنج موشک قرار گرفته است. نقاط انتخاب شده از نقاط حساس آمریکایی‌ها در عراق است. بامداد جمعه سیزدهم دی ماه (سوم ژانویه) ساعاتی پس از انتشار اخباری از انفجار و اصابت موشک به دو خودرو در نزدیکی فرودگاه بغداد، الحشد الشعبی عراق از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی عراق در حمله هوایی آمریکا خبر داد؛ خبری که ساعتی بعد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن را تأیید کرد.

سپاه پاسداران در اطلاعیه‌ای که در این خصوص منتشر کرد، آورد: «سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی پس از عمری مجاهدت بامداد امروز در حمله بالگردهای آمریکایی به شهادت رسید». در پی این خبر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مسئولیت ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس را بر عهده گرفت و در بیانیه‌ای اذعان کرد که این ترور به دستور رئیس جمهور آمریکا صورت گرفته است.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار کارشناسان درباره کاهش شدید آب در شمال دریای خزر + فیلم
آغاز محاکمه شهردار برکنارشدۀ استانبول + فیلم
اردوغان به قطر می رود
اعتراضات خشونت‌آمیز در نپال؛ معترضان هتلی را به آتش کشیدند
رونمایی از کفش‌های لامین یامال در بازی مقابل والنسیا
موج تحریم اسرائیل در کشورهای عربی شدت می‌گیرد
معاون اول رئیس‌جمهور درگذشت حجت الاسلام والمسلمین جماعتی را تسلیت گفت
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور اعلام شد
رانش زمین در هند تلفات گرفت + جزئیات و فیلم حادثه
واشنگتن در حمله به خاک قطر دخالت مستقیم داشته است
ویرانی های غزه بیشتر از بمب و گلوله است
زمان پرداخت حقوق بازنشستگان در شهریورماه 1404اعلام شد+جدول
پزشکیان برای شرکت در اجلاس اضطراری دوحه عازم قطر شد
ربات برکلی با مهارت بی‌نظیر در پینگ‌پنگ استاد شد+ فیلم
قیمت دلار و ارز امروز جمعه 21 شهریور 1404
ده‌ها بازیگر اسرائیلی در حمله فیشینگ فریب خوردند
حضور ستاره جدید در تیم استقلال سیستم آبی پوشان را تغییر داد؟
آخرین مهلت انتخاب رشته داوطلبان دانشگاه آزاد اعلام شد+لینک سامانه
تجاوز به قطر نشان داد غرب آسیا در آستانه پرتگاه است
ترکیه ممکن است هدف بعدی حملات اسرائیل باشد
جهان از سکوت دست بردارد، تجاوز رژیم صهیونی به حریم کشور ها عادی شده!
نجات گوسفند جان چهار نفر را گرفت + فیلم
اخراج فوری معاون دانشگاه تنسی پس از بی‌احترامی به چارلی کرک
هشدا وقوع بارش های رگباری؛ توقف در حاشیه رودخانه‌های مازندران ممنوع!
شرکت هواپیمایی ایرلندی پرواز به سرزمین‌های اشغالی را انجام نمی دهد
طرح جدید نتانیاهو برای کوچ اجباری فلسطینی‌ها از غزه به آمریکا ارائه می‌شود
وضعیت هوا قابل قبول است
روز و ساعت دیدارهای تیم ملی والیبال ایران در مسابقات جهانی اعلام شد
هشدار ونزوئلا: در حالت آماده‌باش کامل قرار داریم
احزاب مخالف دولت آلمان خواستار حمایت از اقدامات اتحادیه اروپا علیه رژیم صهیونیستی شدند
توافق وزیر ارشادبا کتابخانه ملی روسیه برای فهرست‌برداری نسخ خطی فارسی
حق پاسخ به رژیم صهیونیستی را محفوظ می‌دانیم
مودریچ بازیکن میلان در جلسه تمرین با کیک تولدش سوپرایز شد
مهلت دوباره برای ثبت نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی 1404+زمان برگزاری آزمون
تصاویری از لحظه فرار مظنون ترور چارلی کرک منتشر شد + فیلم
جزییات تخریب یک ساختمان قدیمی درخیابان پیروزی + آمار مصدومین
تهران در برابر زلزله مقاوم تر شد
جاده چالوس یک طرفه شد
هشدار یونیسف از سوءتغذیه کودکان در جنوب آسیا
با بازگشت مقامات حماس، قطر دوباره هدف قرار خواهد گرفت
تیراندازی در پایگاه نظامی ان ناپولیس؛ وضعیت امنیتی در حال بررسی است + فیلم
ردّ خون روی پرده نقره‌ای
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | جمعه 21 مرداد
میزان افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی را ابلاغ کرد+جزییات
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 21 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
«خرگوش سیاه خرگوش سفید» راهی شیکاگو شد
سقوط بالگرد حامل 4 سرنشین در اندونزی
چرا تشخیص زودهنگام تنبلی چشم در کودکان حیاتی است؟
محدودیت های شدید فرانسه برای شبکه‌های اجتماعی
ایلان ماسک: استارلینک می‌تواند جایگزین اپراتورهای موبایل شود
X
آگهی تبلیغاتی