×
سیاسی
شناسه خبر : 39532
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/10/17 ساعت 19:59
گفت‌وگوی یک‌ساعته روحانی و مکرون/ فرانسه در برجام می‎ماند

دولت اظهار کرد:

گفت‌وگوی یک‌ساعته روحانی و مکرون/ فرانسه در برجام می‎ماند

روسای جمهوری اسلامی ایران و فرانسه عصر سه شنبه در تماسی تلفنی، درباره روابط دوجانبه، منطقه‎ای و مسایل مرتبط با برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، گفت وگو و تبادل نظر کردند.

 به گزارش نورنیوز-گفت‌وگوی یک‌ساعته روحانی و مکرون/ فرانسه در برجام می‎ماند گفت‌وگوی یک‌ساعته روحانی و مکرون/ فرانسه در برجام می‎ماند روسای جمهوری اسلامی ایران و فرانسه عصر سه شنبه در تماسی تلفنی، درباره روابط دوجانبه، منطقه‎ای و مسایل مرتبط با برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، گفت وگو و تبادل نظر کردند. به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت الاسلام حسن روحانی عصر سه شنبه در گفت و گوی تلفنی با "امانوئل مکرون" رئیس جمهور فرانسه، از مواضع اروپا و از جمله فرانسه برای حفظ برجام تا‌کنون، ابراز خرسندی کرد اما درعین حال گفت که این اظهارات و بیانیه ها، باید با اقدامات و راه حل های عملی و ملموس جهت جبران بهره مندی ایران از منافع ماندن در برجام همراه باشد.

رئیس جمهور بااشاره به محدودیت زمانی برای ارائه راه حل های عملی و با تاکید بر اینکه "نباید اجازه دهیم این دستاورد بسیار بزرگ دیپلماسی با اقدامات یک جانبه و پیمان شکنی دیگران نابود شود"، گفت: اگر ایران نتواند از امتیاز این توافق استفاده کند، عملا ماندن در آن، امکان پذیر نخواهد بود. دکتر روحانی ابراز امیدواری کرد که تلاش های پنج کشور و اتحادیه اروپا به همراه ایران، موفقیت آمیز و نتیجه بخش باشد. رئیس جمهور همچنین در موضوع سوریه نیز با اشاره به اینکه حضور مستشاران ایرانی در سوریه برخلاف حضور نامشروع نظامیان برخی کشورها، به درخواست رسمی دولت آن کشور و برای مبارزه با تروریسم است، ابراز امیدواری کرد که با تلاش های مشترک نیروهای حامی دولت و ملت سوریه، هر چه سریعتر تروریسم در آن کشور ریشه کن شده و در نتیجه نیازی به حضور نیروهای خارجی نباشد.

دکتر روحانی با اشاره به پیشرفت های خوبی که در مسیر تدوین قانون اساسی جدید سوریه میان دولت و معارضان آن کشور حاصل شده، از تداوم مشورت و رایزنی ایران و فرانسه در ارتباط با برقراری ثبات و آرامش در سوریه استقبال کرد.

رئیس جمهور فرانسه نیز دراین تماس تلفنی با تاکید مجدد بر اینکه پاریس به برجام پایبند است و تمام تلاش خود را برای حفظ آن بکار گرفته است، از یک سلسله اقدامات و راه حل های عملی جهت جبران بهره مندی ایران از منافع ماندن در برجام خبر داد. "امانوئل مکرون" دراین تماس تلفنی که حدود یکساعت به طول انجامید، با بیان اینکه موضع ما و شما درباره برجام موضعی است که در چارچوب قوانین بین المللی کاملا معتبر است، گفت: همه باید تلاش کنیم تا برجام حفظ شود و نباید به هیچ وجه با کوچکترین خطا، برای کسانی که به دنبال نابودی این توافق هستند، فرصت طلایی ایجاد کرد. در این گفت و گوی تلفنی، روسای جمهوری دو کشور بر تداوم رایزنی های دو کشور در مسایل دوجانبه و منطقه ای تاکید کردند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
تشدید حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها
بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
فراخوان جامعه کارگری برای حضور در تجمعات سراسری روز کارگر
حسین‌زاده: اینترنت برای معیشت روستاییان یک ضرورت است، نه کالای لوکس
چگونه جنگ خلیج فارس جهان را وارد هشدار گرسنگی می کند؟
اجرای رالی موتورسیکلت‌ها در محکومیت حمله به آثار تاریخی ایران
سفارت ایران در لندن اتهام دخالت در حملات تروریستی را رد کرد
واکنش بقایی به گزارش آمریکا درباره اقدام تجاوزکارانه علیه ملت ایران
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران
تعرفه حقوق ورودی خودرو در انتظار تصویب دولت
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها