×
سیاسی
شناسه خبر : 39530
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/10/17 ساعت 19:48
سندرز ترور سردار سلیمانی را نقض قوانین بین‌المللی خواند

«برنی سندرز» سناتور ارشد آمریکایی و یکی از نامزدهای پیشتاز حزب دموکرات اظهار کرد:

سندرز ترور سردار سلیمانی را نقض قوانین بین‌المللی خواند

یکی از نامزدهای پیشتاز دموکرات در مصاحبه‌ای تأکید کرد که ترور سردار قاسم سلیمانی غیرقانونی بوده و دولت آمریکا با این اقدام سناریویی خطرناک آغاز کرده است.

 به گزارش نورنیوز-سندرز ترور سردار سلیمانی را نقض قوانین بین‌المللی خواند یکی از نامزدهای پیشتاز دموکرات در مصاحبه‌ای تأکید کرد که ترور سردار قاسم سلیمانی غیرقانونی بوده و دولت آمریکا با این اقدام سناریویی خطرناک آغاز کرده است. سندرز ترور سردار سلیمانی را نقض قوانین بین‌المللی خواند «برنی سندرز» سناتور ارشد آمریکایی و یکی از نامزدهای پیشتاز حزب دموکرات، روز سه‌شنبه به شدت از سیاست‌های دولت آمریکا در قبال ایران انتقاد کرد.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد نامه مناقشه‌برانگیز ارتش آمریکا مبنی بر احتمال خروج نیروهای این کشور از عراق، که بعدا چند بار تأیید و تکذیب شد، گفت: «این آشوب بزرگی است، که دولت [دونالد] ترامپ نمی‌داند دارد چه کار می‌کند و در حال ایجاد یک سناریوی بسیار خطرناک در جهان است.»

سندرز افزود: «همین دیروز دیدید که ترامپ گفت اگر عراقی‌ها، اگر دولت عراق خواهان خروج ماست، تریلیون‌ها دلار تحریم علیه آن‌ها اعمال می‌کنیم و آن‌ها باید تمام آنچه ما آنجا هزینه کرده‌ایم را پس دهند. اما بعد می‌گوید ما به حاکمیت عراق احترام می‌گذاریم و نیروهایمان را عقب می‌کشیم. خوب، چند ساعت بعد هم می‌گوید اشتباه شده است و ما آنجا می‌مانیم. خوب این چه پیامی به کل جهان می‌فرستد؟» وی وضعیت کنونی در منطقه و فضاسازی‌های آمریکا علیه ایران را با آنچه پیش از جنگ عراق رخ داد مشابه توصیف کرد و گفت آمریکا با وجود تریلیون‌ها دلار هزینه و از دست دادن ۴۴۰۰ نظامی در عراق، اکنون مورد اعتراض بغداد قرار گرفته است.

سندرز گفت: «دولت کشوری که می‌خواستیم آن را نجات دهیم، می‌گوید اینجا را ترک کنید، دیگر شما را نمی‌خواهیم. بنابراین، ما باید از این درس بگیریم. فکر می‌کنم اگر ما وارد جنگی با ایران شویم، اوضاع از [عراق] هم بدتر خواهد بود.» وی گفت به عنوان یک سناتور تمام تلاش خود را می‌کند تا از طریق ارائه قانون و قطعنامه، «از آنچه که یک فاجعه دیگر می‌دانم، جلوگیری کنم.» این سناتور آمریکایی درباره اینکه آیا به عنوان یک سیاستمدار ضدجنگ خروج نیروهای آمریکایی از عراق را امر مثبتی می‌داند، گفت: «ایالات متحده باید نیروهایش را مدت‌ها پیش از عراق خارج می‌کرد، اما باید این کار را به صورت منظم و با همراهی دولت عراق انجام دهد تا عملیات‌های ضدتروریستی ادامه یابد.

اینکه بعد از خرج کردن تریلیون‌ها دلار و از دست دادن ۴۴۰۰ سرباز، شما را با لگد از آن کشوری که برای آزاد کردنش رفته بودید، بیرون کنند. این به هیچ وجه چیز خوبی نیست.» او در پاسخ به این سؤال که چرا حمله به سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران را یک ترور توصیف کرده، گفت: «فکر می‌کنم این یک ترور بود.

فکر می‌کنم این در تناقض با قوانین بین‌المللی بود. آن فرد یک خبر بد بود، اما یک مقام عالی‌رتبه حکومت ایران بود.» «زمانی که وارد این روند شوید که کشورهای بزرگ بگویند که ما حق داریم ترور کنیم، در آن صورت آنارشی بین‌المللی به راه می‌اندازید. همه آنچه که به نظر می‌رسد ترامپ در حال انجام آن است، تلاش برای از بین بردن تمام پروتکل‌های بین‌المللی است، [مثل] ممانعت از سخنرانی وزیر خارجه ایران در سازمان ملل متحد. او عملا دارد تلاش می‌کند ما را به جنگی دیگر بکشاند، که فکر می‌کنم یک فاجعه خواهد بود.»


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قبل و بعد از تزریق واکسن آنفلوآنزا این نکات را رعایت کنید
افشاگری موسس تگرام درباره سانسور سیاسی برای فرانسه
کشف‌ سه داستان تازه از «ویرجینیا وولف»
تصویب قانون محدودیت زمان استفاده از صفحه‌نمایش در ژاپن
چرا «انسان‌های باستانی» جثۀ کوچکی داشتند؟
نوراینفو | راه های پیشگیری از افسردگی پاییزی
«چت جی‌پی‌تی» مسئله ریاضی 2000 ساله را حل کرد
موبایل تاشوی جدید با زوم 100 برابری
برلین: پذیرای مذاکره با ایران هستیم
حماس: تونی بلر جایگاهی در آینده غزه ندارد
رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: هرگز تسلیم زور نمی‌شویم
رسانه عبری: بین اسرائیل و ترامپ درباره پایان جنگ غزه اختلاف شدیدی وجود دارد
ارتحال همسر جلیله حضرت آیت‌الله سیستانی
وبگاه آمریکایی: چین به خرید نفت از ایران ادامه خواهد داد
غروب روزهای خوب+فیلم
نامه عراقچی به همتایان سایر کشورها در رد اقدام آمریکا و اروپا
کاروان زمینی یاران صمود راهی آب‌های آزاد شد
جدیدترین موضع ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
فرانسه: گفت‌وگو با ایران ادامه خواهد داشت
ورود کاروان نظامی آمریکا به شمال و شرق سوریه
تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس: صحبت‌های مدیران پرسپولیس قانع کننده نبود
رضا درویش: اوریه بزرگواری کرد که مسئله پزشکی‌اش را پیگیری نکرد
معاون ترامپ: مذاکرات پیچیده‌ای درباره غزه در جریان است!
نورنما | روستایی در قزوین که مردمش رومانیایی حرف می زنند!
تیراندازی و آتش سوزی در یک کلیسا در میشیگان/ یک کشته و 9 زخمی در این حادثه
درخواست البرادعی از کشورهای عربی برای توقف روابط با رژیم صهیونستی
ترامپ: توافق صلح غزه در مرحله نهایی قرار دارد
تنش‌های تجاری چین و مکزیک بالا گرفت
عارف: برنامه‌های دولت در مواجهه با تحریم‌های ظالمانه بررسی و نهایی شده است
هشدار ناتو به مسکو: جنگنده‌های روس را هدف قرار می‌دهیم
نامه لاوروف به گوترش: بازگشت قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران غیرقانونی است
مدال برنز ملی‌پوش پارادوومیدانی ایران در قهرمانی جهان
تصویب اولیه قانون اعدام مبارزان فلسطینی در پارلمان اسرائیل
لوکاشنکو: به اقدامات خصمانه ناتو پاسخ فوری می‌دهیم
تاریخ‌نگار مشهور اسرائیلی: حماس نباید در فهرست سازمان‌های تروریستی بماند
محسنی اژه‌ای: مسائل ضروری در شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی مطرح شود
هر دو مسیر تونل نیایش امشب مسدود است
بگرام کانون رقابت آمریکا، ایران و چین در منطقه
شکست حمله به سران حماس در قطر زیر ذره‌بین «شین‌بت»
اسپانیا برای تحریم رژیم صهیونیستی به «گروه لاهه» پیوست
همدان لرزید +جزئیات
سردار شکارچی: خط تولید موشکی ایران هرگز متوقف نخواهد شد
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 5 مهر 1404
ادعای نتانیاهو درباره اطلاع از مکان اورانیوم غنی‌شده ایران
پزشکیان : اگر تحریم‌ها رفع شوند، امکان گفت‌وگو و مذاکره وجود دارد
آتش‌سوزی در خیابان سعدی جنوبی + جزئیات
پزشکیان: زندگی و معیشت مردم در کانون توجه دولت قرار دارد
قالیباف: خانوارها بابت صرفه‌جویی انرژی، مابه‌ازای اقتصادی شفاف دریافت کنند
بیانیه سازمان ملل درباره بازگشت تحریم‌ها و قطعنامه‌های لغوشده علیه ایران
X
آگهی تبلیغاتی